Kézilabda
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
Re: Kézilabda
Nem tudom nezte-e valaki a szerbek elleni meccset, de majdnem sikerult egyet ,,veszpremingezni"...
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
- IkerCasillas
Egyebkent szar belegondolni, hogy ha nem lett volna +9 az elony, hanem konstans max 4 gol, akkor biztos megvan a trofea.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tényleg nincs annyi emberség Sabatéban, hogy lemond? Kálomista már megtette, ezzel elismerve, hogy ő volt az aki kiállt a kis törpe spanyol mellett, miközben világsztár edzők jöttek volna a padra. Gusztustalan.
Nem illik.
Hasonlónak láttam a Győrt is az f4ben. Külföldiek vitték a csapatot, a magyarok és az edző voltak a gyengék. Még a kapusteljesítmény is azonos lenne, ha Alilovic nem hozza döntetlenre a rendes hátékidőt
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
amolyan divat lett. fociban, kéziben a sportsajtó kezdte ezt az aGyőrözést.nmate írta:Ezen megakadt a szemem. Miért is?G. V.tinho írta:Győr, azt úgy hívják, hogy ETO. csak úgy mondom. ez az aGyőrözés kissé dühítő
ETO a klub neve.
- ziro4vr
A szélsők magyarok, Görbét az edző leépítette, Kovacsics alibi 3 éve. Tomori meg Tomori, fgy. Mikor ég a ház, ott is csak a külföldiek vannak. Nem szeretem a kettős mércét, de vitát se akarok, engedjük el.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ezen megakadt a szemem. Miért is?G. V.tinho írta:Győr, azt úgy hívják, hogy ETO. csak úgy mondom. ez az aGyőrözés kissé dühítő
-
Győr, azt úgy hívják, hogy ETO. csak úgy mondom. ez az aGyőrözés kissé dühítőziro4vr írta:Pick idén fog elveszprémesedni, 11 légiós 5 magyar lesz jövőre, abból 2 magyar lesz alapember. Nincs értelme. Győr szintén, ahol meg a magyarokra építenek, lásd Fradi...fejben meghal mikor eljön az esély. Ez egy fekete lyuk. Nem kéziztem, szimplán levitt apám meccsre még 8-9 évesen, mikor Éles, Csoknyai, Csárli, Fazekas, Sterbik, Pásztor játszott egy kis 3000-es csarnokban. Nem volt sztárcsapat, nem volt top költségvetés, csak egy csapat aki meghalt a pályán, a magyarok húzták és egy olyan atmoszféra, ami hatással volt rám. Ez elmúlt. Innentől nem érdekel, ehhez a mostani csapathoz sok közöm sincs, egész évben károgtam, vissza lehet olvasni. A mai a pont volt az íre. Nem is írok többet ide, viszlát.
másrészt aGyőrben alapember volt Görbicz, Orbán, Kovacsics, illetve amíg meg nem sérült addig Tomori és Korsós. és sokat játszik Hársfalvi
azért ne mondjuk már, hogy az ETO-ban nincs magyar. (ráadásul kis túlzással az nb1 magyar játékosainak a harmada ETO nevelés.)
- ziro4vr
Kálomista lemondott. Igazából mndom, mindegy. Nem lesz itt semmi, csökkentsék a költségvetést, hozzanak magyarokat, fiatalokat neveljenek ki. Ez a csapat ennyi volt.
Nem illik.
9 gólos vezetésnél megtorpant csapat, feljöttek 3 góllal. Erre az idióta ilyen helyzetben is lehozza a kapust emberhátrányban. A Kielce kockáztatott hagyták lőni a megkülönbeztetett mezes játékost, hogy gyorsuljon a játék és hátha kihagyjuk, ők pedig dobhatnak üres kapura. Ráadásul a teljesen használhatatlan vált Gulyással játszotta el. Az volt a fordulópont
Egyszer már Ortega is majdnem elrontotta ezzel a győzelmet valamelyik kiscsapat ellen
Persze ez csak egyik hiba volt
Kirúgni nem fogják a vb selejtezőig. Majd akkor, ha azon is leégünk
Egyszer már Ortega is majdnem elrontotta ezzel a győzelmet valamelyik kiscsapat ellen
Persze ez csak egyik hiba volt
Kirúgni nem fogják a vb selejtezőig. Majd akkor, ha azon is leégünk
-
A Győr azért nyert már kettőt, míg a Veszprém 0-án áll és a közeljövőben ott is marad.Jó hát a Győr szintjéig még kell egy pár döntő azért...
- ziro4vr
Pick idén fog elveszprémesedni, 11 légiós 5 magyar lesz jövőre, abból 2 magyar lesz alapember. Nincs értelme. Győr szintén, ahol meg a magyarokra építenek, lásd Fradi...fejben meghal mikor eljön az esély. Ez egy fekete lyuk. Nem kéziztem, szimplán levitt apám meccsre még 8-9 évesen, mikor Éles, Csoknyai, Csárli, Fazekas, Sterbik, Pásztor játszott egy kis 3000-es csarnokban. Nem volt sztárcsapat, nem volt top költségvetés, csak egy csapat aki meghalt a pályán, a magyarok húzták és egy olyan atmoszféra, ami hatással volt rám. Ez elmúlt. Innentől nem érdekel, ehhez a mostani csapathoz sok közöm sincs, egész évben károgtam, vissza lehet olvasni. A mai a pont volt az íre. Nem is írok többet ide, viszlát.
Nem illik.
- IkerCasillas
Szerintem meg a kurva nagy jinx miatt nem tudunk nyerni. Na, kinek van igaza?Remy írta:Na, pont az ilyenekért nem tudunk soha nyerni. Vesztes mentalitás.
Egyébként meg nem azt írtam, hogy nem adnám meg az esélyt, hanem hogy így UTÓLAG, (persze, most konfuciuszi magasságokban járva beírhatod, hogy ,,utólag már könnyű") kevésbé érezném magam szarul, ha tegnap kiesik a csapat.
G. V.tinho írta: ne már... a foci meg a kézilabda igencsak más kávéház...
az a lóvé, amit a Veszprém kap,meg körülmények, az világszínvonal...
évtized óta döntik bele a pénzt, aztán itt a köszönet...
Világszínvonal a pénz, amit kap a Veszprém, és második helyen végeztek a legrangosabb kupasorozatban.
Ezzel szemben a Fradi is megkapja mondjuk azt az összeget, amit egy kisebb EL csoportkör részvevő csapat, aztán sikerül a második körig jutni a selejtezősorozatban. Nem a fradit akarom itt kiragadni vagy b*sztatni, hanem arra próbálom felhívni a figyelmet, hogy pont nem ez az a sport, amibe bele lehet kötni ilyen szempontból.
-
ki fél a győzelemtől? Te nem érted..Remy írta:De nem érted.Nagyon nem mindegy, hogy egy döntőt buksz, ahol van esély nyerni is, vagy be sem jutsz és esélyed sincs feljutni a csúcsra. Ne féljetek már a győzelemtől baszki.
![]()
mindössze azt próbálom megjegyezni, hogy ez így sokkal fájdalmasabb..
de akkor ne is akard érteni
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Jó hát a Győr szintjéig még kell egy pár döntő azért...
De ehhez tényleg tehetség kell, mondjuk Pick drukker vagyok, de szurkoltam ennek az fgy Veszprémnek is, nyerjenek már.
Még annyit, hogy kezdem nagyon megunni a kézilabdát, meg a vizilabdát, nem szeretem az ilyen sportokat, ahol az a lényeg, hogy ki tudja agyonütni a másikat, azt nálam boxnak, vagy mma-nak hívják...
De ehhez tényleg tehetség kell, mondjuk Pick drukker vagyok, de szurkoltam ennek az fgy Veszprémnek is, nyerjenek már.
Még annyit, hogy kezdem nagyon megunni a kézilabdát, meg a vizilabdát, nem szeretem az ilyen sportokat, ahol az a lényeg, hogy ki tudja agyonütni a másikat, azt nálam boxnak, vagy mma-nak hívják...
Hát én még ilyet nem láttam.
9 gól basszus.
Áhh hagyjuk is.
9 gól basszus.
Áhh hagyjuk is.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De nem érted.
Nagyon nem mindegy, hogy egy döntőt buksz, ahol van esély nyerni is, vagy be sem jutsz és esélyed sincs feljutni a csúcsra. Ne féljetek már a győzelemtől baszki.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
Nem izgat már. Inkább építsenek kórházakat, a foci az foci marad ott nem lesz változás, de ezt el kell engedni. Mikler Roli aki öt millát keresett Szegeden, Veszprémbe azért ment mert ott hetet kap...Nagy Laci fizuját be sem írom, mondjuk a felét az adidas fizeti...lófasz. Épüljön kórház, fejlődjön a közbiztonság, akármi. Kézire pénzkidobás.
Nem illik.
-
Ikerrel egyet tudok érteni. itt nem a győztes, meg vesztes mentalitásról van szó. 10 perc sincs hátra, és kilenc az előny... úgy, hogy az ellenfél padlón van..Remy írta:Na, pont az ilyenekért nem tudunk soha nyerni. Vesztes mentalitás.IkerCasillas írta: Jobb lett volna tegnap kikapni inkább egy góllal a Kieltől, de hát ki tudja ezt előre.
Tehát, te már az esélyt sem adnád meg arra, hogy győzzünk, mert ha a döntőben bukunk az jobban fáj (tény). Viszont, ha nincs esély, akkor a győzelem íze se lesz soha meg (tény).
ilyen nincs paszmeg... nincs, és állítom nem is volt még soha ilyen a kézilabda történetében...
és igen. ez így sokkal fájdalmasabb, meg feldolgozhatatlanabb, mintha buktunk volna tegnap, vagy most mondjuk egy végig szoros meccsen