Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 8., kedd 20:51

P. Krisz írta:
meg a szándékosan teletömött előreutalások is bejönnek
Van ami jó volt , van ami ótvar szar .
Pl. első rész végén rázoomolnak Palpatine fejére , bűn rossz . Kb. tudom hogy tudod hogy kicsoda Ő , de most csend , majd visszatérünk rá .
Nekem általában nem jön ez az eröltetett összekötés be, pl a Hobbit-Gyűrűk Ura kapcsán egyáltalán nem, de valahogy a Vader-mítosz legalább ilyen foszlányokban jól sejlett előre, ha már a színész brutál szar volt. Vagy pl Yoda, illetve az utolsó brutál hatásvadász de mégis működő jelenetek.

Vagy mikor Boba nézi a halott apját.
Nem illik.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. december 8., kedd 20:48

miro írta:Nekem az első rész nagyon tetszik,a második kevésbé,és a harmadik is ami igazából összeköti az egészet szerintem pacek lett..
Sokan dumálnak h mennyire a látványra ment dzsordzsó,de szerintem pont ezért jó,hogy akkor az első három részben virágzott a köztársaság,minden modern volt,minden szebb stb,aztán jött az elnyomás! :)
Lehet ez volt az elgondolás, de megvalósításban nekem annyi jött le,hogy giccses az egész, meg "természetellenes" színek, fények, minden teljesen tiszta, nincs egy folt sehol, nem tudom, az SW nem ilyen. :mrgreen: De ez a kettőben volt nagyon így, túl patika körülmények uralkodtak, az egyben a Tatooine jó volt legalább.

Mondjuk nekem a harmadik tetszik, a zenék nagyon jók, nekem a végén a párbaj is tetszett, még ha tudtam,hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mind a 4 karakter túléli, de elég epik volt azért az Obi vs Anakin...meg én ilyennek képzelek el egy fénykardpárbajt. Szóval ez jó volt, meg a 66-os parancsnák a hideg kiráz mindig...
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. december 8., kedd 20:47

meg a szándékosan teletömött előreutalások is bejönnek
Van ami jó volt , van ami ótvar szar .
Pl. első rész végén rázoomolnak Palpatine fejére , bűn rossz . Kb. tudom hogy tudod hogy kicsoda Ő , de most csend , majd visszatérünk rá .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 8., kedd 20:38

miro írta:Nekem az első rész nagyon tetszik,a második kevésbé,és a harmadik is ami igazából összeköti az egészet szerintem pacek lett..
Sokan dumálnak h mennyire a látványra ment dzsordzsó,de szerintem pont ezért jó,hogy akkor az első három részben virágzott a köztársaság,minden modern volt,minden szebb stb,aztán jött az elnyomás! :)
Az elsőben mi tetszik? :mrgreen: Max Dart Maul a jó abban, neki meg van 5 perce.

A második a világ egyik legszarabb filmje az tény.

A három nekem bűnös élvezet, tele van hibával, de nem tud érdekelni, nagyon hangulatos, meg a szándékosan teletömött előreutalások is bejönnek.
Nem illik.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. december 8., kedd 20:34

Remy írta:Azért bármennyire is SW rajongó vagyok, az új trilógiát előszeretettel húzom le. Az első részt még talán annyira nem is, de a 2. rész nálam hatalmas nagy kupac *******. A 3. már alakult, de oly mindegy volt már ott sajna... Szóval, igenis le fogom szólni, ha inkább az új trilógiára fog hajazni, mintsem a régire. Nagyok az elvárások.

Ja, és megjött a sajtó meghívó, csak még kérdéses, hogy ráérek-e. :lol: dec. 17. 10:00 :coffee:
Sima 10/10 lesz hidd el. :lol: Mint a Prometheus meg a Betmönfelemelkedés. :lol:

Amúgy ráérek aznap. :mrgreen:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 8., kedd 20:28

nmate írta:Miért ne lehetne funboy? Nem kell mindjárt nekiugrani szegény sentrynek :mrgreen:

Fun Boy definition: A male with latent homosexual tendencies who enjoys the company of other males and listens to German techno music while wearing a button-down shirt with the sleeves rolled up, the collar popped, and sandals. This is adapted from the Simpsons episode "The Curse of the Flying Hellfish" where at the end, Bart and Grandpa are hugging, and the rich German guy calls out to them: "Hey fun boys, get a room." He then drives off listening to techno music.
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Fun+Boy

:shifty: :shifty:
Azt kell mondanom, a troll képességeid rohamosan javulnak, lassan már olyan szintre érnek, ahogy a bűntetőket értékesíted. :mrgreen:
Nem illik.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. december 8., kedd 20:13

BvS
Az egyik jelmeztervezőnek szómenése volt , Flash biztos benne lesz a filmben , cameo valószínű .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A sivatagos jelenet pedig Batman álmában játszódik .
Hogy híjják?
Bill.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 8., kedd 19:16

Igazi kis g*cik vagytok! :sziv: :mrgreen: :lol:

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. december 8., kedd 19:15

nmate írta:Miért ne lehetne funboy? Nem kell mindjárt nekiugrani szegény sentrynek :mrgreen:

Fun Boy definition: A male with latent homosexual tendencies who enjoys the company of other males and listens to German techno music while wearing a button-down shirt with the sleeves rolled up, the collar popped, and sandals. This is adapted from the Simpsons episode "The Curse of the Flying Hellfish" where at the end, Bart and Grandpa are hugging, and the rich German guy calls out to them: "Hey fun boys, get a room." He then drives off listening to techno music.

Hát, Máté, szerintem az ilyen hipotézisek csak feszültség generálásra jók. Mi értelmük? (Persze a tervezés vagy prevenció hasonló dolgok ezek alól kivételek. De az élet sztochasztikus úgysem lehet megjósolni. Ezt a "buta" állításod sem). :( :( :(

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. december 8., kedd 19:15

:lol: :lol: :lol:
Hogy híjják?
Bill.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. december 8., kedd 19:10

Miért ne lehetne funboy? Nem kell mindjárt nekiugrani szegény sentrynek :mrgreen:

Amúgy tegnap lett volna 100 éves Eli Wallach... :-(

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. december 8., kedd 18:47

sentry írta: mert erősen funboy mode ON-ban fogod írni
Kíváncsi vagyok egy fun és egy egyszerű halandó
Akarod mondani hogy,fanboy és fan :mrgreen:
Srácok, a Human című dokumentumfilmet látta közületek valaki? :) Én a napokban kerítettem rá sort, de mindenkinek csak ajánlani tudom. Már csak az uruguayi miniszterelnök szavai miatt megéri egyszer megnézni. :)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 8., kedd 18:39

Jar Jarékat alapból eltüntettem volna az elsőből. Vagy max Jar Jarnak adtam volna egy rövidebb szerepet, aztán ennyi. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mault meg úgy kellett volna felépíteni, hogy az egész trilógiára kihasson a karaktere, és az ő helyét vegye át Anakin. Persze ehhez egy normálisabb 2. rész, egy jobb story kellett volna.Az első részben amúgy volt fantázia. Tényleg jó lehetett volna... ettől függetlenül azt még szeretem a hibái ellenére is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 8., kedd 18:36

Nekem az első rész nagyon tetszik,a második kevésbé,és a harmadik is ami igazából összeköti az egészet szerintem pacek lett..
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 8., kedd 18:29

Azért bármennyire is SW rajongó vagyok, az új trilógiát előszeretettel húzom le. Az első részt még talán annyira nem is, de a 2. rész nálam hatalmas nagy kupac *******. A 3. már alakult, de oly mindegy volt már ott sajna... Szóval, igenis le fogom szólni, ha inkább az új trilógiára fog hajazni, mintsem a régire. Nagyok az elvárások.

Ja, és megjött a sajtó meghívó, csak még kérdéses, hogy ráérek-e. :lol: dec. 17. 10:00 :coffee:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 8., kedd 18:24

Remy írta:Első vetítésen (amúgy 3D, mert erre volt már csak normális hely.) felőlem fekete-fehérben is letolhatnák camosan, csak lássam minél előbb. :mrgreen: Másodjára tuti angolul fogom megnézni, ha jó a film.
Ezek után kb bármit, amit írsz a filmről irreleváns lesz, mert erősen funboy mode ON-ban fogod írni, szokás szerint eltúlozva, az elfogultság, imádat tintájával átitatva. :mrgreen:

Kíváncsi vagyok én is a filmre, meg is fogom nézni, de majd utolsó körökben, mikor már a sok rajongó már rogyásig újrázta és nem az ő sikoltozásai és fitymacsattogásai között kell végignéznem a filmet. :lol:

Elég lesz a popcorncsámcsogást meg üdítő szürcsölést végigszenvednem. :mrgreen:

Jah Ramy egy k*rva nagy spoilerbe tedd majd az SW értékelésed. :mrgreen: Ha láttam majd reagálok rá. Kíváncsi vagyok egy fun és egy egyszerű halandó hogy lát egy olyan filmet, amit talán a világon valaha a legtöbben a legjobban vártak.

Amúgy újrázom a sorozatot, hogy képben legyen majd a 7. részen. Episode 3 jön majd.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én ahogy eddig is emlékeztem, a sztori nem gagyi, mai napig azt mondom hogy van benne valami, ami miatt működik. Nem egy agyoncsavart egyedi sztori, de működik. Ee ezek a részek (az új trilógia) nem a húzó részek lesznek úgy emlékeszem, és így is érzem eddig. Ha kisarkítom azt mondom, nem készült volna előtte a 4-5-6 rész akkor nem lenne ekkora SW tábor. Bár a lézerkard meg a Jedi ikon, szerep, karakter sokat húz az egész sorozaton. EZ tuti. Lényegében egy űrlovag, kibaszott menő karddal, kegyetlen erővel. Midikloriánok :sziv: :salute: :mrgreen: Nah ha újráztam az egészet akkor firkantok ide valamit :mrgreen: Biztos sokakat érdekel :lol:

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 8., kedd 17:27

Első vetítésen (amúgy 3D, mert erre volt már csak normális hely.) felőlem fekete-fehérben is letolhatnák camosan, csak lássam minél előbb. :mrgreen: Másodjára tuti angolul fogom megnézni, ha jó a film.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 8., kedd 16:42

Nekem a 3D nem hozzáad, hanem elvesz az élményből.

Ha valami jobb filmre készülök azt csak eredeti nyelven 2d-ben
ZIDANE

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. december 8., kedd 16:35

most nézem, hogy a Star Warst 3 verzióba is vetítik majd (ami itt békéscsabán elég ritka), gondolkozok hogy angolul nézem 2D-ben. ti hogy nézitek, szerintetek megéri a 3D-t majd? (itt nincs IMAX :D)
Kép

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. december 8., kedd 13:55

dannen írta:keresztapa fanok segítség. valaki tudja pontosan ez melyik részben van? vagy csak össze van vágva? mert bár én rég láttam, de nem nagyon emlékszem a filmben ilyenre, ha valaki tudja megmondhatná.
Emlékeim szerint csak az elsőben szerepel Brando, szóval...első.

A Nájsz gájz az én érdeklődésemet is felkeltette, még Gosling is jónak tűnik. :mrgreen:

Vissza: