@elespanolcom
Azért jó látni hogy nyilvánosan kiáll Iker és igenis tényként kezeli hogy csaltak.
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. február 19., vasárnap 18:46
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. február 19., vasárnap 9:17
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. február 19., vasárnap 9:06
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2023. február 19., vasárnap 1:01
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. február 18., szombat 16:03
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. február 18., szombat 11:46
Persze hogy elévült, mert elkezdtek vizsgálódni, aztán gyors hoztak egy törvényt, hogy pont elévüljenek ezekSüti írta: Mégse lesz szankció, elévült/
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. február 18., szombat 10:30
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2023. február 18., szombat 9:36
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. február 18., szombat 9:05
Nekem ez csapta le a biztosítékot amúgy.Buitre írta: És ami durva, hogy ha jól értem, ezt az új spanyol sporttörvényt, ami alapján újabban a súlyos kihágások is elévülnek 3 után, tavaly decemberben, karácsony előtt szavazta meg a kongresszus. A Negreira ügyben a nyomozás előtte, októberben kezdődött.
Az ominózus sporttörvény mögött pedig az az Albert Soler áll, aki jelenleg a spanyol állam sportért felelős főmuftija (Director General de Deportes), és aki több éven keresztül (2015-2018) a Barca igazgatósági tagja is volt (Director de Relaciones Institucionales del FC Barcelona, Director de Deportes Profesionales)
Do the math![]()
HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2023. február 18., szombat 8:06
Így van...a rosszakat el kell ítélniANDS írta:Annyira nekem nem egyértelmű.Toti írta:
Teljesen egyertelmuen meg kell tenni. …….
….Akik bunosok bunhodjenek ….
A bűnösséget először bizonyítani szokták, ítélet, meg büntetés csak utána következik.
Ha nyomoz az ügyészség, akkor még csak bizonyítékokat gyűjtenek.
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. február 17., péntek 22:19
Toti írta:Teljesen egyertelmuen meg kell tenni. Ott mar ilyen hulyeseggel sem lehet jonni, mint itt nem egyszer belefutok, h hat akkor esik a szinvonal, meg laliga, meg stb.. hat mi? Akkor ennyi erovel tenyleg barmit meglehet tenni? Feleslegesek a szabalyok? Nyugodtan lehet csalni még ha ki is derul is mert ugyse lesz kovetkezmenye? Akik bunosok bunhodjenekRealista24 írta: Elvileg az UEFAnak is megvan a lehetősége szankcionálni a Barcat, kizárással a nemzetközi sorozatokbol.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. február 17., péntek 21:35
Vagy majd kiderül,hogy tudtak róla azt jól megbaszkodják a ligát isRealista24 írta:Olvastam, hogy hisz a biroknak, es azt is mondta, hogy a Barcelona valami csalas aldozata csak lett, mert naivak voltak vagy misoadroli írta: én ezt láttam most twitteren:
Javier Tebas (La Liga President): "Barça's situation with the referees? I spoke to people who were present on the refereeing committee at the time and they told me that the referees were not pressured by that situation, nothing happened, it's legal."
"No sporting organisation can ask for a sanction against Barcelona because what has been published is legal and there is no evidence of irregularity."![]()
Meg azt is, hogy ha bunosok voltak, akkor fizessenek erte, ahogy a masik oldal is.
Ettol fuggetlenul az ugyeszseg nyomoz, es a szankciokat a liga nem tudja befolyasolni elvileg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 17., péntek 21:25
Olvastam, hogy hisz a biroknak, es azt is mondta, hogy a Barcelona valami csalas aldozata csak lett, mert naivak voltak vagy misoadroli írta: én ezt láttam most twitteren:
Javier Tebas (La Liga President): "Barça's situation with the referees? I spoke to people who were present on the refereeing committee at the time and they told me that the referees were not pressured by that situation, nothing happened, it's legal."
"No sporting organisation can ask for a sanction against Barcelona because what has been published is legal and there is no evidence of irregularity."
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. február 17., péntek 21:08
A CAS elvileg elutasította a Barca kérését ugyh játszani nem fog nyárig csak az ifivel edzeni.realmadrid95 írta:Nem vagyok egy osszeeskuves-elmelet gyarto, de nagyon furcsa, hogy egyetlen egy bajnoksagban nem fogadtak el az ejfel utani faxot, regisztraciot, semmit, nekik igen. Ettol fuggetlenul nem sajnalom toluk, csak a kettosmerce eleg furan hat igy.Realista24 írta: OFFICIAL: Barcelona sign Mexican right-back Julián Araujo from LA Galaxy until June 2026
Maradt apró a bírok mellett játékosra is.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2023. február 17., péntek 21:04

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 17., péntek 21:02
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. február 17., péntek 20:58
Nem vagyok egy osszeeskuves-elmelet gyarto, de nagyon furcsa, hogy egyetlen egy bajnoksagban nem fogadtak el az ejfel utani faxot, regisztraciot, semmit, nekik igen. Ettol fuggetlenul nem sajnalom toluk, csak a kettosmerce eleg furan hat igy.Realista24 írta: OFFICIAL: Barcelona sign Mexican right-back Julián Araujo from LA Galaxy until June 2026
Maradt apró a bírok mellett játékosra is.
HozzászólásSzerző: Toti » 2023. február 17., péntek 20:36
Teljesen egyertelmuen meg kell tenni. Ott mar ilyen hulyeseggel sem lehet jonni, mint itt nem egyszer belefutok, h hat akkor esik a szinvonal, meg laliga, meg stb.. hat mi? Akkor ennyi erovel tenyleg barmit meglehet tenni? Feleslegesek a szabalyok? Nyugodtan lehet csalni még ha ki is derul is mert ugyse lesz kovetkezmenye? Akik bunosok bunhodjenekRealista24 írta: Elvileg az UEFAnak is megvan a lehetősége szankcionálni a Barcat, kizárással a nemzetközi sorozatokbol.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 17., péntek 18:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 17., péntek 18:48
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem