Itt az a kerdes, hogy melyik illik bele jobban Xabi jatekaba es latva a nyilatkozatait, Mendy biztos nem, mert szegeny a legjobb napjain sem kepes egybol atvenni egy labdat, vagy vegrehajtani egy ertekelheto passzt/beadast. Es szerintem Frannal is rezeg a lec.ferni írta: Én is Frant küldeném el, Mendyben ott van az extra, még ha most nagyon mélyen is és ha kell egy támadóbb BHV be lehet tenni Camát is akár.
Ha javul a csapat akkor Mendy is fel fog javulni nem keveset.
Ebben a káoszban ami volt idén is minden egyes hibája kijött megint.

Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Igen, csak jott egy ceronaldo benzema kaka xabialonso csomag...... Most eddig egy hujszen, akinek nem ugy all a laban a labda, mint remyn a sapka.realistahuni írta:2009/10 remake a sárga csík és ja, az is nullkupas szezon volt...dzsi91 írta: https://x.com/realmadriden/status/1930912560963842160
Nem vészes de a fekete csíkozás továbbra is garantálja a nullkupát úgyhogy, jó buli lesz a kövi szezon is.![]()
Ptsd-m lesz minnyart, ilyen mezeket csinalunk megint
thereisonly1ronaldo
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
2009/10 remake a sárga csík és ja, az is nullkupas szezon volt...dzsi91 írta: https://x.com/realmadriden/status/1930912560963842160
Nem vészes de a fekete csíkozás továbbra is garantálja a nullkupát úgyhogy, jó buli lesz a kövi szezon is.![]()
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
https://x.com/realmadriden/status/1930912560963842160
Nem vészes de a fekete csíkozás továbbra is garantálja a nullkupát úgyhogy, jó buli lesz a kövi szezon is.
Nem vészes de a fekete csíkozás továbbra is garantálja a nullkupát úgyhogy, jó buli lesz a kövi szezon is.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Pad'em írta:A Budimires cikkben említette az AS őt meg Willian Josét mint lehetséges opciót a horvát mellett, mert olcsó tapasztalt megoldást keresünk elvileg. De teljesen esélytelen sztem hogy Szaud Arábiából meg Braziliából igazoljunk egy öreg csatárt. Maradjunk Budimirnél inkább vagy Castilla.realmadrid95 írta: Az AS pedig azt írja, hogy a Real Madrid fontolgatja a korábbi liverpooli csatár, Roberto Firmino leigazolását. Xabi Alonso vezetőedző kérte állítólag, hogy a klub szerződtessen egy megfelelő 9-est, és ő az egyik opció.
Volt mar? Annyi komment erkezik iden, hogy nem gyozom lapozgatni az oldalakat.![]()
Ah, Willian Jose, egyre jobb opciok.

- Pad'em
A Budimires cikkben említette az AS őt meg Willian Josét mint lehetséges opciót a horvát mellett, mert olcsó tapasztalt megoldást keresünk elvileg. De teljesen esélytelen sztem hogy Szaud Arábiából meg Braziliából igazoljunk egy öreg csatárt. Maradjunk Budimirnél inkább vagy Castilla.realmadrid95 írta: Az AS pedig azt írja, hogy a Real Madrid fontolgatja a korábbi liverpooli csatár, Roberto Firmino leigazolását. Xabi Alonso vezetőedző kérte állítólag, hogy a klub szerződtessen egy megfelelő 9-est, és ő az egyik opció.
Volt mar? Annyi komment erkezik iden, hogy nem gyozom lapozgatni az oldalakat.![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Gonzalo Garcia nem lesz opció, beugrósnak?
36meccs/25 gól, elvileg erőssége is a fejelés..
Más típusú csatár, mint Bappa és Bobby, szóval megefelelő taktikai elem lehetne a hajrákra, ha kell a gól.
Használhatnánk végre az utánpótlást is, ahelyett, hogy ilyen B opciókat hajkurászunk..
36meccs/25 gól, elvileg erőssége is a fejelés..
Más típusú csatár, mint Bappa és Bobby, szóval megefelelő taktikai elem lehetne a hajrákra, ha kell a gól.
Használhatnánk végre az utánpótlást is, ahelyett, hogy ilyen B opciókat hajkurászunk..
- realmadrid95
En sem hoznam, csak reagaltam a hirre.

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Mar 3 eve is emberhatrany szint volt a BL-ben. NB1 szintrol nehez visszaterni egy topligaba, Carrascon es Husztin kivul nem is remlik senki, akinek ez sikerult es ott folytatta, ahol abbahagyta amikor tavozott.
- realmadrid95
Az AS pedig azt írja, hogy a Real Madrid fontolgatja a korábbi liverpooli csatár, Roberto Firmino leigazolását. Xabi Alonso vezetőedző kérte állítólag, hogy a klub szerződtessen egy megfelelő 9-est, és ő az egyik opció.
Volt mar? Annyi komment erkezik iden, hogy nem gyozom lapozgatni az oldalakat.
O nem az a tipikus golgyaros, mint Budimir, tul is van a zenitjen, de az tuti, hogy latnank tole gyonyoru megoldasokat.
https://www.facebook.com/share/v/1BoufP ... tid=wwXIfr
Volt mar? Annyi komment erkezik iden, hogy nem gyozom lapozgatni az oldalakat.

O nem az a tipikus golgyaros, mint Budimir, tul is van a zenitjen, de az tuti, hogy latnank tole gyonyoru megoldasokat.
https://www.facebook.com/share/v/1BoufP ... tid=wwXIfr
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Függetlenul attol, hogy ez Mendy vagy sem, en azert tartanek egy masik kaliberu a padon, mert nem minden ellenfel ellen ül ugyanaz a taktika, illetve ha tamado szellemu balhatved beugros kell, akkor ott van Cama is.Miért akarnánk a padra egy másik típust megtartani, ha az első lesérül akkor meglegyünk lőve a bal oldalon?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez egy nagyon rossz logika szerintem. Xabi csapatának lesz egy taktikája, amibe kell egy bizonyos profilú balhátvéd. Tudjon védekezni, de tudja támogatni a támadást, beadni stb.. Miért akarnánk a padra egy másik típust megtartani, ha az első lesérül akkor meglegyünk lőve a bal oldalon? Semmi logika nincs ebben. Mendy egy bot, mostanra védekezni sem tud, támadni meg soha nem is tudott. Volt itt statisztika az összes laliga balvédőről, Mendy magasan a sor végén van mindenben. Ha választani lehet, nincs az az univerzum ahol őt tartanám meg, de gondolkodás nélkül engedném el mind a kettőt és hoznám Miguelt 8-ért. Sok a meccs, azon a poszton idén embertelen melót kell lerakni, lenne perce 2 embernek is bőven.
Épp ez lenne a kulcs az idei szezonhoz, hogy a saját játékunkat erőltessük rá az ellenfélre, úgy h közben idomuljunk is az ellenfélhez. Ne az legyen hogy egész évben játszunk valamit, jön a barca és letolt teleszart gatyával állunk a 16 os előtt várva hogy mikor vernek meg. Az elmúlt években is akkor tudtuk dominálni őket amikor arra 15-20 percre a saját játékunkat játszottuk. Márpedig ha a játékunkhoz Mendy kell, akkor marha nagy baj van. Ez az ember egészségesen sem tud bekerülni a válogatottba, Theo Hernandez akit alig vártunk hogy elhúzzon innen annó simán kiszorítja.
Épp ez lenne a kulcs az idei szezonhoz, hogy a saját játékunkat erőltessük rá az ellenfélre, úgy h közben idomuljunk is az ellenfélhez. Ne az legyen hogy egész évben játszunk valamit, jön a barca és letolt teleszart gatyával állunk a 16 os előtt várva hogy mikor vernek meg. Az elmúlt években is akkor tudtuk dominálni őket amikor arra 15-20 percre a saját játékunkat játszottuk. Márpedig ha a játékunkhoz Mendy kell, akkor marha nagy baj van. Ez az ember egészségesen sem tud bekerülni a válogatottba, Theo Hernandez akit alig vártunk hogy elhúzzon innen annó simán kiszorítja.
Én is Frant küldeném el, Mendyben ott van az extra, még ha most nagyon mélyen is és ha kell egy támadóbb BHV be lehet tenni Camát is akár.
ez megint ilyen gago fogja messit párhuzam._Bushido_ írta:
Ha jön Carreras, akkor gondolom Fran megy. Mendyvel más fajták (játékban), Fran lesz a létszámfeletti. De egyszerű lenne, oda kell adni Frant a benficának, olcsóbb lenne Carreras.
hihetetlen h ugyanaz a szint még mindig

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Már csak egy ilyen Abdullah hiányzott..
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ha jön Budimir, Endricket kölcsön KELL adni, ahogy esetleg egyből így kellett volna tenni. De pl anno Vini a Castillába jött először, min fél évet ott volt, többieket (endrick, új argentin) miért nem lehet? Argentin gyerek maradjon csak otthon decemberig, aztán fél év Castilla, jövő nyári alapoz@s mehet a nagyokkal.MarioCirolo írta:Nagyon kivancsi vagyok a tavozokra, foleg, ha veszunk meg egy iranyito kpt es ha esetleg beesik egy csatar is ( ezt mondjuk semmilyen hiteles forrasnal nem olvastam). Eddig a mezonyben: TAA/Carvajal-Rudiger/Militao-Huijsen/Asencio/Alaba-Carreras/Fran/Mendy-Tchouameni/X-Valverde/Cama-Jude/Brahim/Ceballos-Mastantuono/Guler-Vini/Rodrygo-Mbappe/Endrick/X. Kerdes mi lesz Alabaval, Ceballosszal, Mendyvel/Frannal, Brahimmal es Endrickkel. Illetve meg Rodrygo tavozas sem 100%ban kizarhato szerintem.Pad'em írta:
![]()
Mások is azt írják hogy a Rivernél nyomja a klub vbt és utana csatlakozik majd nyáron.
Közben az Ajaxos srác is megvan úgy tűnik.
BREAKING: Real Madrid have practically completed the signing of Abdellah Ouazane — @Rodra10_97
Ha jön Carreras, akkor gondolom Fran megy. Mendyvel más fajták (játékban), Fran lesz a létszámfeletti. De egyszerű lenne, oda kell adni Frant a benficának, olcsóbb lenne Carreras.
Ha Cesc marad comóban, akkor Paz is maradhatna még egy évet. Túl sokan lennének a posztra, ha Rodrygo maradna.... A braziltol függ minden.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
River Plate spokesman CONFIRMS to @Reuters "River Plate have now REACHED AN AGREEMENT with Real Madrid for Franco Mastantuono for €40M."
DONE DEAL.
DONE DEAL.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
Nagyon kivancsi vagyok a tavozokra, foleg, ha veszunk meg egy iranyito kpt es ha esetleg beesik egy csatar is ( ezt mondjuk semmilyen hiteles forrasnal nem olvastam). Eddig a mezonyben: TAA/Carvajal-Rudiger/Militao-Huijsen/Asencio/Alaba-Carreras/Fran/Mendy-Tchouameni/X-Valverde/Cama-Jude/Brahim/Ceballos-Mastantuono/Guler-Vini/Rodrygo-Mbappe/Endrick/X. Kerdes mi lesz Alabaval, Ceballosszal, Mendyvel/Frannal, Brahimmal es Endrickkel. Illetve meg Rodrygo tavozas sem 100%ban kizarhato szerintem.Pad'em írta:MarioCirolo írta:
Sorry felreertettem. Kozben Pepe Alvarez szerint, Mastantuono augusztusban csatlakozik es Nico paz iden biztosan nem ter vissza.![]()
Mások is azt írják hogy a Rivernél nyomja a klub vbt és utana csatlakozik majd nyáron.
BREAKING: Real Madrid have practically completed the signing of Abdellah Ouazane — @Rodra10_97
- Pad'em
MarioCirolo írta:Sorry felreertettem. Kozben Pepe Alvarez szerint, Mastantuono augusztusban csatlakozik es Nico paz iden biztosan nem ter vissza.Pad'em írta:
Én Nico Pazra írtam azt. Franco kapcsán igen most ezen megy a tárgyalás, River elnök nagyon jóban van Perezzel, decemberig meg akarja tartani cserébe 6 hónap alatt kéne részletekben kifizetnünk.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
Sorry felreertettem. Kozben Pepe Alvarez szerint, Mastantuono augusztusban csatlakozik es Nico paz iden biztosan nem ter vissza.Pad'em írta:Én Nico Pazra írtam azt. Franco kapcsán igen most ezen megy a tárgyalás, River elnök nagyon jóban van Perezzel, decemberig meg akarja tartani cserébe 6 hónap alatt kéne részletekben kifizetnünk.MarioCirolo írta:
Ha mar a cwcre akarjuk, ki kell fizetni egyben a kivasarlasi arat. Ha ott hagyjuk novemberig (libertadores kupa miatt) akkor fizethetunk reszletekben.