Nem tudom, hogy leírták-e már (bár gondolom igen

), de most jelen pillanatban (számomra legalábbis) a legnagyobb gond az CR-rel, hogy ő rá van kihegyezve a játék, neki kell befejezni a támadásokat. Mindenkinek őt kell keresni, ezért van az, hogy Benzema is elég sokszor passzol a lövés helyett. Ami szép is jó is, én is tőle várnám a gólok jó részét, hiszen mindenki tudja, mire képes.
A gond ott kezdődik, hogyha elkezd durcizni ha nem neki passzolnak, görcsölni, önzőzni, rossz döntést hozni, esetleg neadjisten beszarik a térde, akkor megvagyunk lőve, mert eddig a taktika az volt hogy ne lőjjetek, majd Ronci megoldja. A másik gond szerintem, amit már korábban is leírtak, az a nagycsapatok ellen (tavasszal ezt láthattuk) mutatott teljesítménye. Lehet itt mondani, hogy hát gólt lőtt a barca, valencia, stb. csapatok ellen, meg hogy 34535352 gólt lőtt. Ez a szám elismerésre méltó, meg is emelem a kalapomat, de ez nem egyéni sport. Sosem volt az.
És végül mielőtt valaki azt mondaná, hogy szerintem is csak egy nímand, egy senki, az nagyon téved.