Értékeld a legutóbbi meccset
- flori
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Tizit megúsztuk azért. Luka parádé, Vazqueznek meg lassan zsebben lehet a szerződés. A cserék nagyon gyengén szálltak be, Asensionak lassak kellene egy gól, mert már így is kezd kellemetlen lenni a statisztikája. Odegaard kaphatott volna pár percet.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jó meccs volt. Jól játszik az Eibar.
Mi jók voltunk, de lehettünk volna mégélesebbek a kapu előtt. Volt 2-3 100%-os helyzet,amit ha elrakunk akkor sima lett volna.
Összességében az iram és a játék képe is tetszik mostanában. Hiába szeretne ZZ rotálni, de ezek a játékosok, tudnak focizni, nincs sok más variálási lehetőség.
De mondjuk ahogy látom ezt ZZ is észlelte.
Mi jók voltunk, de lehettünk volna mégélesebbek a kapu előtt. Volt 2-3 100%-os helyzet,amit ha elrakunk akkor sima lett volna.
Összességében az iram és a játék képe is tetszik mostanában. Hiába szeretne ZZ rotálni, de ezek a játékosok, tudnak focizni, nincs sok más variálási lehetőség.
De mondjuk ahogy látom ezt ZZ is észlelte.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
viewtopic.php?t=56ikelemen5 írta:Ne fújják a tiziket.El Sie7e írta:
Mit mondott?![]()
Majdnem

Florentino Perez has stated that he feels Real Madrid were discriminated against when controversial moments in games were being reviewed during programming: "On the television there are times when they don't show the replays for very important moments."
Florentino Perez: "I've always said it, but the producers treat us very differently to other teams. Everyone can see that there's a big difference, not only with the replays but also in the people they have commentating on the games, who are never in favor of Madrid." [@Marca]
Florentino: "Not only with the replays but also in the people they have commentating on the games, who are never in favor of Real Madrid. I've never gotten involved in this, but it's true. They treat Real Madrid differently to the other teams in the country."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Ne fújják a tiziket.El Sie7e írta:Mit mondott?Realista24 írta: Don Florentino szavai elertek a ligahoz.![]()

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Elsofelidot rendesen megnyomtuk, el is donthettuk volna mar akkor. Masodikban visszavettunk, Luka elfaradt ez meglatszott a jatekunkon.
MOM Karim, de jok voltak Luka, Mendy, LV is.
MOM Karim, de jok voltak Luka, Mendy, LV is.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Mit mondott?Realista24 írta: Don Florentino szavai elertek a ligahoz.![]()
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Don Florentino szavai elertek a ligahoz.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Hasonló, nehéz meccsre számitottam este. 3 naponta nyomjuk a "döntőket", a keret ilyen olyan okokból vékony, ahhoz képest nem volt rossz. Januárban lehetne kicsit finomitani a kereten, ha ZZ-nek még mindig kell Alaba vegyék meg neki. Hátul meg középen meg is lennénk, előre meg imádkozzunk egy jó tavaszi Hazardért.
- Steve
Tartok kicsit az Eibar elleni meccstől. Egy ideje az Eibar védekezése össze lett kapva és azóta nyomatják a 0-0, 1-1, max 2-1-es meccseiket ilyen-olyan elosztásokkal. Meg tudnak lepni ezzel a betonbétekezéssel nagyobb csapatokat is, mi meg már szenvedtünk idén párszor felállt védelem ellen.
Remélem feltörjük őket hamar és nem lesz gond.
Remélem feltörjük őket hamar és nem lesz gond.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
én csak ötleteltem Case eltiltása miatt.. azt eszembe jutott h Varane játszott ott még Bölöni alatt (tudom 18 évesen, 10 éve 10 meccsetwZoLee7 írta: Honnan jott elo ez a kh vkp poszton nyomatasa? Azt hittem mar bizonyitottuk h marhasag, mashol sem igazan jott be

a játékostól függ sztem h alkalmas/nem.. egy Süle/Terry/Chiellini típus sebesség miatt nálam nem, de azon az 1 Barca meccsen nekem tetszett Pepe játéka. vagyhát hozott egy (számomra) elfogadható szintet..
nem a focinkat akarom megreformálni, de én pl el tom képzelni, h 1-2 meccsre, fél órákra előbb megy egy sorral (Ramos is csinálta már, de ő mostmár az ilyen kirontásokat lehet nem kéne erőltesse), be lehet rakni Rapi a helyére Nachot/Militóóót addig.. mondom.. én eljátszottam csak a gondolattal.. tüzet oltani csak persze..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Honnan jott elo ez a kh vkp poszton nyomatasa? Azt hittem mar bizonyitottuk h marhasag, mashol sem igazan jott be
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
nem kéne messzire, csak Kroosigh3x0r írta: Varane talan legnagyobb gyengesege a passzjateka, pont ot akarnad a kozeppalyara felrakni? Amikor Courtoisval elkezdenek passzolgatni, neha hangosan is mondom, hogy legyszi Ramos, kerd mar el a labdat.

nem benne látom a kövi Case-t (meg ő is akkor a legjobb, ha csak ennyit csinál), nem játékot színezni és pirloi mérnöki labdákra számítanék..

tegnap mondom kicsit öntökönszúrásnak éreztem, h Kroos volt hátul és Fede előrébb. Kroost a sebessége, Fedét meg a visszatérés miatt éreztem féknek. egy helycserével lehet Fede bírt volna érdemi munkát végezni akár 45 percig (sztem kifin*ott fél óra után), Kroos meg adhatta volna a szokásos nyugalmat..
beugrósba kipróbálnám, nálam az adottságok megvannak.. (de ZZ knows, ezt ne felejtsük el..)
- h3x0r
Varane talan legnagyobb gyengesege a passzjateka, pont ot akarnad a kozeppalyara felrakni? Amikor Courtoisval elkezdenek passzolgatni, neha hangosan is mondom, hogy legyszi Ramos, kerd mar el a labdat.raul 4 ever írta: továbbra is úgy hiszem, h Case pótlására ideális lenne Varane. úgy fejelgette el a felívelt labdákat, ahogy kell, gyors és oda tudja passzolni Kroosnak![]()
- raul 4 ever
úgy érzem Babaking és Ziro lesznek itt az én spanjaim
, igen..
jó lenne ha lehetne értelmesen rotálni (mmint hogy a jó játékos kezd, és kap 20 percet a másik)..
ezt a Mendy szélről be a félterületre dolgot asszem a sahtar ellen láttam először, fúú de nem értem.. mert ahogy írták a srácok lenn: Kroos és Ramos maradnak ilyenkor balra, az meg manapság már minden, csak nem gyorsvonat..
meg ami nagyon fájt, hogy már a 60ik percben megléptük a (korábban még sosem látott
) Ramos csatár Benz mellett baromságot
, ez is egy olyan dolog h: de miééért?
de legalább ZZ velünk van igen, nemhiszem h volt edző ilyen ideges 3-1es saját vezetés miatt.. nehézzé tettük magunknak, de úgy érzem jó lehet ez még.. jobb biztosan..

jó lenne ha lehetne értelmesen rotálni (mmint hogy a jó játékos kezd, és kap 20 percet a másik)..
ezt a Mendy szélről be a félterületre dolgot asszem a sahtar ellen láttam először, fúú de nem értem.. mert ahogy írták a srácok lenn: Kroos és Ramos maradnak ilyenkor balra, az meg manapság már minden, csak nem gyorsvonat..
meg ami nagyon fájt, hogy már a 60ik percben megléptük a (korábban még sosem látott

de legalább ZZ velünk van igen, nemhiszem h volt edző ilyen ideges 3-1es saját vezetés miatt.. nehézzé tettük magunknak, de úgy érzem jó lehet ez még.. jobb biztosan..
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Az elsö félidöben jól toltuk, csak nem voltunk elég rámenösek, aztán belealudtunk. Teljesen egyetértek Zizu reakciójával a 3. gólunk után.
Sajnos a cserék nem hozták azt a tempót amit egy fáradt létszámában fogyatkozott ellenfél ellen hozni kell. Azt mondjuk hozzá kell tenni, hogy a Bilbao nagxyon okosan szükitette a területet, hogy ne kelljen futniuk, így nem is fáradtak el annyira és az emberhátrány sem jött ki - annyi, hogy a kontráiknak így nem szabadott volna veszélyesnek lenni, de attól még egy 10 emberes falat nem egyszerü feltörni, pláne ha 5 csere van.
Ha a Bilbaonak is mennie kellet volna elöre és csak 3 csere lett volna akkor nagyobb szarban lett volna, de a futballban nincsen ha.
Kroos meg Modric beton, csak vigyázni kellene rájuk, mert ha elkezdenek repedezni szétesnek. Örülök, hogy Valverde visszatért, lehet kezdeni kicsit rotálni, és ahhoz képest nem játszott rosszul, csak még hiányzott az a dinamika ami benne megvan.
Jó lenne a ha lassan Martint is be tudnánk fixen építeni és nem Iscora kellene, mert más kávéház.
Nem értek azzal egyet, hogy Iscot és Asensiót is el kell adni télen. Így legalább darabra megvagyunk, és egy picit lehet rotálni. Ha mindkettö lép akkor ténylegy csak 14 emberes lesz a keret és az nem jó. Viszont az Asensio Marcelo Isco hármasból egyszerre csak 1 lehet fent a pályán.
A többit jó lenne ha Hazard, Ödegard és Rodrygo megoldaná.
Sajnos a cserék nem hozták azt a tempót amit egy fáradt létszámában fogyatkozott ellenfél ellen hozni kell. Azt mondjuk hozzá kell tenni, hogy a Bilbao nagxyon okosan szükitette a területet, hogy ne kelljen futniuk, így nem is fáradtak el annyira és az emberhátrány sem jött ki - annyi, hogy a kontráiknak így nem szabadott volna veszélyesnek lenni, de attól még egy 10 emberes falat nem egyszerü feltörni, pláne ha 5 csere van.
Ha a Bilbaonak is mennie kellet volna elöre és csak 3 csere lett volna akkor nagyobb szarban lett volna, de a futballban nincsen ha.
Kroos meg Modric beton, csak vigyázni kellene rájuk, mert ha elkezdenek repedezni szétesnek. Örülök, hogy Valverde visszatért, lehet kezdeni kicsit rotálni, és ahhoz képest nem játszott rosszul, csak még hiányzott az a dinamika ami benne megvan.
Jó lenne a ha lassan Martint is be tudnánk fixen építeni és nem Iscora kellene, mert más kávéház.
Nem értek azzal egyet, hogy Iscot és Asensiót is el kell adni télen. Így legalább darabra megvagyunk, és egy picit lehet rotálni. Ha mindkettö lép akkor ténylegy csak 14 emberes lesz a keret és az nem jó. Viszont az Asensio Marcelo Isco hármasból egyszerre csak 1 lehet fent a pályán.
A többit jó lenne ha Hazard, Ödegard és Rodrygo megoldaná.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Pad'em
Van, hogy Kroos a balhátvéd Mendy meg csatár. Jó par hete kitalálta ezt Zizou csak azt értelmét látnánk. A legbotlábúbb embert berakni tkp-nak nem tudom mi ebben a ráció. Volt már bármi haszon ebből? Annyi, hogy mivel brutál gyors az esetek többségében még így is visszaér, de ha nem akkor meg az van ami a lent linkelt képen. Ez az igazi totális futball, bárki bárhol feltűnhet, várom, hogy Courtois mikor vetődik be az ellenfél 16osán egy csukafejesre.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mendy belső kps, Ramos balszélső, Kroos khv, Fede fals 9. Taktik level végtelen.
Az a baj ha Mendy fent ragad meg Fede, és Kroos meg Ramos fut vissza kontránál az szívás. Mendyt a seggén kéne tartani és Ramostól kevesebb hero game kéne.

Az a baj ha Mendy fent ragad meg Fede, és Kroos meg Ramos fut vissza kontránál az szívás. Mendyt a seggén kéne tartani és Ramostól kevesebb hero game kéne.
Nem illik.
- Steve
Több meccsen figyeltem már ezt. Írtam is a megy a meccsben azt hiszem.Csabi írta: ramost se a tegnapi teljesítménye miatt fogjuk megdícsérni. kaptunk egy gólt róla meg egyet majdnem, ha tibó nem fog óriásit.
azt magyarázza már meg nekem valaki, hogy miért kroos az utolsó ember itt:
https://pbs.twimg.com/media/EpUMKGbWMAM ... name=large
Nagyon sokszor újabban Mendy felmegy a támadásokkal és be középre, ekkor Ramos megy ki a szélre és Toni hátra, Ramos helyére.
Ez úgy megy időnként a meccseken. Viszont labdavesztéskor néha gond van ebből.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2020. december 16., szerda 10:22-kor.
annyira el szoktunk tolodni, nem tudom h szándékos vagy nem de kb így nez ki sokszor
carvajal-----varane-----ramos
lv--------- ckm------------mendy
nem vettétek még észre?
carvajal-----varane-----ramos
lv--------- ckm------------mendy
nem vettétek még észre?