Roncsforum.hehetheoriginal írta: rogi interjú?![]()
![]()
faszkalap![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 13., csütörtök 19:26
Roncsforum.hehetheoriginal írta: rogi interjú?![]()
![]()
faszkalap![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. június 13., csütörtök 19:24
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 13., csütörtök 19:10
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 13., csütörtök 18:53
tcskhun írta:Mit folytassak? Semmi nem lett abból a dologból amit be harangozott! Atombomba…ferni írta:
Oké legyen így, igazad van.
És most akkor mi van?
Kérlek folytasd ezt a tartalmas gondolatmenetet.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. június 13., csütörtök 18:49
Megmondom őszintén, nekem ez egy kicsit gyerekes már így. MP-t egyelőre még politikusnak sem mondanám, nemhogy rendőrnyomozónak, ügyésznek, bírónak. Volt egy hangfelvétele, ami eleve visszás, hogy ki, hogy vállalja be annak nyilvánosságra hozatalát, ő bevállalta, hogy ebből mi lesz, az már a magyar igazságszolgáltatás hatásköre..tcskhun írta:“ Nem lett, de szerintem nem MP miatt nem.” de ő ezt kijelentette 100%-ra,hogy így lesz!!! Ezt Ő mondta ki személyesen! Nézz utána!!! Azt,mi lett belőle…. Semmi! Lol….tibi18 írta:
Nem lett, de szerintem nem MP miatt nem.
De, ha 2026-ban bukja a választást a fidesz a tiszával szemben, akkor szerintem elmondható, hogy atombomba volt.
Viszont amíg, a sok kis huncut, érdemi társadalmi támogatás nélküli pártocska jelen van, addig érdemi esély egyébként nincs a változásra, atombomba ide, vagy oda.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 13., csütörtök 18:48
Jó és akkor mi van?tcskhun írta:Mit folytassak? Semmi nem lett abból a dologból amit be harangozott! Atombomba…ferni írta:
Oké legyen így, igazad van.
És most akkor mi van?
HozzászólásSzerző: Pite86 » 2024. június 13., csütörtök 18:45
Nem fogja megérteni sajnos. Pedig pofonegyszerű. Lehet MP-nek kellene lennie Punishernek vagy lehetne Dredd biró is aztán intézhetné maga is. Nem is értem miért a törvenyes utat választottaHa valaki tajekoztat engem, hogy latott egy keselest es en ezzel az infoval bevonulok a rendorsegre, viszont a rendorseg meg csak el sem kezd nyomozni, akkor az az en hibam? Joggal feltelezhettem, hogy az illetot hosszu idore elmeszelik, nem?
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. június 13., csütörtök 18:40
Tudod bizonyítani vagy nem? Ennyi a kérdésem…BlancoMark írta:Ha valaki tajekoztat engem, hogy latott egy keselest es en ezzel az infoval bevonulok a rendorsegre, viszont a rendorseg meg csak el sem kezd nyomozni, akkor az az en hibam? Joggal feltelezhettem, hogy az illetot hosszu idore elmeszelik, nem?tcskhun írta:
“ Nem lett, de szerintem nem MP miatt nem.” de ő ezt kijelentette 100%-ra,hogy így lesz!!! Ezt Ő mondta ki személyesen! Nézz utána!!! Azt,mi lett belőle…. Semmi! Lol….
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. június 13., csütörtök 18:39
Mit folytassak? Semmi nem lett abból a dologból amit be harangozott! Atombomba…ferni írta:Oké legyen így, igazad van.tcskhun írta: “ Nem lett, de szerintem nem MP miatt nem.” de ő ezt kijelentette 100%-ra,hogy így lesz!!! Ezt Ő mondta ki személyesen! Nézz utána!!! Azt,mi lett belőle…. Semmi! Lol….
És most akkor mi van?
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 13., csütörtök 18:34
Ha valaki tajekoztat engem, hogy latott egy keselest es en ezzel az infoval bevonulok a rendorsegre, viszont a rendorseg meg csak el sem kezd nyomozni, akkor az az en hibam? Joggal feltelezhettem, hogy az illetot hosszu idore elmeszelik, nem?tcskhun írta:“ Nem lett, de szerintem nem MP miatt nem.” de ő ezt kijelentette 100%-ra,hogy így lesz!!! Ezt Ő mondta ki személyesen! Nézz utána!!! Azt,mi lett belőle…. Semmi! Lol….tibi18 írta:
Nem lett, de szerintem nem MP miatt nem.
De, ha 2026-ban bukja a választást a fidesz a tiszával szemben, akkor szerintem elmondható, hogy atombomba volt.
Viszont amíg, a sok kis huncut, érdemi társadalmi támogatás nélküli pártocska jelen van, addig érdemi esély egyébként nincs a változásra, atombomba ide, vagy oda.
HozzászólásSzerző: Pite86 » 2024. június 13., csütörtök 18:33
Apa kezdődik!!!!Nem lett, de szerintem nem MP miatt nem.” de ő ezt kijelentette 100%-ra,hogy így lesz!!! Ezt Ő mondta ki személyesen! Nézz utána!!! Azt,mi lett belőle…. Semmi! Lo
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 13., csütörtök 18:33
Oké legyen így, igazad van.tcskhun írta: “ Nem lett, de szerintem nem MP miatt nem.” de ő ezt kijelentette 100%-ra,hogy így lesz!!! Ezt Ő mondta ki személyesen! Nézz utána!!! Azt,mi lett belőle…. Semmi! Lol….
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. június 13., csütörtök 18:29
“ Nem lett, de szerintem nem MP miatt nem.” de ő ezt kijelentette 100%-ra,hogy így lesz!!! Ezt Ő mondta ki személyesen! Nézz utána!!! Azt,mi lett belőle…. Semmi! Lol….tibi18 írta:Nem lett, de szerintem nem MP miatt nem.tcskhun írta:
De lett belőle atombomba? Ezt harsogta minden percben MP,vagy rosszul tudom? Holnap lemond a kormány,toninak el kell menekülnie,meg a többinek is! Es még egyszer utoljára leszögezem NEM VAGYOK FIDESZES SEM DK-ás meg többi habiszti párt tag ! Csak kérdéseket teszek fel
HozzászólásSzerző: Pite86 » 2024. június 13., csütörtök 18:25
Az elején elhangzott, igen, normális világban ez nem atom bomba hanem egy H bomba kellett volna hogy legyen. Azért mert az emberek impotensek már gyakorlatilag mindenre az nem az ő hibája szerintem.De lett belőle atombomba? Ezt harsogta minden percben MP,vagy rosszul tudom? Holnap lemond a kormány,toninak el kell menekülnie,meg a többinek is! Es még egyszer utoljára leszögezem NEM VAGYOK FIDESZES SEM DK-ás meg többi habiszti párt tag ! Csak kérdéseket teszek fel
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. június 13., csütörtök 18:19
Kibaszott csalódott lennék, ha addig várni kellene.ferni írta: Ha 2030ban legkésőbb nem tudja leváltani a Fideszt, akkor egyértelműen elbukott.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 13., csütörtök 18:13
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. június 13., csütörtök 18:12
Nem lett, de szerintem nem MP miatt nem.tcskhun írta:De lett belőle atombomba? Ezt harsogta minden percben MP,vagy rosszul tudom? Holnap lemond a kormány,toninak el kell menekülnie,meg a többinek is! Es még egyszer utoljára leszögezem NEM VAGYOK FIDESZES SEM DK-ás meg többi habiszti párt tag ! Csak kérdéseket teszek feltibi18 írta:
MP nyilvánosságra hozott egy beszélgetést, amiben az Igazságügyminiszter elmondja, hogy Rogánék neveket húztak ki egy olyan ügyben, melyben büntetőeljárás folyik. Ez egy normális országban atombomba.. Itthon egy vállrándítás, mert most épp háború ellen kell készülni.
Továbbra is szerintem azt kellene megérteni, hogy a TISZA szavazók nagyobb része, továbbra sem a TISZÁRA, hanem a fidesz ellen szavazott. Ha ez a számodra birkaság, hívjuk, aminek akarjuk.
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. június 13., csütörtök 17:57
De lett belőle atombomba? Ezt harsogta minden percben MP,vagy rosszul tudom? Holnap lemond a kormány,toninak el kell menekülnie,meg a többinek is! Es még egyszer utoljára leszögezem NEM VAGYOK FIDESZES SEM DK-ás meg többi habiszti párt tag ! Csak kérdéseket teszek feltibi18 írta:MP nyilvánosságra hozott egy beszélgetést, amiben az Igazságügyminiszter elmondja, hogy Rogánék neveket húztak ki egy olyan ügyben, melyben büntetőeljárás folyik. Ez egy normális országban atombomba.. Itthon egy vállrándítás, mert most épp háború ellen kell készülni.tcskhun írta:
Szóval akkor így lehet birkàzni ugyanúgy az MP szavazókat,mint a fidesz szavazókat mert beszopták a szopták mindkét fél szövegét! Ez az igazság!![]()
Továbbra is szerintem azt kellene megérteni, hogy a TISZA szavazók nagyobb része, továbbra sem a TISZÁRA, hanem a fidesz ellen szavazott. Ha ez a számodra birkaság, hívjuk, aminek akarjuk.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 13., csütörtök 17:56
Senki nem mondta. De politikailag vannak kovetkezmenyek es egyenloseg a torveny elott. Ettol a mentalitastol evtizedekre vagyunk.tcskhun írta:Svédország ???BlancoMark írta: Nem konkret bizonyitek, hogy a volt igazsagugyminiszter vallomast tesz Rogan ellen? Az a baj, hogy a receptoraitokat annyira szetegette ez az elozo 20 ev, hogy mar a sulyos ugyeken sem huzzatok fel magatokat. Ekozben Svedorszagban lemondanak egy parlamenti bankkartyaval megvasarolt Toblerone miatt.![]()
A hangfelvetel boven eleg kene hogy legyen ahhoz hogy elkezdjenek nyomozni az ugyben.ott aztán minden fasza
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. június 13., csütörtök 17:52
Svédország ???BlancoMark írta: Nem konkret bizonyitek, hogy a volt igazsagugyminiszter vallomast tesz Rogan ellen? Az a baj, hogy a receptoraitokat annyira szetegette ez az elozo 20 ev, hogy mar a sulyos ugyeken sem huzzatok fel magatokat. Ekozben Svedorszagban lemondanak egy parlamenti bankkartyaval megvasarolt Toblerone miatt.![]()
A hangfelvetel boven eleg kene hogy legyen ahhoz hogy elkezdjenek nyomozni az ugyben.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem