Én a mondtad masodik felére reagáltam, hogy átvertek minket.
A többi, meg általánosságban igaz a fórumra Mbappet illetően.
Van idén három(?) ACL a csapatban, kulcsfontosságú embereknél, ez engem jobban aggaszt ha már muszáj valami.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 13., vasárnap 8:26
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. augusztus 13., vasárnap 8:05
Betettem egy hírt, majd írtam, hogy remélem nem igaz, mert "akkor jól nézünk ki megint". De oké, biztos én robbanok fel az idegtol.Realista24 írta:Nem tudom te mit hova dugsz, de az egész, amit itt csináltok, ha jön, ha nem, mókás.ELSiete írta:
Hát ez meg a fejnek a homokbadugasa. Persze én sem hiszem, hogy az újságírók híreit készpénznek kell venni, de most már hónapok óta cikkeznek a Realrol és Mbapperol, egyik fél részéről sincs cáfolás, a srác már rég hosszabbitott volna, ha nem lenne valami a levegőben. Arról is mentek hírek, hogy a PSG bíróság elé akarja vinni az ügyet, mert csúnya Perez mindvégig ott volt. Ezek utan azt írni, hogy fogalmunk sincsen a többiről és Benzema tavozasat illetoen Perez pont 1 szem Joseluval képzelte el a pótlást, hülyeség.
Négyszer kiskocsog, aztán világ legjobbja, aztán nagy köcsög.
Közben az volt a baj anno, hogy hosszabbit, most az hogy kimondta hogy nem, de lehet csak jövőre jön.
Most egy forrás szerint marad, másik szerint jön.
Vasárnap reggel 8, de már idegben vagytok, hex is átmegy agresszivba, ahelyett hogy értene amit ír az ember.
Béke van és szeretet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 13., vasárnap 8:00
Nem tudom te mit hova dugsz, de az egész, amit itt csináltok, ha jön, ha nem, mókás.ELSiete írta:Hát ez meg a fejnek a homokbadugasa. Persze én sem hiszem, hogy az újságírók híreit készpénznek kell venni, de most már hónapok óta cikkeznek a Realrol és Mbapperol, egyik fél részéről sincs cáfolás, a srác már rég hosszabbitott volna, ha nem lenne valami a levegőben. Arról is mentek hírek, hogy a PSG bíróság elé akarja vinni az ügyet, mert csúnya Perez mindvégig ott volt. Ezek utan azt írni, hogy fogalmunk sincsen a többiről és Benzema tavozasat illetoen Perez pont 1 szem Joseluval képzelte el a pótlást, hülyeség.Realista24 írta: A tobbirol meg fogalmunk sincsen.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. augusztus 13., vasárnap 7:50
Hát ez meg a fejnek a homokbadugasa. Persze én sem hiszem, hogy az újságírók híreit készpénznek kell venni, de most már hónapok óta cikkeznek a Realrol és Mbapperol, egyik fél részéről sincs cáfolás, a srác már rég hosszabbitott volna, ha nem lenne valami a levegőben. Arról is mentek hírek, hogy a PSG bíróság elé akarja vinni az ügyet, mert csúnya Perez mindvégig ott volt. Ezek utan azt írni, hogy fogalmunk sincsen a többiről és Benzema tavozasat illetoen Perez pont 1 szem Joseluval képzelte el a pótlást, hülyeség.Realista24 írta: A tobbirol meg fogalmunk sincsen.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. augusztus 13., vasárnap 7:47
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. augusztus 13., vasárnap 7:43
+ Iden is.florentino007 írta: Semmi nem jelent itt már semmit, tavaly láthattuk. Anno Padem hányszor írta be hogy tuti jön? Napjában kétszer biztos![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. augusztus 13., vasárnap 7:35
Ne legyunk mar olyanok, mint a Barca, akik csak azert talalkoztak Rudigerrel, hogy elmondjak neki, nem akarjak leigazolni. Benzema tavozasaval szuksegunk van egy top csatarra. Kane-t csak azert nem igazoltuk le, mert biztunk benne, hogy Mbappe legkesobb jovo nyaron hozzank jon. Ha tenyleg hosszabbit, az egy hatalmas felsules a klubnak. (en mondjuk nem hiszem, hogy igaz a hir)Realista24 írta:Belőlünk miért? Egy szóval nem ígért semmit senkinek a Reallal kapcsolatban, legalábbis nyilvánosan.ELSiete írta: JUST IN: Increasing optimism at PSG that Kylian Mbappé will renew his contract. He's back in contact with the club and an extension is now a possibility. @AndiOnrubia
Kylian Mbappé's entourage is now OPEN to meetings with PSG in the next few days and to discuss a RENEWAL. @AndiOnrubia #rmalive
Reméljük kamu, mert akkor idén is bohócot csinált belőlünk a fiú.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 13., vasárnap 7:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 13., vasárnap 7:28
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. augusztus 13., vasárnap 7:22
Nyilvánosan valóban nem.Realista24 írta:Belőlünk miért? Egy szóval nem ígért semmit senkinek a Reallal kapcsolatban, legalábbis nyilvánosan.ELSiete írta: JUST IN: Increasing optimism at PSG that Kylian Mbappé will renew his contract. He's back in contact with the club and an extension is now a possibility. @AndiOnrubia
Kylian Mbappé's entourage is now OPEN to meetings with PSG in the next few days and to discuss a RENEWAL. @AndiOnrubia #rmalive
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 13., vasárnap 7:18
Belőlünk miért? Egy szóval nem ígért semmit senkinek a Reallal kapcsolatban, legalábbis nyilvánosan.ELSiete írta: JUST IN: Increasing optimism at PSG that Kylian Mbappé will renew his contract. He's back in contact with the club and an extension is now a possibility. @AndiOnrubia
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. augusztus 13., vasárnap 7:12
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. augusztus 12., szombat 22:34
HozzászólásSzerző: florentino007 » 2023. augusztus 12., szombat 21:41
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. augusztus 12., szombat 21:38
Joselu megis megkapja?Sierra írta: Kikerult a keretbol,padon sincsen.. innen mar nincs visszaut.Valszeg utso nap fog jonni, addigra muszaj lesz elfogadniuk vmit ha penzt akarnak belole. Par het es megvan az uj 9-esunk.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. augusztus 12., szombat 21:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 12., szombat 21:19
Nyomásgyakorlás a Real részére.el magico írta:Nem 2022-es hír véletlenül?ikarus93 írta: Közben lehozta a Canal Plus, hogy Mbappe 2+1 évet fog aláirni a PSGnél.![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. augusztus 12., szombat 21:18
Dehogy. Bernabeu elso meccsen ott fog viritani.ikarus93 írta: Közben lehozta a Canal Plus, hogy Mbappe 2+1 évet fog aláirni a PSGnél.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 12., szombat 21:18
De hát ezt tavaly írta alá.ikarus93 írta: Közben lehozta a Canal Plus, hogy Mbappe 2+1 évet fog aláirni a PSGnél.
HozzászólásSzerző: el magico » 2023. augusztus 12., szombat 21:17
Nem 2022-es hír véletlenül?ikarus93 írta: Közben lehozta a Canal Plus, hogy Mbappe 2+1 évet fog aláirni a PSGnél.
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem