Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 12., szerda 21:36

rashidm írta:
1madridista írta:

igen vegzett jogasz egy percig sem mondtam hogy buta lenne vagy tehetsegtelen... still nem tudod ellenorizni hogy amit mond az igaz e... hiaba mondod siman lehet hogy megint csak kamuzik volt honnan megtanulja... nem azt mondom hogy nem kereshette becsuletesen a penzet de ti ugy beszeltek a fideszrol hogy embereket rugnak ki likeok meg tuntetesek miatt... ez alapjan bizalmi poziciokba csak olyat tesznek akiben megbiznak az pedig nem sok jot iger...
Like miatt ki lett kb rúgva a lombkorona sétányon emberke, pedagógusok státusz törvénye, csak egy-két dolog a sok közül hogy be vannak fenyitve az emberek…
de ezt egy kibaszott masodpercig nem kerdojeleztem meg... az volt a kerdes hogy akkor hogyhogy ot nem rugtak ki 10+ evig?

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 12., szerda 21:35

Realista24 írta:
BLevi96 írta:
Most ha jól értem akkor aki Szentkirályira szavazott azt Vitézyhez fogják számolni?
Nem, hanem aki behuzta mind a kettot, azt szamoljak ervenyesnek, ha jol ertem.
Az szep lesz, hogy olyan emberek szavazati fognak donteni, akik nem kepesek egy jeloltet kivalasztani. Mondom ezt ugy hogy leszarom ki lesz a polgi, mindketto eljatszotta a bizalom kartyat.

1madridista: legalabb ezt az xd-lol tiktok stilust mellozd, nem a kisegitoben vagy.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BlancoMark 2024. június 12., szerda 21:36-kor.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. június 12., szerda 21:35

1madridista írta:
ferni írta:

Ezt nem én találtam ki, végzett jogász, szakdiplomata volt, mikor kint éltek.

Biztos akkor is már mosta a pénzt, mikor a gyerekekkel volt otthon.

Mosógépben... :lol:

Második részére meg erről is beszélt már rengeteget, autópálya dolog már lezárt dolog volt mire odakerült, Diákhitelnél meg épp azért kezdték el baszogatni meg fenyegetni, mert nem írt alá egy-két szerződést.
igen vegzett jogasz egy percig sem mondtam hogy buta lenne vagy tehetsegtelen... still nem tudod ellenorizni hogy amit mond az igaz e... hiaba mondod siman lehet hogy megint csak kamuzik volt honnan megtanulja... nem azt mondom hogy nem kereshette becsuletesen a penzet de ti ugy beszeltek a fideszrol hogy embereket rugnak ki likeok meg tuntetesek miatt... ez alapjan bizalmi poziciokba csak olyat tesznek akiben megbiznak az pedig nem sok jot iger...
Like miatt ki lett kb rúgva a lombkorona sétányon emberke, pedagógusok státusz törvénye, csak egy-két dolog a sok közül hogy be vannak fenyitve az emberek…

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 12., szerda 21:34

rashidm írta:
1madridista írta:

xd aki nem mp szavazo az mind egybol megafosos... 200 iq... amugy meg igen a szomszedban haboru van ha eddig nem ertesultel vna rola... nem az a hazugsag h haborus veszhelyzet van hanem az h ezt a fidesz meg tudja oldani...
Ha épeszű érvekkel mondanád, hogy márpedig ő nem jo arra hogy le legyen a Fidesz váltva, akkor mondanam hogy bocs, de így… Fura, Szlovákoknál nincs ilyen, infláció is béka segge alatt van… Megoldotta azt… :x mint a covid alatt a lélegeztető gépeket. :kalapos: amikor azt mondja hogy mi nem viszünk fegyvereket meg magyar földön át nem szállítanak semmit, mégis milyen érdekes, nem egyszer volt látható honvédségi szállító eszköz Miskolc/nyiregyhaza felé… vagy hogy a Rákóczi hídon tankokat vittek át vonattal. Nem oldott meg a Fidesz semmit, max nem tudsz rola.
olvasd mar el megegyszer:
nem az a hazugsag h haborus veszhelyzet van hanem az h ezt a fidesz meg tudja oldani...
ki mondta h megoldottak barmit? melyik ervem nem ep esz erv? nezd mar vissza mivel erveltem peldat is probalok hozni sokszor...

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. június 12., szerda 21:34

1troll, nagyon jó vagy, a politika gatyesza.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Pite86
Kedvenc játékosaid: RAUL, CR7, RONALDO, ZIDANE, RC, FIGO, Casillas, Modric, Puskás
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: Pite86 » 2024. június 12., szerda 21:32

:ozil:
xd aki nem mp szavazo az mind egybol megafosos... 200 iq... amugy meg igen a szomszedban haboru van ha eddig nem ertesultel vna rola... nem az a hazugsag h haborus veszhelyzet van hanem az h ezt a fidesz meg tudja oldani...
Haver!

2 napja habzó szájjal itt nyomod az MP témát mert mondjuk szerintetek pár dologban nem mondott igazat...
Szerintem ez már kicsit túl ment a normalitás határán. Leírtad 1x 2x, de ombre 2 napja ezt tolod... :D :D rádásul elég szép ellenszélben. Nem uncsi? Ismerjük az álláspontod te is a miénket szerintem ebben kb ennyi volt. Bőven kimaxoltad. De nyomathatod itt még pár napig ezt a dolgot én mondjuk jól mulatok rajta. :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pite86 2024. június 12., szerda 21:34-kor.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2024. június 12., szerda 21:31

Pite86 írta: Csodálatos volt sok honfitársammal együtt lenni olyanokkal ( nem olyanok mint akik a békemenetre járnak) akik hasonlóképpen gondolkodnak mint én vagy sokan akiknek a f@szuk is tele van már az elmúlt 14 évvel. Ugye mint kiderült vagyunk egy páran. :)
Ezt kellene vegre itt is felfognia par embernek, az erzest, h vmi elindult orszagos szinten, h lehet osszefogni es igenis van olyan aki ezt elinditotta, de nem.. csak nem… csak az, h hazudik :lol:
Pite86 írta: 3 hónapos a kisfiam és mindent meg fogok tenni azon a szinten ami egy átlag magyar állampolgártól telik, hogy ezt a korrupt retkes tetves szemét mocsok hazug kormányt ami 2/3ados felhatalmazással 14 év alatt szépen leépítette az országot eltakarítsuk a g€cibe.
Vigyazz, mert van itt olyan kritikus, aki nem kepes, ilyen csunya szavakkal azonosulni, es leoltja a stilust. Veletlen sem lehet, h emberbol vagyunk es a tema amirol beszelunk egyszeruen minden joerzesu ember oklet osszeszoritja, amit forum szintjen esetleg alpari szavakkal kepes elohozni.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 12., szerda 21:30

Tipikus magyar mentalitás. Kíváncsi lennék az itt kardoskodók mennyiszer szavaztak a Fideszre a múltban :lol: Ha azt mondom, hogy érdemes lenne tudatni vele, mint szavazók a közszolgával, hogy picit változzon a jövőnk érdekében, nem még tenni alá a lovat és a végén alkotni egy újabb diktátort, akkor már szerintetek azt mondom, hogy maradjon a Fidesz. Zseniális. Egyszerűen zseniális. :lol:

És bakker jön Csaba is, aki széles látókörű, értelmesen tud vitázni és nyomja bakker, hogy mé, mé, a Zorbán az jobb? Az nem zavar, mi? Az kell neked a Zorbán? :lol:

Én kiszálltam. Úgy ahogy fideszessel sem lehet beszélgetni politikáról, csak imádni a Fideszt, úgy a tiszással sem lehet úgy néz ki, csak imádni a Tiszát.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 12., szerda 21:29

Realista24 írta:
BLevi96 írta:
Most ha jól értem akkor aki Szentkirályira szavazott azt Vitézyhez fogják számolni?
Igen, pontosan.

Pár X egy-két szavazólapra és voálá...
Indul a harc a legtudatosabb választópolgárokért, akik

Nem tudták mit jelent hogy át van húzva valami.

Azt sem tudják, melyik univerzumban vannak csak lottózni mentek be a szavazófülkébe és biztos ami biztos behúzták mindkettőre.
:shutup:

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. június 12., szerda 21:29

1madridista írta:
Minek vagy itt amugy? Csak hergeled a népet. Vagy te vagy a Bogár Danika vagy valamelyik Megafosos?
Ha épeszű érvekkel mondanád, hogy márpedig ő nem jo arra hogy le legyen a Fidesz váltva, akkor mondanam hogy bocs, de így… Fura, Szlovákoknál nincs ilyen, infláció is béka segge alatt van… Megoldotta azt… :x mint a covid alatt a lélegeztető gépeket. :kalapos: amikor azt mondja hogy mi nem viszünk fegyvereket meg magyar földön át nem szállítanak semmit, mégis milyen érdekes, nem egyszer volt látható honvédségi szállító eszköz Miskolc/nyiregyhaza felé… vagy hogy a Rákóczi hídon tankokat vittek át vonattal. Nem oldott meg a Fidesz semmit, max nem tudsz rola.

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 12., szerda 21:29

Süti írta:
1madridista írta:

Beregisztraltal egy sportcsapat forumara, majd a hozzaszolasaid 99%at beleporgetted a Politika topikba. Kar volt.
basszus nem tortenik semmi nincs semmilyen meccs... ez az egyetlen topik ami porog ma nelkulem is ment amugy...

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 12., szerda 21:27

ferni írta:
diplomata :kalapos: :mrgreen: a kozutkezelonel (autopalya mutyi befigyel) meg a diakhitelnel...
Ezt nem én találtam ki, végzett jogász, szakdiplomata volt, mikor kint éltek.

Második részére meg erről is beszélt már rengeteget, autópálya dolog már lezárt dolog volt mire odakerült, Diákhitelnél meg épp azért kezdték el baszogatni meg fenyegetni, mert nem írt alá egy-két szerződést.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 12., szerda 21:25

BLevi96 írta:
ferni írta: Az NVB újraszámolja a főpolgármesterre leadott érvénytelen szavazatokat.

Innentől ez gatya, fidesz simán megoldja azt a 300 szavazatot, hogy simán lesz annyi Szentkirályi szavazat azt valahogy rákerül egy X Vitézyhez is.... :lol:

És hopp, máris érvényes :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2024. június 12., szerda 21:24

1madridista írta:
Minek vagy itt amugy? Csak hergeled a népet. Vagy te vagy a Bogár Danika vagy valamelyik Megafosos?
Beregisztraltal egy sportcsapat forumara, majd a hozzaszolasaid 99%at beleporgetted a Politika topikba. Kar volt.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. június 12., szerda 21:24

ferni írta: Az NVB újraszámolja a főpolgármesterre leadott érvénytelen szavazatokat.

Innentől ez gatya, fidesz simán megoldja azt a 300 szavazatot, hogy simán lesz annyi Szentkirályi szavazat azt valahogy rákerül egy X Vitézyhez is.... :lol:

És hopp, máris érvényes :lol:

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. június 12., szerda 21:23

1madridista írta:
rashidm írta:

Nem csodálom, ha nem kapnék EU-s penzt, mert az EU legkorruptabb orszagava tettem hazámat, lehet cserébe en is ezt tennem.
nem ezert nem kapott eus penzt... azert mert valami jogallamisagi bs miatt nem adtak... mert diTtatuRa van meg milyen szar valasztasi rendszer... olyan diktatura van hogy a sajto fele habzo szajjal szidja orbant minden nap, barmikor kimehetsz tuntetesre uvolteni h mocskos fidesz, es egy random figura akirol meg 3honapja senki nem tudta h ki 30%os partot tud csinalni a semmibol... meg olyan szar a valasztasi rendszer... nezz utana hogy a szavazatok hany szazalekaval lehet vki elnok pl franciaorszagban, vagy hogy mennyire igazsagos a fenyesre nyalt usa valasztasi rendszere...
De MP is kapott EUs pályázati pénzeket, aminek eltette a felét?
Vagy az lopás, hogy jogászként, diplomataként kapott fizetést?

Biztos több pénzt keresett és kapott állásokat, mert az igazságügyi miniszter férje volt, ez se normális, ez se jó, de ne hasonlítsuk már ezt egy lélegeztetőgép bizniszhez meg egy Paks 2höz meg ilyen autópálya mutyikhoz, ahol annyi milliárdok mentek zsebbe, hogy el se tudjuk képzelni.

Szóval csak emiatt maradjon a Fidesz hogy nála 10.000szer többet "lopjanak"?
diplomata :kalapos: :mrgreen: a kozutkezelonel (autopalya mutyi befigyel) meg a diakhitelnel...
Leszarom hogy máshol milyen a választási rendszer. Itthon úgy alakította a fityisz a rendszert hogy szinte lehetetlen elmozdítani oket.

Másik meg hogy az EU-s pénz: jól mondtad a jogállami dolgot, de csak ez volt a helyes. azert nem kapjuk meg mert a fékek és ellensúlyok mar nincsenek szinte (lásd bírói testület, ahol roganek kitoroltetnek infokat a schandl ügyből). De ott az EU-s pénzek felhasználása: milliárdos, be nem fejezett pályázatok, többszörösen tularazott munkák loloek által, lehetne sorolni. Szoval de, azert nem kapunk mert korrupt az egész rendszer.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 12., szerda 21:21

Ezt nem én találtam ki, végzett jogász, diplomata volt, mikor kint éltek.

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 12., szerda 21:20

Pite86
Kedvenc játékosaid: RAUL, CR7, RONALDO, ZIDANE, RC, FIGO, Casillas, Modric, Puskás
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: Pite86 » 2024. június 12., szerda 21:18

Jelentkezzen az, aki azért szavazott a Tisza pártra, mert azonosulni tud az európai programjukkal, vagy a közgyűlésekben kitűzött célokkal, irányokkal.
Hello there!

Nagyon sok interjút meghallgattam megnéztem a választásig, az európai dolgokról a Puzsér vitában elég sokminden elhangzik de az országjárás során is beszélt ezekről, a budapesti tervekről sok konkrétumot nem mondott ez igaz. Az egész országos terveik is pozitívak amik ugye az országjárás során is elhangzottak, de nem csak ezért szavaztam rájuk. Személyesen is voltam országjáró beszéden és júni 8.-án is kint voltam a hősök terén. Hihetetlen élmény volt. Csodálatos volt sok honfitársammal együtt lenni olyanokkal ( nem olyanok mint akik a békemenetre járnak) akik hasonlóképpen gondolkodnak mint én vagy sokan akiknek a f@szuk is tele van már az elmúlt 14 évvel. Ugye mint kiderült vagyunk egy páran. :)
Amiért még rájuk szavaztam, mert ugye több dologból áll össze az az, hogy éreztem és ugye látni is lehetett, hogy simán az új nagy ellenzék lesz. Én személy szerint undorodom az ó ellenzéktől ideje volt nekik a szép nagy csicskalángos kiosztása és remélem minél elöbb elkopnak a magyar politikából. Amúgy kis kiegészítésként mivel vidéki vagyok és csak európai szinten tudtam a Tiszára szavazni így a megyei szinten a mi kis hazánkra szavaztam mert van olyan dolog amiért szimpatizálok velük, de ahogy a Tiszának lesz elég képviselője és lehet minden szinten szavazni rájuk, úgy oda fog menni az x!
3 hónapos a kisfiam és mindent meg fogok tenni azon a szinten ami egy átlag magyar állampolgártól telik, hogy ezt a korrupt retkes tetves szemét mocsok hazug kormányt ami 2/3ados felhatalmazással 14 év alatt szépen leépítette az országot eltakarítsuk a g€cibe. Nem mondom, hogy biztos sikerülni fog, de az esélyt nagyon támogatom.
Nem fogok olyan pártocskákra szavazni akiknek esélye sincs leváltani a kormányt. Szerezzenek ilyen támogatottságot mint a Tisza ilyen rövid idő alatt és akkor legalább lesz miből választani a programjuk alapján :)

Ui.: és NEM VAGYOK szektás kurvára NEM! Kikérem magamnak, kikérem emberileg, teremtéstanilag, Istentanilag.
By Laár András :D

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 12., szerda 21:16

csababarca írta: Huth már a Csattban odáig ment ma, hogy Karácsony rendelte meg azt, hogy vékonyan húzzák át Szentkirályi nevét :lol:

Ezek zseniálistan ostobák.

@1madridista: NATO szabályokat ismerd meg, aztán beszélgetünk:)
te is tudod hogy az csak addig ervenyes amig hajlandok betartani... pont mint a minszki megallapodas... ha az usanak ugy kivanja erdeke le se szarja...

Vissza: