Addigra már a következő részt is bemutatják.ziro4vr írta:20. este, laza 8 fő.Igaz kettesével szétszórva.

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 10., csütörtök 21:12
Addigra már a következő részt is bemutatják.ziro4vr írta:20. este, laza 8 fő.Igaz kettesével szétszórva.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 10., csütörtök 21:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 10., csütörtök 21:05
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. december 10., csütörtök 20:57
jól elraktad februárigsoadroli írta:majd ha már nem lesz tömve a mozi fanboyokkalcsabi* írta: inkább azt mondjátok, hogy ki mikor megy sw-ra?
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. december 10., csütörtök 20:55
majd ha már nem lesz tömve a mozi fanboyokkalcsabi* írta: inkább azt mondjátok, hogy ki mikor megy sw-ra?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. december 10., csütörtök 20:54
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 10., csütörtök 20:53
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. december 10., csütörtök 20:49
dec 18. 23:00, Aréna, 3d.csabi* írta:ez a tmnt te jó égmár az első is egy akkora fostenger volt, 6 éves öcsém aki imádja a meséket se volt teljesen kibékülve vele
inkább azt mondjátok, hogy ki mikor megy sw-ra?
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. december 10., csütörtök 20:48
Ha én azt tudnám ...
inkább azt mondjátok, hogy ki mikor megy sw-ra?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. december 10., csütörtök 20:39
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. december 10., csütörtök 20:06
Persze, vannak kedvelt témái az Oscarnak, de ezeket is mindig utólag aggatják rá. Ja, igen ott volt a rabszolgaság kártya, a 12 év rabszolgaság nyert. Előtte volt a Django, a Lincoln vagy még korábban az Amistad, egyik sem nyerte meg a legjobb filmért járó Oscart, pedig mind jelölve voltak.Remy írta:Hát most na... Nyilván hallanod kell valamit róla, vagy látnod, hogy tudjad mi hova juthat. De szinte mindig be lehet határolni, hogy milyen témák kerülnek oda a végére. Cannes-i bemutatása után mondtam, hogy ez ott lehet az Oscaron is a téma miatt. Most meg tényleg ott tartunk, hogy kb 99%, hogy ott lesz az Oscaron.
Kivételek mindig vannak, de ne mondd már nekem, hogy mindig olyan nagy meglepetés születik XY jelölésnél. Látod a témát, aztán már fel is figyelsz rá.
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. december 10., csütörtök 19:43
"What's your name?"soadroli írta:Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows Trailer
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 10., csütörtök 18:43
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. december 10., csütörtök 18:39
Az SW a technikai kategóriákban lehet főleg esélyes. GG-n legfeljebb Williams kaphatott volna jelölést.soadroli írta:amúgy a Star Warsról azt olvastam hogy ott lehet az Oscaron több kategóriában is, de most egy GG jelölést se kapott.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2015. december 10., csütörtök 18:36
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. december 10., csütörtök 18:34
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 10., csütörtök 18:05
Hát most na... Nyilván hallanod kell valamit róla, vagy látnod, hogy tudjad mi hova juthat. De szinte mindig be lehet határolni, hogy milyen témák kerülnek oda a végére. Cannes-i bemutatása után mondtam, hogy ez ott lehet az Oscaron is a téma miatt. Most meg tényleg ott tartunk, hogy kb 99%, hogy ott lesz az Oscaron.András93 írta:Ja, miután olvasta különböző helyeken, melyek azok a filmek, amiket hype-oltak.Remy írta:Nyilván full véletlen, hogy egy mezei filmszerető előre meg tudja mondani, hogy nagyjából mely filmek fognak odaérni a végén.![]()
De te már akkor tudtad a Saulról, hogy Golden Globe jelölést kap, mikor még Cannes-ban be sem mutatták.
De, tessék, mondjad, mi fog idén nyerni az Oscaron?
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. december 10., csütörtök 17:51
Ja, miután olvasta különböző helyeken, melyek azok a filmek, amiket hype-oltak.Remy írta:Nyilván full véletlen, hogy egy mezei filmszerető előre meg tudja mondani, hogy nagyjából mely filmek fognak odaérni a végén.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 10., csütörtök 17:19
Erik Sumo & The Fox-Fairies - Dance Dance Have A Good TimeAnthony írta:Az a zene mikor olyan ötödször szólalt meg én onnantól kezdve nem bírtam nem röhögni, teljesen kész voltamsentry írta:Liza, a rókatündér
Most volt csak időm megnézni. Igényes magyar film. A fényképezés és az utómunka az pazar
Nekem a zenék is tetszettek.Nem tudom hogy mondjam, a jó értelemben véve őrjítő
![]()
Tényleg, ha megvan vkinek a youtube linkje tegye már be, néha be akarom tolni, amikor már minden az egyamra ment![]()
![]()
![]()
A film szerintem is rendben volt.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. december 10., csütörtök 17:13
Az a zene mikor olyan ötödször szólalt meg én onnantól kezdve nem bírtam nem röhögni, teljesen kész voltamsentry írta:Liza, a rókatündér
Most volt csak időm megnézni. Igényes magyar film. A fényképezés és az utómunka az pazar
Nekem a zenék is tetszettek.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem