Ez van ha csak 1 használható támadód van

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 10., csütörtök 12:02
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 10., csütörtök 11:59
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 10., csütörtök 11:57
ilyen nem letezik, vagy csak keves. Mindig is nagy nevek jatszottak naluk, de evtizedek ota ez az osszevasarolt szedett vetett kirakatcsapat benyomasat keltik, ezert korszakokra bonthato szurkoloi taboruk van sztem, epp attol fuggoen, hogy kinek a kedvence jatszik epp naluk.PSG szurkoló
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. március 10., csütörtök 11:52
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 10., csütörtök 10:25
mint a snickers reklamban ahogy visit a csavo, hogy ehes, ez jut eszembeziro4vr írta:Itt a fórumon már nem lehet tudni, mintha 100 terhes nő kommunikálna olyan érzelmi hullámzások vannak.hehetheoriginal írta: sztem ez a szarkazmus definicioja, amit mar megint benyelt par ember![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. március 10., csütörtök 9:52
Itt a fórumon már nem lehet tudni, mintha 100 terhes nő kommunikálna olyan érzelmi hullámzások vannak.hehetheoriginal írta: sztem ez a szarkazmus definicioja, amit mar megint benyelt par ember![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 10., csütörtök 9:52
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 10., csütörtök 9:48
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. március 10., csütörtök 9:46
Atyaég. Az odavágón csúnyán szétfutottak minket, le lettünk focizva. Körte többször meccsben tartott minket.ANDS írta:A tegnapi fényében egy zseniálisan kivitelezett taktikus meccs volt az odavágó.Faust írta:
...
Ha kiesunk, akkor is csak az elso meccs miatt haragudnek, mert az szanalmas es kisstilu teljesitmeny volt....
Idegenben sikerült lehozni majdnem döntetlenre, egy 1 gólos hátrány simán vállalható.
Megszűnt az idegenben lőtt gól szabálya.
Minden elismerésem Ancelottié.
Az első félidőben ha Benzema fejese bemegy, akkor már korábban összezuhannak, és akkor újabb 6:1- es zakóval mentek volna haza. Így is kicsi kellett volna a 4:1- hez.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. március 10., csütörtök 9:44
Dehogy, mondjuk ki, az odavago el lett kurva. Ahogy egyebkent a visszavago is a kezdovel, viszont idoben es jol cserelt, vitathatatlan.ANDS írta:A tegnapi fényében egy zseniálisan kivitelezett taktikus meccs volt az odavágó.Faust írta:
...
Ha kiesunk, akkor is csak az elso meccs miatt haragudnek, mert az szanalmas es kisstilu teljesitmeny volt....
Idegenben sikerült lehozni majdnem döntetlenre, egy 1 gólos hátrány simán vállalható.
Megszűnt az idegenben lőtt gól szabálya.
Minden elismerésem Ancelottié.
Az első félidőben ha Benzema fejese bemegy, akkor már korábban összezuhannak, és akkor újabb 6:1- es zakóval mentek volna haza. Így is kicsi kellett volna a 4:1- hez.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. március 10., csütörtök 9:18
Tipikus alkoholista, drogfüggő feje van. Be van pöffedve, a focija meg eltűnt, egyedül a jo passzai maradtak meg, mert azt egyhelyből is jól lehet csinálni. Két év és abbahagyja, utána jöhet a kokainmámor.realbeckham írta:Ahogy én láttam eléggé meghizott a brazil feje, illetve rengeteget lassult. A sok streamelés. Annyi baj legyen. A story egyre jobb. Szeretném már látni a leakelt videokat az esetrol.Nika91127 írta:
Megnézném azt... az 50 kg-s partybrazil nekimegy a 2 méteres olasz digónak...![]()
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. március 10., csütörtök 9:14
Ahogy én láttam eléggé meghizott a brazil feje, illetve rengeteget lassult. A sok streamelés. Annyi baj legyen. A story egyre jobb. Szeretném már látni a leakelt videokat az esetrol.Nika91127 írta:Megnézném azt... az 50 kg-s partybrazil nekimegy a 2 méteres olasz digónak...Realista24 írta: A hírek szerint Neymar és Donnarumma egymásnak esett az öltözőben, vagyis gondolom előbbiből kijött a roma vérúgy kellett szétszedni őket.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 10., csütörtök 9:08
A többség tudtaRealista24 írta: Mi lesz a PSG ellen?
Győzelem és továbbjutás
51 - 59%
Kiesünk egy döntlennel
16 - 18%
Kettős vereséggel búcsúzunk
20 - 23%
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 10., csütörtök 9:01
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 10., csütörtök 8:15
"A lefújás után kiértékeljük, hol a helye ennek a kiesésnek a PSG elleni remontadák hierarchiájában" – ez a mondat elhangzott a francia közvetítésben.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. március 10., csütörtök 8:10
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. március 10., csütörtök 8:02
Nagy provokátor, mint az apja.Realista24 írta:Gyerek első dolga reggel az összefoglaló megnézése volt, ha beírnám miket kiabáltFaust írta:
Nem is ertem egyebkent, hogy a picsaba lehet egy psg fele fostos brigadnak szurkolni, undorito ganej banda, tele bohocokkal.![]()
Aztán mondta, hogy hány osztálytársa PSG drukker és már kapta is elő a Realos pólóját, hogy ma ő abban megy suliba![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 10., csütörtök 7:36
Gyerek első dolga reggel az összefoglaló megnézése volt, ha beírnám miket kiabáltFaust írta:Nem is ertem egyebkent, hogy a picsaba lehet egy psg fele fostos brigadnak szurkolni, undorito ganej banda, tele bohocokkal.Realista24 írta: A hírek szerint Neymar és Donnarumma egymásnak esett az öltözőben, vagyis gondolom előbbiből kijött a roma vérúgy kellett szétszedni őket.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. március 10., csütörtök 7:33
Erdemes megnezni, ahogy a sracok mar 1-1-nel hogy biztattak egymast a palyan, ahogy Militao spannolt mindenkit, ahogy Alaba ot felkaparta a padlorol, ahogy mindenki Modric nyakaba ugrott, mert tudjak, micsoda ertek, stb. Ha kiesunk, akkor is csak az elso meccs miatt haragudnek, mert az szanalmas es kisstilu teljesitmeny volt, nagyon durvan egyutt vannak a sracok, es jo latni, hogy a fiatalok is hasonlo szellemisegben jatszanak. A fociban mindent meg lehet venni vegtelen penzbol, ezen kivul. Tartom, hogy Europaban kevesek vagyunk, legalabbis oda-visszavago eseten egeszen biztos, de szivbol jelesre vizsgaztak ujfent, egyszeruen nem lehet leirni oket. Brutalis. Az mar csak hab lenne a tortan, ha Carlo gyakrabban lepne ki a kis buborekjabol. Szerintem a kovetkezo korben bucsuzunk, plane ha megint becsalnak valakit ellenunkRealista24 írta: A hírek szerint Neymar és Donnarumma egymásnak esett az öltözőben, vagyis gondolom előbbiből kijött a roma vérúgy kellett szétszedni őket.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. március 10., csütörtök 7:31
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem