Mondjuk ha rajtam mulna, a dontoig csak csereemberek (plusz nehany Castillas) jatszana.
Hát akkor nem jutna sokáig a csapatod.

viccet félretéve, lehet, hogy még a legjobbal se. Szükségünk lenne a meglévő emberek topformájára, és akkor nem lesz gond. Annyi ziccert rontottunk el csak ebben a hónapban, talán most beakadnak azok, amik eddig nem. Egyébként a Malaga ellen is remek labdát kapott CR, és azért ott nem lehetett azt mondani, hogy nem mozgott, nem indult be. Ő még érzi ezeket, ebből kell minél több, ahogyan Benzemától is, de ezt csak úgy lehet megcsinálni, ha széthúzzuk az ellenfelet.
Arra egyébként nem reagáltál túlzottan, hogy 4-4-2-ben mi változna meg, miért kéne ebben a formációban pályára lépnünk... Hogyan tudnánk őket széthúzni? Vagy más felállásban több mélységi mozgás lenne? Nem hinném. 3-5-2-ben sem volt több, ahogyan 4-4-2-ben sem. Pláne úgy hogy még Marianot is betennéd, mit érünk vele ha ilyen eredménykényszer alatt vagyunk, és vélhetően erősen védekezni fognak? Középen tömörülés lesz, ebben biztos vagyok, az edzőjük sem hülye, ráadásul a széleken brutál kevesek leszünk Marcelo és Carvajal hiányában,ezt ők is tudják és készülni is fognak rá...
Illetve Benzema és CR majd egymás mellett fognak álldogálni? Nem lesz területük még labdát kapni sem. Egy szem Lucas majd megoldja?

CR-t ki a szélére, legyen szabad, hátha egyszer-egyszer el tud menni a szélén, valljuk be, erre azért több sansz van, mint arra, hogy 5 védő gyűrűjében majd lefordul. Nem lesz ott területe.
Ahogyan Benzemának se nagyon.
És nagyon fontos, hogy ez most egy sorsdöntő meccs lesz, igazodni kell az ellenfélhez és a körülményekhez, az eredményhez és a sérültekhez. Ebben a szituációban én visszanyúlnék a 4-3-3-hoz, mert egyébként igazad van, összességében, csak ezen a meccsen most szerintem erre lenne szükség, én ezt nyomatnám, a hétvégi meccs már megint teljesen más tészta lesz.
Bocsanat a duplaert, mar nem tudom szerkeszteni. Meg annyit akartam a vegere, hogy ez pl Kloppban nagyon szimpatikus, hogy rendszeresen megadja a jateklehetoseget a fiataloknak, es nem csak a sormeccseken.
És feleolyan eredménykényszer alatt sincs,mint mi. Ott lehet kísérletezgetni, a PL-ben alapból több meccs (sorozat) is van erre. Dortmundban meg csak ebből élnek, fiatalok jönnek, játszanak, és mennek, eredménykényszer se nagyon van, ha leesik valami, annak örülnek, ha nincs kupa, akkor nem történik semmi. Van idejük tesztelgetni a fiatalokat, lásd, mosd majd Isakot. De nem is ez a lényeg. Egyébként tényleg szimpatikus dolog ez, amúgy is bírom Kloppot, de hidd el, Madrid teljesen más, ha ő lenne itt, azért nehezebb dolga lenne.