Már miért ne lehetne jobb a helyzet, ha valamivel próbálkoznánk is? Szerintem pont azzal nem érünk semmit, hogy ugyanazt a szart erőltetve játszunk minden héten, 0 elképzeléssel, csak egyik héten az alibikirály játszik, másik héten supersub Lucas, a harmadikon meg valamelyik tehetségtelen brazil gyerek.Kerlon írta:Nem hinném, hogy jobb lenne attól, mert ide oda pakolná ugyanazokat a játékosokat. Vagy varázsütésre működne egy ilyen felállás... Abba bízhatunk, hogy Hazard elkapja a fonalat végre, Benzema nem sérül le, meg néha valaki még tud extrát beletenni az öregek közül.ateeemadrid írta:
Akkor találjon ki valamit. Felőlem aztán játszhatunk 5 védővel is, nekem azzal van a bajom, hogy a jól érzékelhető krízisre semmi válasz nincs edzői oldalról. Lépjen valamit, ennél szarabb úgysem nagyon lehet.
Én igenis elvárnám, hogy legyen valami elképzelés, valami ötlet, hogy ebből a jelenlegi fosáradatból kikerüljünk. És egyedül azért nem fuerázok, mert bizonyította már többször is, hogy meg tud újulni, de ezzel akár egy történelmi égés is kinéz.
Én is örültem neki nyilván, meg velük aztán nem cserélnék, nagyobb szartengerben úsznak, mint mi, de ha 0 kupás szezont hozunk, akkor sokra nem megyünk vele.Ez is igaz. De a Barcat vertük. En ezzel elvagyok.