Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 19., szombat 10:22

Galacticos írta:
Remy írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- Úgy látszik a sötét oldalnak ez a fétise. Építsünk bolygó pusztító fegyvert.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jo es arra mi a magyarazat h nem kaptam a kolahoz szivoszalat? :D
En amugy nem akarok 8at nem akarok 9et. Ez a kave mar lefott, es az en szemembe szinte csak rombolni tudjak a korabbi reszeket.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- Én sem kaptam, mert nem az eladó tette bele, hanem saját magadnak kellett hozzá szívószálat venni a tartóból. :mrgreen:

Persze, én nem akarom megmagyarázni, hogy szeressed, csak láthatóan elég sok dologgal nem voltál tisztában. És azért nem biztos, hogy szar valami, mert valaki nem érti. :)

Akkor már csak egy kérdés van. Ez rosszabb lett, mint az előzménytrilógia részei?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. december 19., szombat 10:18

Remy írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- Úgy látszik a sötét oldalnak ez a fétise. Építsünk bolygó pusztító fegyvert.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jo es arra mi a magyarazat h nem kaptam a kolahoz szivoszalat? :D
En amugy nem akarok 8at nem akarok 9et. Ez a kave mar lefott, es az en szemembe szinte csak rombolni tudjak a korabbi reszeket.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 19., szombat 10:13

Galacticos írta:Telorol nem tudok reszletet idezni de neked megy remy.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mondtak is hogy az elsorend, a sotet oldal folytatasa, kylo pedig az o egyik vezeruk. Annak az oriasnak snownak a jobbkeze. Az meg hogy a jatekokban mivel lehetett harcolni az engem nem izgat. :D
Jah igen es tudom h kylo lukenal volt tanonc, de attol meg egy jo nem csinal ilyet. Na mindegy, nekem nem tetszett.
Es arra az ellentmondasrol mi a velemenyed h a 6ba azert lottek ki a halal csillagot h ne legyen bolygo pusztito fegyvere a sotet oldalnak, itt meg msr volt. Raadasul egyszerre 4et pusztitott.
Es az a hitleri beszed nehogy mar azt mondjatok h nem volt parodias. :D
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- Kylohoz van egy remek hozzászólás az Aeonfluxról: Kylo teljesen szét volt csúszva már a film végén, amúgy sem volt túl stabil. Nyilvánvaló, hogy hatalmas benne az erő, de azt kontrollálni is tudni kell. Kylo Ren nem sith. Ráadásul még csak tanítvány, instabil személyiséggel, komoly apa és nagypapa komplexussal... Persze, hogy nem egy kifejezetten erős karakter, de pont olyan, amilyennek szánták, és nyilván őt is fel fogják még építeni a továbbiakban, egy rendkívül versenyképes erőhasználónak. A végén meg persze, hogy kikap, egyrészt sérült volt már, másrészt nem tudott koncentrálni az erőre, épp kinyírta aput, és amúgy is láttuk már, hogy az ereje nagy, de szertelen, nem tud fókuszálni, bajos figura. Fejben verte meg a csaj, akiben hatalmas az erő, és így sikerült (az egyébként láthatóan vagdalkozós, kezdetleges technikájával) legyőznie ellenfelét. Ő tudott fókuszálni. Nem véletlenül mondják el, hogy az erőt uralni kell...

- Úgy látszik a sötét oldalnak ez a fétise. Építsünk bolygó pusztító fegyvert. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. december 19., szombat 10:12

galacticos sztem nem értetted az egészet

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egyrészt attól h valaki jedi/sith, még nem biztos h kardozni jobban tud bárkinél. Nem ettől lesz ez a nevük. És ugye egy rohamosztagossal hacolt, aki kiképzést is kapott fegyverhasználatból. Ráadásul sérülten. És még csak nem is nevezhető igazi sithnek, többször is elhangzik h még messze nem fejezte be a tanulást. Az a hétköznapi fegyver azért nem tört darabokra a fénykardtól, mert volt vmi energiapajzsa, vagy mi. De ezt látni is lehetett... Az előzmnytrilógiában is volt ilyen, csak azok hosszú botok voltak asszem. És ezek nem is klónok, sima egyszerű emberek akik ki lettek képezve harcosnak. Ezért lehet néger. Vagy például a vezetőjük is ezért lehet csaj. Lehet még buckalakó is van köztük. És nem, Luknak sem volt sok idő míg tudott bánni az erejével. Obi Van pár perc alatt tanította meg neki a falcon fedélzetén. Ray sem tudna még hajókat emelgetni nyugi, de az alapokt nem sok idő megtanulni. Meg egyébként nem értem hogy miért vagy kiakadva ennyire azon a csillag pusztító bolygón vagy min, hát már a posztereken is rajt volt, semmi meglepő nem volt benne. Max annyit csináltam volna másképp, hogy nem semmisül meg, csak a fegyver meghibásodik, így a többi részben is még megmaradna vmi, ami ellen küzdeni kell. Jó film volt ez, és még rengeteg lehetőség van benne, talán nem lesznek unalmasak a következő részek.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. december 19., szombat 10:06

Telorol nem tudok reszletet idezni de neked megy remy.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mondtak is hogy az elsorend, a sotet oldal folytatasa, kylo pedig az o egyik vezeruk. Annak az oriasnak snownak a jobbkeze. Az meg hogy a jatekokban mivel lehetett harcolni az engem nem izgat. :D
Jah igen es tudom h kylo lukenal volt tanonc, de attol meg egy jo nem csinal ilyet. Na mindegy, nekem nem tetszett.
Es arra az ellentmondasrol mi a velemenyed h a 6ba azert lottek ki a halal csillagot h ne legyen bolygo pusztito fegyvere a sotet oldalnak, itt meg msr volt. Raadasul egyszerre 4et pusztitott.
Es az a hitleri beszed nehogy mar azt mondjatok h nem volt parodias. :D

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 19., szombat 9:59

Galacticos írta:sw7.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!na hét szerintem egy forintot nem ért, egy rossz új remény paródia volt az egész, annál a "hitleri" beszédnél majdnem felálltam és kimentem.
egyrészt nem értem hogy miért kellett mégegyszer elsütni ezt hogy egy kis droid meglép valaminek a terveivel.. mintha ezt már láttam volna. nem értem hogy egy hétköznapi rohamosztagos, hogy tud úgy harcolni mint egy képzett sith. vagy első rend harcos vagy mi az anyámnak hívták. nem értem hogy amikor először finn használta luke kardját és valamelyik klón azt mondta neki hogy te áruló és harcoltak egymás ellen, akkor egy hétköznapi fegyverrel vagy pontosan már nem is tudom mi volt nála, hogy tud egy lézerkard ellen küzdeni. az első összecsapásnál a fegyvernek darabokra kellett volna hullania.
a másik a 6.-ban pont azért robbantották fel a halál csillagot hogy ne legyen olyan erős fegyvere a sötét oldalnak amivel bolygót tudnak robbantani, erre fel itt egy gombnyomásra kiment 4 rakéta és négy bolygót felrobbantott...
jah meg ez is hogy leila győzködi hannt hogy a fiúkban van még jó, hiába a sötét oldalon van vagy első rendbe vagy mi a faszomnak hívták, attól még ott van benne a fény és a jóság. darth vaderről is ezt nyomatták a 6ban végig, főleg luke hogy ő érzi benne, most szinte szóról szóra ugyanazok hangzottak el. "érzem benne a jót"
meg azt se értem hogy lukenak rohadt sok idő volt míg tudott bánni az erejével, sokáig tanította yoda a dagobán, erre ez a gádzsi percek alatt tisztába lesz az erejével és legyőz egy sith lovagot? nonszensz.
a klónok is eredetileg jango fett klónjai, akkor hogy lett belőle néger? mert ugye azt mondta hogy őt elszakították a családjától, és rohamosztagossá nevelték. de miért amikor a 2.-ben a klón kérdésre választ adnak és a hatban is ott vannak a klónok..
na mindegy, számomra felháborító volt az egész. az a diktatorikus beszéd, aminek a végén egyszerre az összes klón feltette a kezét meg vérlázító volt.

és még arról is a disney tehet hogy nem kaptam a kólához szívószálat.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- Játékokban is volt olyan fegyver, amivel lehetett harcolni a fénykard ellen. Nem új dolog ez.
- Bár, néhol tényleg újrázta a 4. részt, de szeirntem messze nem lehet arról beszélni, hogy "remake-elték".
- Kylo nem sith! Egy tanonc, aki még nem állt át teljesen a sötét oldalra (szerintem amúgy nem is fog...)
- rohamosztagosokhoz: "Amikor Palpatine császár kezdte megszilárdítani a hatalmát a klónháborúk után, a birodalmi rohamosztagosokat már többféle mintaegyedből klónozták, mivel mintaegyedüket, Jango Fettet Mace Windu jedi-lovag megölte a Geonosison egy összecsapásban) és elkezdték a csapatokat a birodalmi bolygók lakosságából is toborozni. Kezdetben Lama Su kaminói miniszterelnök gyárai a klónkatonákból vett mintákat használták az újabb generációs klónokhoz, de ez a módszer gyártási problémákhoz (genetikai degenerációhoz) vezetett, így nem voltak vele elégedettek, és elkezdték más módszerekkel felváltani. Az Új Remény cselekményének idejére már a természetes úton születettek közül sorozott (toborzott) emberek voltak a többségben a klónok helyett. A Birodalom végnapjaiban kezdték kifejleszteni a sötét gárdistákat (dark troopers), magas intelligenciafokozatú kiborgokat (eleinte) és harci droidokat (később), akik részben helyettesítették volna a rohamosztagosokat. A Felkelők Szövetségének győzelme miatt ez a folyamat nem fejeződött be."
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. december 19., szombat 9:18

sw7.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!na hét szerintem egy forintot nem ért, egy rossz új remény paródia volt az egész, annál a "hitleri" beszédnél majdnem felálltam és kimentem.
egyrészt nem értem hogy miért kellett mégegyszer elsütni ezt hogy egy kis droid meglép valaminek a terveivel.. mintha ezt már láttam volna. nem értem hogy egy hétköznapi rohamosztagos, hogy tud úgy harcolni mint egy képzett sith. vagy első rend harcos vagy mi az anyámnak hívták. nem értem hogy amikor először finn használta luke kardját és valamelyik klón azt mondta neki hogy te áruló és harcoltak egymás ellen, akkor egy hétköznapi fegyverrel vagy pontosan már nem is tudom mi volt nála, hogy tud egy lézerkard ellen küzdeni. az első összecsapásnál a fegyvernek darabokra kellett volna hullania.
a másik a 6.-ban pont azért robbantották fel a halál csillagot hogy ne legyen olyan erős fegyvere a sötét oldalnak amivel bolygót tudnak robbantani, erre fel itt egy gombnyomásra kiment 4 rakéta és négy bolygót felrobbantott...
jah meg ez is hogy leila győzködi hannt hogy a fiúkban van még jó, hiába a sötét oldalon van vagy első rendbe vagy mi a faszomnak hívták, attól még ott van benne a fény és a jóság. darth vaderről is ezt nyomatták a 6ban végig, főleg luke hogy ő érzi benne, most szinte szóról szóra ugyanazok hangzottak el. "érzem benne a jót"
meg azt se értem hogy lukenak rohadt sok idő volt míg tudott bánni az erejével, sokáig tanította yoda a dagobán, erre ez a gádzsi percek alatt tisztába lesz az erejével és legyőz egy sith lovagot? nonszensz.
a klónok is eredetileg jango fett klónjai, akkor hogy lett belőle néger? mert ugye azt mondta hogy őt elszakították a családjától, és rohamosztagossá nevelték. de miért amikor a 2.-ben a klón kérdésre választ adnak és a hatban is ott vannak a klónok..
na mindegy, számomra felháborító volt az egész. az a diktatorikus beszéd, aminek a végén egyszerre az összes klón feltette a kezét meg vérlázító volt.

és még arról is a disney tehet hogy nem kaptam a kólához szívószálat.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. december 19., szombat 8:39

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Anakin anyját a midiklóriánok kurogatták , nincs igazi apja .:lol: :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 19., szombat 8:33

sw7

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy most, hogy kiderült, hogy a Skywalker család még jobban el van cseszve, csinálhatnának egy előzményfilmet is Anakin apjáról, mert tuti valami nagy troll lehetett az öreg, hogy ilyen gyökér vére van. :mrgreen: :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. december 18., péntek 22:53

Mike
Lehet, lehet, most olvasgattam egy kicsit én is az elméleteket, van benne valami :)

Kicsit lehet túlzsúfolt volt, de azért elég királyság a film!

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. december 18., péntek 22:40

SW7
Amúgy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Domhnall Gleeson mekkora király már. Nekem instant kedvenc lett az Első rendből. :mrgreen: Az a szónoklata kicsit ripacs, de nagyon erős jelenet volt. Már csak a bajusz hiányzott.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. december 18., péntek 22:35

Anthony írta:No felébredt az erő :D
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sajnos valóban eléggé másolja a New Hope-ot.
Az viszont örömteli, hogy az 1-3 rész politizálásait hagyták a francba, és akció van ahogy kell.
Rey mondjuk szerintem is kicsit gyorsan ráérzett az erőre, a Kylo Ren meg ahhoz képest Boyegával is alig bírt el a kardozásban. Ez a Kylo bakker eléggé ilyen tinivámpíros filmbe való, kár volt levenni azt a sisakot..
Azt még nem tudom hogy a Sitheket minek kellett átnevezni?
Kb. ennyi, a vége kicsit fura, nem gondoltam hogy már ebben a részben látjuk Luke-ot
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igazából nem olyan fura h gyorsan ráérzett az erőre. Anno Luke is pár perc alatt sajátította el az alapokat. Kylo Ren meg sérült volt ugye, gondolom ez valamennyire akadályozta a harcban. Ha a sithek átnevezésén azt érted h nem Darth akárki, akkor a magyarázat lehet az h még nem minősül sithnek, mivel még nem fejezte be a kiképzést. Jó lenne ha a kövi részben a sithek tanításába is bepillantást nyerhetnénk, párhuzamosan azzal ahogy Luke tanítja a lányát(?).
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. december 18., péntek 22:02

No felébredt az erő :D
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sajnos valóban eléggé másolja a New Hope-ot.
Az viszont örömteli, hogy az 1-3 rész politizálásait hagyták a francba, és akció van ahogy kell.
Rey mondjuk szerintem is kicsit gyorsan ráérzett az erőre, a Kylo Ren meg ahhoz képest Boyegával is alig bírt el a kardozásban. Ez a Kylo bakker eléggé ilyen tinivámpíros filmbe való, kár volt levenni azt a sisakot..
Azt még nem tudom hogy a Sitheket minek kellett átnevezni?
Kb. ennyi, a vége kicsit fura, nem gondoltam hogy már ebben a részben látjuk Luke-ot

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. december 18., péntek 12:45

A Mokka - Puzsér - Batman szentháromságot úgysem lehet überelni . :lol: :lol: :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. december 18., péntek 12:20

Reggeli Mokkában, élő adásban elspoilerezi az egészet a tag. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Édes Istenem. Miért léteznek ilyen emberek?
Nem kell nézni egzöszájzbukferike szintű agymosott műsorokat. Aki ezeket nézi meg is érdemli a spoilert.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 18., péntek 12:14

Reggeli Mokkában, élő adásban elspoilerezi az egészet a tag. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Édes Istenem. Miért léteznek ilyen emberek?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. december 18., péntek 11:43

Nagy Erő kell, hogy ne olvassam el a spojlereket. De a jedivá váláshoz türelem kell.
"And my heart will leave you never."

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 18., péntek 8:57

Felszállok a buszra a vetítés után és már nyomatták a spoilereket az emberek. "Star Wars néztétek? Mi volt benne? Mondd már el, holnap had tudjak én is felvágni vele"

Hát, kitartást azoknak, akik még nem látták, de tényleg mindenhol spoilerveszély van. :/
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. december 18., péntek 3:43

Spoilermentesen:

A nosztalgiafaktoron kívül kevés igazán jó dolgot tud felmutatni a cucc, de összeségében nem rossz. Majd az idő eldönti, az új részekkel nőhet vagy csökkenhet a fénye. Szív mindenesetre sokkal több van benne, mint az előzménytrilógiában, és filmként is jobb bármelyiknél, de önmagában egyik sem nagy eredmény.

Ha a bennem lakó gyerekre hallgatok akkor 8, ha nem, rosszabb.

Williams meg már nagyon öregszik.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 18., péntek 3:37

nmate írta:SW7
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Star Wars hangulat 10, nekem ennyi most elég.
2x is könnycsepp ült ki a szemem sarkába.
Remy...Soloval kapcsolatban nem mondtál nagyot, nagyjából 100x elmondták hogy Lucas eredetileg meg akarta ölni a végén, mert egy szemétláda. :lol: Kb. '83-ban tudni lehetett, ha lesz folytatása, ő meghal.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lucas mit mondott, az már teljesen mindegy. Disney kezében volt minden. Bár, hiába volt "nyilvánvaló" azért mégis fájt, hogy meghalt. De arra számítani lehetett, hogy valami nagyot már ebben ki fognak írni az írók. Ki kell, mert fel kell építeni az újat.

Igazából aludni kell erre, sőt... SZINKRON EGY HÁNYINGER. Kylo hangja, mint a régi hangalámondás. Botrányos, szóval mindenképpen újrázom feliratosan.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Feelingben tényleg hibátlan. Azonban, ami így hirtelenjében hiányzott, az az epikus zene, ami mondjuk a Duel of the Fates volt az elsőben.

Rengeteget lehet erről majd dumálni. Abrams tényleg ráérzett. Látványban is olyat nyújtott, mint anno Lucas a régieknél. Nem Bay szinten űzte a zöld hátteret, mint tette azt Lucas az előzménynél. Star Warsos volt, na... :)

Rey meg. :sziv: :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Vissza: