Persze, hogy nem értem... sosem értem.Realista24 írta: Remy te meg továbbra sem erted.
.

Unalmas hát... tegnap 2 gólt lőttünk, mind a kettőben benne volt, erre megint oldalak mentek arról, hogy idén szar.

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. október 18., vasárnap 10:28
Persze, hogy nem értem... sosem értem.Realista24 írta: Remy te meg továbbra sem erted.
.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 18., vasárnap 10:26
Ti meg minden gol utanminden meccs után ugyanazt csináljátok vérben forgó szemekkel.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. október 18., vasárnap 10:23
Ha meg gólt is lő, de kikapunk, akkor megint az lesz, hogy még több kellett volna tőle.Csabi írta:majd megnézzük a csapattársak tudnak-e dominálni. akik 20+ évesek, és szintén kemény pénzekért jöttek. de mindegy mert el van már sarkítva a dolog. minden meccs után ugyanazt csináljátok vérben forgó szemekkel.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. október 18., vasárnap 10:12
vedd meg blu-rayen. CR > HollywoodSteve írta:Amúgy azt nem tudom a filmjével mit csináljak..![]()
azért csak pályára lépett 18/19 évesen 50 meccsen a szezonban. de az nem számít. mert nem pörgött maxon a te értékrended szerint.Előtte nem volt még szarrá terhelve.
nem kéne. mert 31 éves lesz. meg mert ember, nem gép. nem úgy van hogy bekapcsolod a gombot és akkor széttép mindenkit, utána meg ki. amúgy se volt még focista aki képes volt 6 csúcsmeccsen folyamatosan dominálni tavasszal. egyetlen kivétel talán messi volt, ő is egy szezonban, a hatkupás szezonjukban pep alatt. 23 évesen. mindenkinek voltak meccsei, jó meccsei, húzó teljesítménye, de folyamatosan lehetetlen. majd megnézzük a csapattársak tudnak-e dominálni. akik 20+ évesek, és szintén kemény pénzekért jöttek. de mindegy mert el van már sarkítva a dolog. minden meccs után ugyanazt csináljátok vérben forgó szemekkel.mint Cé azon az 5-6 meccsen kéne a vállára venni a csapatot
HozzászólásSzerző: miro » 2015. október 18., vasárnap 9:38
Ja oké,ne érts félre..Ez teljesen így van,de azért sokan már szinte negatívumként írják le azt is ha egy csapat jól megy ősszel..Pedig egy év két szezonból áll..Realista24 írta: Nem divat, hanem tény. Az olyan játékosoknak, mint Cé azon az 5-6 meccsen kéne a vállára venni a csapatot és megbacni az ellenfelet szárazon, a többit meg oldja meg a csapat elv működhetne is. Ezzel nincs baj, csak az elmúlt 1 évet figyelembe véve, nem látom, hogy ez meg fog valósulni.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 18., vasárnap 8:46
Én elfogadom az Ő álláspontját, azt is értem amit hehe írt. Csak ez a mesélj még duma, meg hülyeségeket írsz nekem nem pálya. Főleg, hogy abszolút nem volt hülyeség, de Ő magas lóról írkál. Na mindegy, lehet túl érzékeny lelkű vagyok...Realista24 írta:Vannak azok a Céfanboyok, akik már attól is eldurrannak így tizenx év távlatából. Hagyd inkább.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 18., vasárnap 8:42
Vannak azok a Céfanboyok, akik már attól is eldurrannak így tizenx év távlatából. Hagyd inkább.M1Ö írta:Hülyeséget? Alapból 18 volt mikor leigazolták. Az első 2 évében is tolta a meccseket, de az igazi robbanás a 3. évére jött, mikor már húzó ember lett és minden egyes meccsen maxon pörgött. Előtte nem volt még szarrá terhelve. Csak erre reagáltam.... De mesélek még, meg hülyeséget írok....PEEtör írta:Kérlek, mesélj még! Legalább ha hülyeséget írsz, ne próbálnád bizonygatni is.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 18., vasárnap 8:38
Hülyeséget? Alapból 18 volt mikor leigazolták. Az első 2 évében is tolta a meccseket, de az igazi robbanás a 3. évére jött, mikor már húzó ember lett és minden egyes meccsen maxon pörgött. Előtte nem volt még szarrá terhelve. Csak erre reagáltam.... De mesélek még, meg hülyeséget írok....PEEtör írta:Kérlek, mesélj még! Legalább ha hülyeséget írsz, ne próbálnád bizonygatni is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 18., vasárnap 8:06
Barcásként kicsit furcsa a stílusod mostanában, gondoltam szólok utoljára.Anyaka írta:Ma megérdemli a dicséretet, végre betalált az idei második bajnoki meccsén. A nyolcból. Mindenképp előrelépés az eddigi flophoz képest.
Persze a gólaránya az 0.8-as.![]()
Nem divat, hanem tény. Az olyan játékosoknak, mint Cé azon az 5-6 meccsen kéne a vállára venni a csapatot és megbacni az ellenfelet szárazon, a többit meg oldja meg a csapat elv működhetne is. Ezzel nincs baj, csak az elmúlt 1 évet figyelembe véve, nem látom, hogy ez meg fog valósulni.Mekkora divat lett itt ez a "tavasz a lényeg,tavasszal kell jó formában lenni" duma..
Inkább az ősz nem ér semmit egy jó tavasz nélkül,de ez fordítva is így van,szóval nem csak az az 5-6 meccs van a szezonból,bármennyire is jó leírni..
HozzászólásSzerző: miro » 2015. október 18., vasárnap 8:02
Mekkora divat lett itt ez a "tavasz a lényeg,tavasszal kell jó formában lenni" duma..hehe írta: amúgy tökmindegy ki mit csinál ősszel, tavasszal van 5-6 meccs, ami befolyásolja az egész szezont és a 3 trófeát, oda kell mutatni vmit.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. október 18., vasárnap 7:30
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. október 18., vasárnap 1:23
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2015. október 18., vasárnap 0:51
Szerencsere nincsenek erzeseim, pusztan a szimpatiat viszonoztam, csak sajnos nekem ezek szerint jobb a nevmemoriam, de most kivetelesen nem orulok ennek.Steve írta:Inkább megyek aludni, kiszállok a történetből
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. október 18., vasárnap 0:41
Kérlek, mesélj még! Legalább ha hülyeséget írsz, ne próbálnád bizonygatni is.M1Ö írta: A 17 éves kora meg inkább 20-21. Kb akkor robbant be úgy Isten igazából a MU-ba.
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. október 18., vasárnap 0:26
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2015. október 18., vasárnap 0:09
Jubileumi ajandek volt a forum neveben, nem csoda, hogy ilyen kedvesen megmaradtam a szertefoszlo emlekek tengereben. Legalabb mar tudom, hogy erzeseim viszonzasra talaltak!Steve írta:a szimpatikus fórumozó miatt pihentem előszőr 2005 óta
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. október 17., szombat 23:58
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. október 17., szombat 23:52
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 17., szombat 23:45
Ez igaz, de azért addig se hagyjuk parlagon ezt a topikot, ahhoz túl értékes.hehe írta: amúgy tökmindegy ki mit csinál ősszel, tavasszal van 5-6 meccs, ami befolyásolja az egész szezont és a 3 trófeát, oda kell mutatni vmit.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. október 17., szombat 23:42
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem