Ott sok más nehezen érthető dolog is van,de az tény,hogy a csapata,sikeres volt(ami szerintem neki max 10%-ban köszönhető). Ez az manusz a világ valaha volt egyik legszerencsésebb edzője,aki jókor volt jó helyen,ezt pedig arra alapozom,hogy azon kevés meccsen,amikor a barcának nem ment,akkor pep semmit....semmit.....semmit.....semmit nem tudott soha hozzátenni.vannak nehezen érthető dolgok (mit keres a világ egyik legjobb szélső védője a középpályán, miközben tele vannak minőségi kp-vel) de hát ugyanilyen értetlenül áltam az előtt, hogy a nullkilométeres, 5 percenként hibázó busquets kiszorítja yaya tourét.
A 3-4-3 sem egy nagy találmány,hiszen ott vannak a 15-18 évesek akik ezt játsszák,és alves miatt amúgy is a vak is meglátta volna a lehetőséget,meg az is szempont,hogy a barca(akkori) ellen alig volt nyomás.
Pep eljött,látta már a végét ennek.....nem egy hülye ember én már többször is leírtam,teátrális és nem őszinte,nekem ez jött le,ezt ibra utána meg is erősítette,meg touré is.
A taktikát nem ő dolgozta ki,a szisztéma nem az ő találmánya(neki adja a buta szakma tévesen), az hogy a sikerek közepette is harapós,maximálisan céltudatos csapata volt azt neki tudhatjuk be,azt hogy a real ellen mennyire a "tudásuk" felett játszottak azt JM butaságainak tudom be,hiszen többször is el klasszikó előtt kritizálta őket,ami HIBA,nem is kicsi,mert haraptak miatta.
Nálam pep nem a világ legjobbja(nagyon nem) ahogyan sok helyen olvasom,és ezt sokan olcsójános a realos mivoltomnak tudja be,de ezzel nem tudok mit tenni,mert akinek kevés az esze azt nem tudom innen felfejleszteni egy komolyabb szintre.
VDB is dettó....amióta megismertem ezt vallom róla,és az idő,ha lassan is,de nekem dolgozik....hiszen a világ MESSZE a legjobb állománya,lassan szépen omlik össze.....esik össze....és egyre nézhetetlenebb focit játszik.
A döntései,a válogatásai meg maga a vicc,a sok rozoga barcással(nem a jókról van szó aki ini,xavi vagy busq)hanem a többi verébről.
itt van lopez,jobb az összes kapusnál,de ez vv meg reina párti,még csak hozzáértés sem kell nagyon hogy lássa valaki hogy ha a két cserebogár együtt lenne a kapuban akkor lenne a kapu annyira védve mint lopez esetében.