Még sok isferni írta:Ez a Gege elég lesz![]()

Tegnap megvolt, de a becsület kedvéért végigszenvedem még egyszer-kétszer.
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. november 24., kedd 13:59
Még sok isferni írta:Ez a Gege elég lesz![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2020. november 24., kedd 13:18
Tudtam, Süti vonzza az embereket az ajánlásával....Caraway írta: Skacok 12. helyre beferek meg, vagy mar telthaz van?![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2020. november 24., kedd 11:42
szerintem nyugodtan jöhetsz, bár nem én vagyok a főniCaraway írta:Skacok 12. helyre beferek meg, vagy mar telthaz van?
HozzászólásSzerző: Caraway » 2020. november 24., kedd 11:11
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. november 23., hétfő 23:41
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. november 23., hétfő 23:34
Ne idegesits fel mar hogyne lenne. A legtobb mufajban van minosegi zene a rap nem kivetel. A vegen meg kenytelen leszek keresni neked... Ha eminem a minimum szint akkor azt nem is olyan nehez megugrani.Faust írta: De olyan nincs, epp ez a lenyeg.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. november 23., hétfő 23:22
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. november 23., hétfő 23:09
Probalj meg minosegi hiphop-ot hallgatni.Faust írta:En a rappen es a gagyipoppon kivul mindent meghallgatok, de a rapperek kb eminemen kivul mind hallgathatatlan bohocok szamomra, plane a magyar jolmegmondo okoskodok. Hallgathatatlan es fulserto szamomra.Marci77 írta:
Kicsit nyitottabbnak kell lenniNem 1-2 műfajt hallagtni
De ez a lényeg,új dolgok megismerése akár komfortzónán kívül,aztán ha nem tetszik,nem tetszik.
Gegét bírom,de 20 számos lemez lehet,hogy sok tényleg![]()
Nekem is a magyar rap vonalból kéne elővennem valamit? Pedig nem magyart és nem ilyen műfajt terveztem![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. november 23., hétfő 20:28
az előző tabEl Sie7e írta:En szivesen vezetem ha van ra igenysebydani írta: Skacok, táblát vezeti majd valaki? Plusz mik a határidők?
Az elozot bedobnatok ide?
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. november 23., hétfő 20:13
gyorsan végigpörgettem így este ezt az albumot, azt hiszem kell még idő ezt az élményt feldolgozniSüti írta: Na, akkor kezdjük.
Az én ajánlásom:
Gege - Dokumentum
Itt eléritek.
Vagy Spotyn.
Gondolkoztam, hogy mi lenne jó, kicsit bele is lapoztam az elmúlt ajánlásokba, aztán úgy döntöttem, hogy 0-0-nál kiégetek mindenkit egy kis magyar rappel.Nyilván a világot nem fogom megváltani, de valami olyat szerettem volna hozni, ami talán változtat azon a kialakult képen, hogy minden hiphop és magyar hiphop kivagyi gengszter kihaénnem motyó.
Nem rövid, 20 track, és (számomra) az igazán jó darabok a közepén találhatóak. (Kelet, Blabla, Kultúrtróger) Ráadásul olyan jellegű szövegek, amik 2-3. hallgatás ülnek igazán, de azért remélem mindenkinek tartogat 1-2 jobb pillanatot.![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. november 23., hétfő 15:33
En szivesen vezetem ha van ra igenysebydani írta: Skacok, táblát vezeti majd valaki? Plusz mik a határidők?
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. november 23., hétfő 15:13
En a rappen es a gagyipoppon kivul mindent meghallgatok, de a rapperek kb eminemen kivul mind hallgathatatlan bohocok szamomra, plane a magyar jolmegmondo okoskodok. Hallgathatatlan es fulserto szamomra.Marci77 írta:Kicsit nyitottabbnak kell lenniFaust írta: Na ezert nem jottem.![]()
Nem 1-2 műfajt hallagtni
De ez a lényeg,új dolgok megismerése akár komfortzónán kívül,aztán ha nem tetszik,nem tetszik.
Gegét bírom,de 20 számos lemez lehet,hogy sok tényleg![]()
Nekem is a magyar rap vonalból kéne elővennem valamit? Pedig nem magyart és nem ilyen műfajt terveztem![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. november 23., hétfő 13:53
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2020. november 23., hétfő 13:50
Kicsit nyitottabbnak kell lenniFaust írta: Na ezert nem jottem.![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2020. november 23., hétfő 11:54
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. november 23., hétfő 11:50
HozzászólásSzerző: ferni » 2020. november 23., hétfő 11:49
HozzászólásSzerző: soadroli » 2020. november 23., hétfő 11:38
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. november 23., hétfő 11:33
Az igazi trollSüti írta: Gondolkoztam, hogy mi lenne jó, kicsit bele is lapoztam az elmúlt ajánlásokba, aztán úgy döntöttem, hogy 0-0-nál kiégetek mindenkit egy kis magyar rappel.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem