Formula-1

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Formula-1

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. szeptember 2., péntek 19:14

Nem tudom, de jövőre kiderül. Bár annyira még sem, Vandoorne jönni fog, nem top autóba, és ő már azért 24 éves. A merci jól csinálja, Wehrlein 21 éves, egy gyenge autóval tanul, szerez tapasztalatot és illeszkedik be. 1-2 év még kell neki, hogy top autóval körözzön, és ugye ott a 19 éves Ocon. Jönnek a fiatalok, de egyik sem úgy toppant be hogy néhány verseny után megkapja a top verdát és nyer vele egy futamot.

A Sennas és Schumis párhuzammal meg abszolút nem értek egyet. Azok azért egészen más idők voltak, sokkal szabadabb szabályokkal. Nem kivételeztek velük sem, ha büntetni kellett akkor büntetve voltak. Ha a kicsi Max abban az időben versenyezne, már rég kapott volna kettőt a szeme alá, az is hiányzik neki, nem kérdés. Tud a srác, de ha a legtöbb esetben ahol büntetni kellett volna, megbüntetik most jóval rosszabb pozícióban lenne

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. szeptember 2., péntek 19:09

Csak az a nagy helyzet, hogy Max kepes megidezni azt a Forma-1et, amelyikbe beleszerettem. Innentol kezdve engem nem erdekel, hogy ilyen fiatalon milyen a palyan kivul.

Alonso feje lagya is benott, pedig arra nem sokat tettem volna.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2016. szeptember 2., péntek 18:58

Remy írta:Mondjuk ez brutal volt...
Ez nem brutal volt, hanem egyenesen gusztustalan. Ez a gyerek egyre unszinpatikusabb, a pályán is, de főleg azon kívüli dolgai miatt.
Remy írta:Ez a mentalitas sokaknal a fiatal Sennat es a fiatal Schumit idezi meg. Engem csak ez erdekel.
Persze csakis :) Annyi különbséggel, h a fenn említett két úriember, megismétlem úriember, nem egy szánalmas kis taknyos, alázattal és tisztelettel viseltettek mind a sport mind a társaik iránt.
Eddig én sem voltam ellene a fiatal pilóták szerepeltetésének, de ebből a példából nagyon látszik, h kell egy bizonyos kor érettség a forma 1 és azt ez körülvevő milliő feldolgozásához, megértéséhez, de lehet csak ez a Max gyerek ilyen áldott nagy agyhalott.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. szeptember 2., péntek 18:05

Mondjuk ez brutal volt...

Ez a mentalitas sokaknal a fiatal Sennat es a fiatal Schumit idezi meg. Engem csak ez erdekel.

Amugy biztos vagyok benne h lesz valtozas, most elegge kereszttuzben van a gyerek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2016. szeptember 2., péntek 17:48

Ez nagyon kemény. Nem is értem, hogy mondhat ilyet... Ki tudja, hogy Villeneuve nem okolja-e magát a mai napig azért a véletlen balesetért erre egy kis taknyos az orra alá dörgöli...
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. szeptember 2., péntek 17:33

Eltűnik. Most ilyen, az RB nem fogja sokáig ezt tűrni, nem egy kis márka neve alatt csinálja ezt. Előbb utóbb a pilóták megunják, elkezdik büntetni, nem jönnek az eredmények, a pofa meg csak nagyobb lesz. Egy akkora tehetséget fejben is össze kellene rakni, nem értem. Hol vannak az emberek körülötte, senki sem szólt hogy figyi, én kezelem az ügyeidet, ha azt mondom befogod akkor befogtad...Vagy nagyon amatőr emberek veszik körül (apuci) vagy nem hallgat az ég világon senkire. Hamilton óta tudjuk, nem kell közönség kedvencnek lenni a sikerhez, de azért no...majd mi lesz ha megjön a többi fiatal

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. szeptember 2., péntek 17:28

:taps: :taps: ez igen kisgyerek , nagyon megmondtad a tutit. Ha már 1,5 év után ennyirel el van szállva , mi lesz itt később . :fpalm:
De nem baj , neki szabad. :coffee:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. szeptember 2., péntek 17:24

Majd Remy megvédi...komoly baj van a gyerek fejével. Talán legnagyobb, hogy nem is használja az eszét, ösztönösen cselekszik a pályán, mert az apja belenevelte, hogy minden áron védje a pozícióját. Jól elcseszték a gyerek nevelését. Sokan írták, hogy korai lesz neki még az F1, nem hittem volna, de úgy néz ki igazuk lesz. Nem bírja elviselni a kritikát, úgy tesz mint akit nem érdekel, de ha ilyenek képes visszaszólni akkor nagyon frusztrált lehet. A kanadait meg nem kell félteni, hamar jönni fog a válasz. Verstappen addig örüljön amíg a két Mercissel nem akad össze, mert onnan már nehéz lesz kimenteni :lol:

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2016. szeptember 2., péntek 17:22

Én aztán ki nem állhatom Villeneuve-t, de ez azért elég durva visszaszólás már Maxtól, kurvára le kellene már ültetni a kis taknyost.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2016. szeptember 2., péntek 17:16

Verstappen a változatosság kedvéért most Villeneuve-nek szúrt oda.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. szeptember 2., péntek 0:01

Sainz kapott egy Real jatekosok altal alairt mezt szulinapjara.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2016. szeptember 1., csütörtök 19:30

Jó döntés. Semmi nincs már benne sajnos, 2009 hungaroring sorsdöntő volt. Mint ember sajnálom persze, de a pályáról nem fog hiányozni nekem, mert márcsak olyan semmilyen volt és ugyanezt ellehet mondani Buttonról is, hadd jöjjön Vandoorne. Alonso-Kimi viszont hiányozna erőteljesen az F1-ből, ahogy szegény Kubica is, akiben benne volt, hogy akár világbajnok is lehetett volna. Schumacher első visszavonulása óta nekem a legnagyobb veszteség a Forma1-ből a lengyel, utána pedig bár nem akkora nevek, de nekem még Barrichello, Fisichella és Kobayashi hiányzik picit.

Egyébként Massa Schumi iránti tiszteletből jelentette be épp most a visszavonulását, mert Schumi is itt tette meg Monzában 10 éve.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. szeptember 1., csütörtök 16:27

'Az írta:lassan kikopnak azok a pilóták akik akkor nagymenők voltak, amikor igazán belecsöppentem ebbe a sportba: massa, a következő valószínűleg a kimi-alonso-button hármas fogat lesz, aztán rosberg, hamilton.. seb is csak két évvel fiatalabb náluk, aztán ennyi.. :kivagyhe:
Tenyleg durva belegondolni, hogy 2002 kornyeken mikor elkezdtem Forma 1-et nezni, a Kimi-Alonso-Button harmas meg csak fiatal tehetsegek voltak.

Hamiltonba meg Rosbergbe siman benne van 5-6 ev, ha elfogadjak, hogy utolso eveikben nem a gyozelemert fognak csatazni. Errol jut eszembe szegeny Kubica, aki ugyancsak veluk egykoru.

'Az
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.

HozzászólásSzerző: 'Az » 2016. szeptember 1., csütörtök 15:55

pár éve - sőt, tulajdonképpen a 2009-es hungaroringi balesete óta - már csak árnyéka önmagának, így érthető a dolog. azért üde színfoltja volt még így is a mezőnynek, lassan kikopnak azok a pilóták akik akkor nagymenők voltak, amikor igazán belecsöppentem ebbe a sportba: massa, a következő valószínűleg a kimi-alonso-button hármas fogat lesz, aztán rosberg, hamilton.. seb is csak két évvel fiatalabb náluk, aztán ennyi.. :kivagyhe:

"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. szeptember 1., csütörtök 15:20

Veidt írta:
Marci77 írta:Massa visszavonul a Forma1től. :-( :)
Tényleg? :|
Már több éve nem követem a sportot, de régebben Massa volt az örök kedvenc számomra. Nagy kár, hogy sosem ért a csúcsra. Mindenesetre sosem felejtem el amikor 1 ponton múlt Hamilton ellen... :'(
http://www.f1vilag.hu/hirek/felipe-mass ... avonulasat
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. szeptember 1., csütörtök 15:09

Marci77 írta:Massa visszavonul a Forma1től. :-( :)
Tényleg? :|
Már több éve nem követem a sportot, de régebben Massa volt az örök kedvenc számomra. Nagy kár, hogy sosem ért a csúcsra. Mindenesetre sosem felejtem el amikor 1 ponton múlt Hamilton ellen... :'(
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. szeptember 1., csütörtök 14:56

Massa visszavonul a Forma1től. :-( :)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. augusztus 29., hétfő 15:52

Persze ne rakják ki a csapatból,de azért elkellene vele beszélgetni komolyan,mert itt csak a szerencsén múlt jó pár esetben,hogy nem lett belőle komoly baleset.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2016. augusztus 29., hétfő 15:41

csabi87 írta:Én meg nagyon nem csípem.
Ilyenekért Kvyat repült.
Nyomatják orrba szájba már nem ez volt az első ilyen esete,ennek ellenére még csak nem is vizsgálják.
Ezenkívül abszolút unszimpatikus a nyilatkozata ahol gyakorlatilag elismerte hogy direkt szívatta meg Raikkonent.
Ja és a viselkedéséről mindent elmondott amikor a csapat főnöke próbálta neki elmagyarázni hogy mi történt,de ő csak hajtotta tovább a maga hülyeségét.
Egy nagyképű gyereknek tartom aki többet hisz magáról mint ami jelen pillanatban.
A LEGJOBB REAKCIÓ. Niki Lauda nem sokat gondolkodott, kinek a pártját fogja a fenti balhéban.
„Verstappen jobban tenné, ha visszamenne az iskolába! Felért egy harakirivel, amit csinált…” – mondta az F1-legenda.

Kvjat annyival volt rosszabb, hogy ö keményen ütközött is, de annyival jobb, hogy a csöndben maradt. Max viszont hozza az eredményeket és még nem ártott sokat a csapatának ezért nem hiszem, hogy kiraknák.

Az utolsó mondatottal egyébként mélységesen egyetértek, viszont van a gyerekben potenciál, illetve ahogy más is említette egy kis pimaszság sem árt, csak nagyon átesett a lovon..
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. augusztus 29., hétfő 15:25

Én meg nagyon nem csípem.
Ilyenekért Kvyat repült.
Nyomatják orrba szájba már nem ez volt az első ilyen esete,ennek ellenére még csak nem is vizsgálják.
Ezenkívül abszolút unszimpatikus a nyilatkozata ahol gyakorlatilag elismerte hogy direkt szívatta meg Raikkonent.
Ja és a viselkedéséről mindent elmondott amikor a csapat főnöke próbálta neki elmagyarázni hogy mi történt,de ő csak hajtotta tovább a maga hülyeségét.
Egy nagyképű gyereknek tartom aki többet hisz magáról mint ami jelen pillanatban.
A LEGJOBB REAKCIÓ. Niki Lauda nem sokat gondolkodott, kinek a pártját fogja a fenti balhéban.
„Verstappen jobban tenné, ha visszamenne az iskolába! Felért egy harakirivel, amit csinált…” – mondta az F1-legenda.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Vissza: