már te is kezded?Veidt írta:Majd Llorente fiammal.

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 28., hétfő 18:57
már te is kezded?Veidt írta:Majd Llorente fiammal.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. november 28., hétfő 18:49
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. november 28., hétfő 18:08
Ezt írtam pár napja hogy ebben biztos vagyok. Ezek szerint zz olvassa amit írok.....):.Realista24 írta:Spanyol források szerint LV kezdő lesz a Barca ellen.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. november 28., hétfő 17:49
A két horvát pont nem azokban a legerősebb, ami ahhoz a poszthoz kell. Persze be lehet őket tenni arra a statikus posztra is, le is hoznák valószínűleg, de akkor pont azokat a tulajdonságaikat nem használjuk ki, amiben a legjobbak. Ők nem abban erősek, hogy hátulról mozgassák a csapatot, ők alakítják ki a középpályán a létszámfölényt. Megverik az emberüket, elmozognak, ezzel eltolják az ellen védelmét. Kényszerítőznek, kihasználják a dinamikájukat. Az ilyet szerintem csak létszükség esetén szabad "lefojtani" azzal, hogy berakjuk egy ilyen posztra.Kovacic és vagy Modric szerintem rég megmutatta, hogy mindkét kritériumodnak megfelel.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 28., hétfő 17:10
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 28., hétfő 16:33
Így van, mindjárt visszavonul és még most sem...BBeno írta:odegaard meg ilyenkor sem....
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. november 28., hétfő 16:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 28., hétfő 15:59
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. november 28., hétfő 15:39
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 28., hétfő 15:25
Ez úgy hangzik, mintha Guardiola alatt is csak egy játékot játszottak volna. Pedig pont azért voltak sikeresek, mivel 433-ból gond nélkül váltottak 343-ra, ha meleg volt a pite. Papíron ez egyszerűen néz ki, csak D.Alvest kellett egy sorra feljebb tolni, de aztán megtartani ugyanúgy a stabilitást, na az volt nehéz.Kerlon írta:A Barca például nem tud, látjuk is, hogy mennyire betud sülni a világverő taktika, ha nem megy a játék.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. november 28., hétfő 15:09
Kovacic és vagy Modric szerintem rég megmutatta, hogy mindkét kritériumodnak megfelel. A német véletlen, hogy Eder-Pelé páros meg az ért volt nem véletlen, mert mindenki más egy kalapszart ért akkor olasz földön. Marcelos példa meg hatalmas nagy mellé lövés szerintem. Így is fent kalandozik így meg 1 ember helyett "másfél" lesz mögötte. Szerintem pont azért jó ez a felállás, mert a két jól támadó szélső védőnknek nagyobb teret adhat ez a felállás.Veidt írta:Nem a belső vedoink miatt nem alkalmas. Abban a felállásban egy olyan játékosnak kell lennie a csapat origojanak aki képes védekező felfogásban jatszani, de kiválóan lat a pályán es nagyon jol osztogat. Contenak Juvevan ott volt Marchisio, a válogatottban De Rossi, stb. Nalunk Kroos kiesesevel senki sincs akit nyugodt szívvel beraknek oda. Mas. A két támadónak elol nagyon komoly presszinget kell végezni, ez meg valljuk be se Karimnak se CRnek nem erőssége. Ismet csak Conte, nem veletlen hogy a Pelle-Éder párossal játszott. Átlagos mindket csávó, de ezt a feladatot tokeletesen elvegeztek.
Ez a 3-5-2 szerintem a vilag leghatékonyabb felallasa, de itt a legapróbb hiba (Marcelo nem zár vissza, egyik vedonket megverik 1v1-ben) is "végzetes" lehet. Mas felallasoknal sokkal tobb fail belefér. A mi gepezetunket meg sose a hiba nelkuliseg jellemezte.
Nem csapatot, de Guardiola rendre két felállással játszatta eddig a csapatait, Allegri alaptaktikája (352) mellett szokta szórványosan alkalmazni a 442-t és a 433-at is. Tuchel 4141, 4231. Ancelotti anno 433, 442. De Veidt által emlegetett Conte is 352-442 kombinációkkal is operált. De Klopp is alapvetően 4231-433 vonalon mozgott és ezek csak a nagyobb csapatok edzői, akik jobban szem előtt vannak. Gyakorlatilag Zidanetól is láttunk már 433, 4231, 4411, 442-t is. (Pár között sok különbség nincs, max a játékos miatt). És ez nem azt jelenti, hogy mindegyik felállást csúcsra futtatja a csapat, hanem képes más felállásban/felfogásban is játszani. A Barca például nem tud, látjuk is, hogy mennyire betud sülni a világverő taktika, ha nem megy a játék.koax írta:Tudsz esetleg írni ilyen csapatot?Kerlon írta:Szerintem meg sokkal jobb, ha egy csapat több rendszerben képes játszani. És abszolút nem azt írtam, hogy ezt kell nyomatni orrba szájba.
HozzászólásSzerző: koax » 2016. november 28., hétfő 14:47
Tudsz esetleg írni ilyen csapatot?Kerlon írta:Szerintem meg sokkal jobb, ha egy csapat több rendszerben képes játszani. És abszolút nem azt írtam, hogy ezt kell nyomatni orrba szájba.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. november 28., hétfő 14:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. november 28., hétfő 14:40
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. november 28., hétfő 14:39
HozzászólásSzerző: koax » 2016. november 28., hétfő 14:28
Ramos,Pepe,Varane illetve Nacho ugye a joker,de tud játszani belső védőt.Kerlon írta:Mi az, hogy nem sok értelme lenne? Rohadt nagy lehetőség van benne és eléggé alkalmas is hozzá a keret.Veidt írta:A 3-5-2 felallasnak nem sok értelme lenne ezzel a kerettel. En 4-4-2t (tamadasban 4-3-1-2 Isco behuzodasaval) raknék fel. Bale helyen Lucas, elol Benzema es CR.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2016. november 28., hétfő 14:24
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 28., hétfő 14:11
Ahogy azt sejtettük.Realista24 írta:Spanyol források szerint LV kezdő lesz a Barca ellen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 28., hétfő 14:06
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. november 28., hétfő 14:06
Mi az, hogy nem sok értelme lenne? Rohadt nagy lehetőség van benne és eléggé alkalmas is hozzá a keret.Veidt írta:A 3-5-2 felallasnak nem sok értelme lenne ezzel a kerettel. En 4-4-2t (tamadasban 4-3-1-2 Isco behuzodasaval) raknék fel. Bale helyen Lucas, elol Benzema es CR.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem