Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

Faust
El director de fotografía

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 13., csütörtök 19:26

hehetheoriginal írta: rogi interjú? :lol: :lol:
faszkalap :lol: :coffee:
Roncsforum. :mrgreen: :'(

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. június 13., csütörtök 19:24

Magyarországon nincs "atombomba" már... roncstársadalom ahogy itt mondjátok.

https://www.atv.hu/belfold/20240605/tob ... ardi-tanar
A bonyhádi ügyhöz egy kis kiegészítés:
Az iskola főigazgatója (aki fideszes önkormányzati képviselő) próbálta eltusolni az ügyet és megoldani házon belül, mivel az említett tanár a város polgármesterének (aki szintén fideszes) a fia. Az igazgatót(49%) és a polgármestert(59%) is újraválasztották.És az emberek ilyeneknek adnak bizalmat!
De ott van Borkai akit a drogos, kurvás, yachtos sztorija után újraválasztottak és még idén újraindult saját pártal, amivel 15ezer szavazatott tudott elvinni!

Hol az ingerküszöb itthon?! De Magyar Péter a hazug, mert leszarták a bizonyitékot amit felmutatott.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 13., csütörtök 19:10

rogi interjú? :lol: :lol:
faszkalap :lol: :coffee:
thereisonly1ronaldo

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 13., csütörtök 18:53

tcskhun írta:
ferni írta:

Oké legyen így, igazad van.

És most akkor mi van?

Kérlek folytasd ezt a tartalmas gondolatmenetet.
Mit folytassak? Semmi nem lett abból a dologból amit be harangozott! Atombomba…

Ha már atombomba... Neked adott pontos időpontot, hogy mikor fog durranni az atom ? Mert nem emlékszem, hogy azt említette volna.

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. június 13., csütörtök 18:49

tcskhun írta:
tibi18 írta:

Nem lett, de szerintem nem MP miatt nem.
De, ha 2026-ban bukja a választást a fidesz a tiszával szemben, akkor szerintem elmondható, hogy atombomba volt.

Viszont amíg, a sok kis huncut, érdemi társadalmi támogatás nélküli pártocska jelen van, addig érdemi esély egyébként nincs a változásra, atombomba ide, vagy oda.
“ Nem lett, de szerintem nem MP miatt nem.” de ő ezt kijelentette 100%-ra,hogy így lesz!!! Ezt Ő mondta ki személyesen! Nézz utána!!! Azt,mi lett belőle…. Semmi! Lol….
Megmondom őszintén, nekem ez egy kicsit gyerekes már így. MP-t egyelőre még politikusnak sem mondanám, nemhogy rendőrnyomozónak, ügyésznek, bírónak. Volt egy hangfelvétele, ami eleve visszás, hogy ki, hogy vállalja be annak nyilvánosságra hozatalát, ő bevállalta, hogy ebből mi lesz, az már a magyar igazságszolgáltatás hatásköre..

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 13., csütörtök 18:48

tcskhun írta:
ferni írta:

És most akkor mi van?

Jó és akkor mi van?

Pite86
Kedvenc játékosaid: RAUL, CR7, RONALDO, ZIDANE, RC, FIGO, Casillas, Modric, Puskás
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: Pite86 » 2024. június 13., csütörtök 18:45

Ha valaki tajekoztat engem, hogy latott egy keselest es en ezzel az infoval bevonulok a rendorsegre, viszont a rendorseg meg csak el sem kezd nyomozni, akkor az az en hibam? Joggal feltelezhettem, hogy az illetot hosszu idore elmeszelik, nem?
Nem fogja megérteni sajnos. Pedig pofonegyszerű. Lehet MP-nek kellene lennie Punishernek vagy lehetne Dredd biró is aztán intézhetné maga is. Nem is értem miért a törvenyes utat választotta :D :lol:

Sajnos egy darabig még nem tudok "plusszt" nyomni de ha igy halad ez a topik hamarosan meglesz :D :kalapos:

Igyekszem majd Madrid ügyekben is hozzászolni ha már egy ilyen oldalon vagyunk. Mentségemre FB csoportban kommentáltam eddig a dolgokat a csapattal kapcsolatba.

tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. június 13., csütörtök 18:40

BlancoMark írta:
tcskhun írta:
“ Nem lett, de szerintem nem MP miatt nem.” de ő ezt kijelentette 100%-ra,hogy így lesz!!! Ezt Ő mondta ki személyesen! Nézz utána!!! Azt,mi lett belőle…. Semmi! Lol….
Ha valaki tajekoztat engem, hogy latott egy keselest es en ezzel az infoval bevonulok a rendorsegre, viszont a rendorseg meg csak el sem kezd nyomozni, akkor az az en hibam? Joggal feltelezhettem, hogy az illetot hosszu idore elmeszelik, nem?
Tudod bizonyítani vagy nem? Ennyi a kérdésem…

tcskhun

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. június 13., csütörtök 18:39

ferni írta:
tcskhun írta: “ Nem lett, de szerintem nem MP miatt nem.” de ő ezt kijelentette 100%-ra,hogy így lesz!!! Ezt Ő mondta ki személyesen! Nézz utána!!! Azt,mi lett belőle…. Semmi! Lol….

És most akkor mi van?

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 13., csütörtök 18:34

tcskhun írta:
tibi18 írta:

De, ha 2026-ban bukja a választást a fidesz a tiszával szemben, akkor szerintem elmondható, hogy atombomba volt.

Viszont amíg, a sok kis huncut, érdemi társadalmi támogatás nélküli pártocska jelen van, addig érdemi esély egyébként nincs a változásra, atombomba ide, vagy oda.

Pite86
Kedvenc játékosaid: RAUL, CR7, RONALDO, ZIDANE, RC, FIGO, Casillas, Modric, Puskás

HozzászólásSzerző: Pite86 » 2024. június 13., csütörtök 18:33

Nem lett, de szerintem nem MP miatt nem.” de ő ezt kijelentette 100%-ra,hogy így lesz!!! Ezt Ő mondta ki személyesen! Nézz utána!!! Azt,mi lett belőle…. Semmi! Lo
Apa kezdődik!!!!

1madridista te vagy az? :D :lol: :kalapos:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 13., csütörtök 18:33

tcskhun írta: “ Nem lett, de szerintem nem MP miatt nem.” de ő ezt kijelentette 100%-ra,hogy így lesz!!! Ezt Ő mondta ki személyesen! Nézz utána!!! Azt,mi lett belőle…. Semmi! Lol….

És most akkor mi van?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. június 13., csütörtök 18:33-kor.

tcskhun

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. június 13., csütörtök 18:29

tibi18 írta:
tcskhun írta:
De lett belőle atombomba? Ezt harsogta minden percben MP,vagy rosszul tudom? Holnap lemond a kormány,toninak el kell menekülnie,meg a többinek is! Es még egyszer utoljára leszögezem NEM VAGYOK FIDESZES SEM DK-ás meg többi habiszti párt tag ! Csak kérdéseket teszek fel

Pite86

HozzászólásSzerző: Pite86 » 2024. június 13., csütörtök 18:25

De lett belőle atombomba? Ezt harsogta minden percben MP,vagy rosszul tudom? Holnap lemond a kormány,toninak el kell menekülnie,meg a többinek is! Es még egyszer utoljára leszögezem NEM VAGYOK FIDESZES SEM DK-ás meg többi habiszti párt tag ! Csak kérdéseket teszek fel
Az elején elhangzott, igen, normális világban ez nem atom bomba hanem egy H bomba kellett volna hogy legyen. Azért mert az emberek impotensek már gyakorlatilag mindenre az nem az ő hibája szerintem.
A felcsúti kondásnak 100 öszödi beszéde volt már aztán mi lett? semmi... ha nyomon követted volna MP-t a választásig mint pártatlan kivülálló akkor tudnád hogy ezzel a dologgal az elején foglalkozott, meg az elején mondott ilyeneket. Aztán a 200 beszéde alatt gyakorlatilag ezek mondhatni szóba se kerültek.
Szóval az, hogy nem lett atombomba azt köszönd meg az impotens társadalomnak, vagy ahogy itt hívjak roncstársadalom, de
nyilván ez is MP hibája... :D :lol:

És akkor várom, hogy te kiben látod a politikai megoldást a fideszre ? Ez is csak egy kérdés :)

tibi18

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. június 13., csütörtök 18:19

ferni írta: Ha 2030ban legkésőbb nem tudja leváltani a Fideszt, akkor egyértelműen elbukott.
Kibaszott csalódott lennék, ha addig várni kellene.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 13., csütörtök 18:13

Újfent fontos kérdésekről beszélünk.

Az egyértelműen Fidesz-közeli LMP által indított és szponzorált Vitézy, aki javára visszalép a Fidesz jelölt pár nappal a választás előtt (amiről európai valami vizsgálószervezet is kimondta, hogy elég necces sztori) majd most felmerül a gyanúja, hogy illegálisan többlet szavazatokat csinálnak hozzá, hogy nyerjen, na nem erről beszélünk.

Kicsit hangsúlyozzuk már a dolgokat.

Ilyen szinteken van a fidesz, hogy ilyen dolgok már egyszerűen nem érdekelnek senkik, olyan szintű bűnöket követnek el.

Fent lehet akadni ezeknek az apró hibákon, de senki se teszi, mert látja a nagyobb célt. Épp ezért nem fog semmi Magyar Péteren, hiába megy be Juci a Frizbibe, pedig azzal is azt hittük, hogy vége lesz MP-nek, erre csak még népszerűbb lett.

Igen, ezt nem szabad hagyni, hogy mindent is megcsinálhasson MP, de közelében nincs egyelőre annak, hogy ezzel a sebezhetetlennek tűnő imázsával visszaéljen. Tudja hol a határ vagy csak annyira lépi át, amiből még vissza lehet táncolni, MZP például ezt sose tudta jól kezelni.

Egyelőre amit MP csinál működik, megkapta most több mint 1.3 millió ember támogatását, hogy csinálja tovább.

Meglátjuk mi lesz belőle.

Ha 2030ban legkésőbb nem tudja leváltani a Fideszt, akkor egyértelműen elbukott.

tibi18

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. június 13., csütörtök 18:12

tcskhun írta:
tibi18 írta:

MP nyilvánosságra hozott egy beszélgetést, amiben az Igazságügyminiszter elmondja, hogy Rogánék neveket húztak ki egy olyan ügyben, melyben büntetőeljárás folyik. Ez egy normális országban atombomba.. Itthon egy vállrándítás, mert most épp háború ellen kell készülni.

Továbbra is szerintem azt kellene megérteni, hogy a TISZA szavazók nagyobb része, továbbra sem a TISZÁRA, hanem a fidesz ellen szavazott. Ha ez a számodra birkaság, hívjuk, aminek akarjuk.

tcskhun

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. június 13., csütörtök 17:57

tibi18 írta:
tcskhun írta:
Szóval akkor így lehet birkàzni ugyanúgy az MP szavazókat,mint a fidesz szavazókat mert beszopták a szopták mindkét fél szövegét! Ez az igazság!🤦🏻‍♂️🤣
MP nyilvánosságra hozott egy beszélgetést, amiben az Igazságügyminiszter elmondja, hogy Rogánék neveket húztak ki egy olyan ügyben, melyben büntetőeljárás folyik. Ez egy normális országban atombomba.. Itthon egy vállrándítás, mert most épp háború ellen kell készülni.

Továbbra is szerintem azt kellene megérteni, hogy a TISZA szavazók nagyobb része, továbbra sem a TISZÁRA, hanem a fidesz ellen szavazott. Ha ez a számodra birkaság, hívjuk, aminek akarjuk.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 13., csütörtök 17:56

tcskhun írta:
BlancoMark írta: Nem konkret bizonyitek, hogy a volt igazsagugyminiszter vallomast tesz Rogan ellen? Az a baj, hogy a receptoraitokat annyira szetegette ez az elozo 20 ev, hogy mar a sulyos ugyeken sem huzzatok fel magatokat. Ekozben Svedorszagban lemondanak egy parlamenti bankkartyaval megvasarolt Toblerone miatt. :lol:

A hangfelvetel boven eleg kene hogy legyen ahhoz hogy elkezdjenek nyomozni az ugyben.
Svédország ??? 🤣🤣🤣 ott aztán minden fasza
Senki nem mondta. De politikailag vannak kovetkezmenyek es egyenloseg a torveny elott. Ettol a mentalitastol evtizedekre vagyunk.

tcskhun

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. június 13., csütörtök 17:52

BlancoMark írta: Nem konkret bizonyitek, hogy a volt igazsagugyminiszter vallomast tesz Rogan ellen? Az a baj, hogy a receptoraitokat annyira szetegette ez az elozo 20 ev, hogy mar a sulyos ugyeken sem huzzatok fel magatokat. Ekozben Svedorszagban lemondanak egy parlamenti bankkartyaval megvasarolt Toblerone miatt. :lol:

A hangfelvetel boven eleg kene hogy legyen ahhoz hogy elkezdjenek nyomozni az ugyben.
Svédország ??? 🤣🤣🤣 ott aztán minden fasza

Vissza: