Realista24 írta:
Yazid írta:
mondjuk én azt nem értem millió autó az utakon, lidl spar tesco obi mindegy mit mondok tele a parkolók nem számit szombat vagy kedd delutan este. na ez hogy van
Enni kell, szarni muszáj klasszikust tudom hozni.
Majd akkor lesz valamivel kevesebb autó az utakon egy darabig, amikor hirtelen 800-1000 lesz az üzemanyag.
Szerintem az sem lesz szignifikáns, csak akinek kb. megélhetését veszélyezteti. De ebben sem vagyok feltétlenül biztos, kiindulva abból hány szülőnél láttam, hogy gyereknek nem vesz meg iskolához dolgokat (semmi extra, füzet, toll stb), de napi doboz cigi az fogy.
Itt akkor autóznának kevesebben, ha elvennéd az autót. Persze nagyon sok embernek alapszükséglet pl. munkaeszköz, de sok az ellenkezője is.
Továbba az ilyen faszom telekom és társai vezetők Volvoit kellene elvenni, akik benzinkártyára kocsikáznak jobbra-balra a világban, de közben homeoffice megy, de hát ez tudjuk miért nem történik meg.
Magyar ember önző fasz nagyátlagban és ez ki is jön. Nem kormányunkban kell itt keresni a hibát, az a sok fasz ott a parlamentben már csak egy projekciója mindennek, hogy mekkora gyökér nép vagyunk. De ennek már politikában a helye.