Taktikai háború (Legyél Xabi)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
TheBull6

Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. november 28., hétfő 12:19

Kár hogy kiesett Bale, nagyon kellett volna és szerintem úgy azért bőven esélyesebbként mehettünk volna. Így én a Carlo féle 4-4-2-t tolnám fel, amivel megvertük őket itthon 3-1-re, meg iskoláztuk egész európát 2-3hónapon át. Annyi különbséggel persze, hogy Kroos helyén Kova, James helyén meg Lucas és csókolom:
------1------
-2--3--4--12
17-19-16-22
-----9-7-----

Tamadásban ez persze gyorsan át tud menni 4-3-3-ba, ha Isco lép fel harmadiknak, ha Lucas. Fontos lesz hogy azért Benzema meg Ronaldo is visszazárjon, legalább a középen forgolódó Busquets-ig, mert akkor Kovacicnak meg Modricnak se kell ott fent pressingelnie, tudják zárni a réseket, meg törődni Messivel.
Asensiot nem raknám a kezdőbe semmiképp, meg Caset se. Egyik azért mellőzve volt mostanában, nem hiszem, hogy egy Barca ellen kéne kezdetni. A másik meg sérült volt. Bár gondolom mindketten kezdenek amúgy a kupában, de az a meccs azért bőven nem elég felpörögni egy Classicora. Lucassal pedig bármennyire nem vagyok megelégedve mostanában (a hajtást és a küzdelmet leszámítva), kell a sebesség arra az oldalra Jordi Alba és Neymar ellen. A másik oldalon Sergi Robertot ha nem rakja zsebre Isco vagy Ronaldo vagy bárki, akkor el is bújhatunk, mert a gyereket tegnap is szarrá forgatták a Sociedados srácok. Na Hala :salute:

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. november 28., hétfő 12:19

Leonesa ellen pedig:

--------------Casilla
Danilo--Nacho--Lienhart--Tejero
---------Enzo-----Casemiro
Asensio----Ödegaard-----James
--------------Mariano

Padon csak ifik.

:mrgreen:
:goat:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. november 28., hétfő 12:14

Ha a realitást nézzük, akkor pont nem fogja kezdetni Casemirot, mert tudja, hogy most tért vissza. A jelenleg jól működő kp-t nem kell megbontani sztem.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. november 28., hétfő 12:02

Tádám írta:

Én NAchót betosznám balbekknek, és Marcelót feltolnám Asensio helyére.
Multkor en is ezt irtam le, siman mehetne Nacho Marcelo helyere, O meg egyel feljebb. Nagyon adnam.

Isco nem most fog kikerulni a kezdobol, plane hogy meccsek ota magas szinten jatszik.
Szerintem nincs kerdes a kezdo korul.
Lucas-Kovacic-Modric-Isco negyes lesz a KP-n, elol Benzema es CR. Casemiro majd a 2. felidoben beall Isco helyere, plane akkor ha kedvezoen alakul a meccs.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. november 28., hétfő 11:42

Hát pedig nem kellene Casemiro, a Lucas, Modric, Kova, Isco négyessel megszállnánk a kp-t, fentről Benzema segítene vissza hogy ne tudjanak nagy hátra felé sem passzolni, még eggyel feljebb Ronaldo zavarna és náluk megállt a tudomány. Ezek azok az emberek akikkel a kp-n elég meló is lenne, és technikailag is képesek lennénk az ellenfél fölé kerekedni.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 28., hétfő 11:36

Asensio miért jobb opció, mint Benzema? Ráadásul a francia mindig a legjobb a katalánok ellen, ő és Marcelo az, aki mindig a megfelelő mentális állapotban lép ellenük pályára.

Én akkor is meghúznám a 3 védős rendszert, nem írom le miért, taktikailag túl éretlenek vagytok ehhez. :mrgreen: :mrgreen:

De ha realista akarok lenni, akkor ZZ szerintem Casemirot fel fogja tenni Isco helyett, elöl meg Lucas és a BC.
Nem illik.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. november 28., hétfő 11:18

Benzemat vétek kivenni egy ilyen meccsen. Évek óta szinte csak ő az egyetlen veszélyes ember ellenük.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2016. november 28., hétfő 11:14

donor írta:
JackeL írta:-----------------Navas
Carvajal--Ramos--Varane--Marcelo
Lucas----Kovacic---Modric---Asensio
-----------------Isco
---------------Ronaldo

Szerintem valami ilyen felállás se lenne rossz a barca ellen, Ronaldo és Isco jó formában van, Benzema ha most hétközben nem mutat valamit én nem játszatnám és így elég stabil lenne a kp is, egy próbát megérne.
Ha a játékosok formáját és az ellenfelet nézem, akkor eddig ez a legszimpatikusabb kezdő 11.

Én NAchót betosznám balbekknek, és Marcelót feltolnám Asensio helyére.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. november 28., hétfő 10:06

JackeL írta:-----------------Navas
-----------------Isco
---------------Ronaldo

Szerintem valami ilyen felállás se lenne rossz a barca ellen, Ronaldo és Isco jó formában van, Benzema ha most hétközben nem mutat valamit én nem játszatnám és így elég stabil lenne a kp is, egy próbát megérne.
Ha a játékosok formáját és az ellenfelet nézem, akkor eddig ez a legszimpatikusabb kezdő 11.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

JackeL
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: JackeL » 2016. november 28., hétfő 9:45

-----------------Navas
-----------------Isco
---------------Ronaldo

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. november 28., hétfő 9:38

Kerlon írta:Abba a City védelemben mondjuk Nacho kis király lenne.
Konkrétan a Bayernére gondoltam. :)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. november 28., hétfő 7:57

Le kell tolni a pályáról Messit és ez bizony Kovacic feladata lesz, a linkre kattintva megnézhetitek, milyen eszközzel. :-@ :-@

-----------------Navas
------Kovacic---Isco---Modric
Lucas---------Benzema------Ronaldo

Labda nelkul 4-4-2, labdat birtokolva 4-3-3.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. november 28., hétfő 7:38

Abba a City védelemben mondjuk Nacho kis király lenne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. november 28., hétfő 7:18

ziro4vr írta:Mekkora arc lenne ZZ, ha Kroos és Bale kidőlése óta titokban edzésen gyakoroltatná a 352-őt, kicsit pislognának a bárszások. :mrgreen:

Én simán felraknám úgy a csapatot, de lehet ezért ülök csak itthon a gép előtt. :lol:

Ha viszont szokásos felállás, szerintem Isco lesz a kimaradó. Én LV-t egy hete kiraktam volna, de most azt mondom, kell a melója és a sebessége. Isco majd bemegy eldugni a lasztit, mikor vezetünk.
Guardiola 3-5-2jét is szétszedte a barca. Pedig korábban ő játszatta a csapatával élesben is ebben a formációban. Nem tartanám jó ötletnek.
Messit kell megfogni. Ha Iniesta kezd, akkor 60 percig őt is.
Hiányzik egy gála, a barca gyengélkedik, a mi csapatunk elég kétarcú, ebből nagyon jól kijöhetünk. :)
Varane nálam kezdene, emlékeim szerint a barca ellen mindig jól játszott!
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

koax
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric

HozzászólásSzerző: koax » 2016. november 28., hétfő 0:30

Van egy alap koncepcionk,amivel kisebb-nagyobb valtoztatasokkal 30+ merkozeses veretlensegi sorozatot ertunk el.
Majd jon egy barca-real,ahol a merkozesen sosem gyakorolt teljesen eltero 352ot jatszuk?
Hat csak nem ment el az esze Zidanenak..

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. november 27., vasárnap 23:47

Bencze írta:Iniesta sem lehet csucsformaban 6 het kihagyas utan.
Iniesta ne lenne csúcsformában 1 Clasicon? Olyan nincs. :D De tényleg, ha gyenge szezonja van, ellenünk akkor is durván pörög.

Kovacicot nem kell magyarázni, mellette Iscora voksoltam, szerintem korai lenne Casemirot egyből a Barca ellen bedobni ennyi kihagyás után.

Lehetne már szombat basszameg. :mrgreen:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 27., vasárnap 23:39

Mekkora arc lenne ZZ, ha Kroos és Bale kidőlése óta titokban edzésen gyakoroltatná a 352-őt, kicsit pislognának a bárszások. :mrgreen:

Én simán felraknám úgy a csapatot, de lehet ezért ülök csak itthon a gép előtt. :lol:

Ha viszont szokásos felállás, szerintem Isco lesz a kimaradó. Én LV-t egy hete kiraktam volna, de most azt mondom, kell a melója és a sebessége. Isco majd bemegy eldugni a lasztit, mikor vezetünk.
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. november 27., vasárnap 23:25

Kovara bíznám Messit simán. Pont az a dinamizmus, fürgeseg kell ellene. Ráadásul harcos is, labdabiztos és az ő sulypontja is alacsonyan van.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 27., vasárnap 23:17

Messire felkészülni nem beszarás, hanem megfelelő előkészület. Nem izmozni kell, ha ezek, a most magukat kényelmes helyzetben találó játékosok felmennek úgy, hogy letolják őket, abból baj lesz. A Barcelona is úgy fog menni, mint az állat, a tőlük megszokott gusztustalan légkör meglesz, okosnak kell lenni.
Nem illik.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. november 27., vasárnap 23:13

ziro4vr írta:Az a bajom, ha nincs Casemiro, akkor Messi gond nélkül át fogja vinni a lasztit a kp-n, és abból lesz a baj. Ramos kilép, és abban ott a piros, ott a gól, ott a tizi stb...Bár így is kérdés, hogy Casemiro visszatérve milyen teljesítményt tud nyújtani. De én ezt látom kulcskérdésnek.
Nem beszarni kell a Barcától meg Messitől, hanem végre egyszer letolni őket a pályáról, épp itt lenne az ideje.

Ezzel a KPval Case nélkül erre képesek lehetünk, csak kell hozzá előre egy jó Benz-©® duó.

Vissza: