A dontes, amig megszuletik hetek/honapok is lehetnek, szoval lehet hogy mondjuk a Clasicora lesz meg a dontes. De addig minden meccsen ott tud lenni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 3., kedd 10:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 3., kedd 10:32
Barhogy nezzuk, jogosulatlanul jatszott, mert egy meccset igy is ugy is kapna.ferni írta:Ezt még mindig nem értem hogy engedhették.Realista24 írta: Espanyol hivatalosan is óvást nyújtott be Lewa miatt, amiért játszott.
Kiváncsi vagyok mi lesz belőle.
Full egyértelmű dupla sárgás pirosat kapott, még vitatni se lehet.
Meg is érdemelték a pontvesztést.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. január 3., kedd 10:31
Ezt még mindig nem értem hogy engedhették.Realista24 írta: Espanyol hivatalosan is óvást nyújtott be Lewa miatt, amiért játszott.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. január 3., kedd 9:35
A spanyol birok meg is erdemlik, a baj az, hogy masnak bezzeg nem lehetR. Carlos írta:Semmi. Büntetlenül lehet drogosnak nevezni a játékvezetőt és ennek a jelét mutogatni a nagy világnak.Realista24 írta: Espanyol hivatalosan is óvást nyújtott be Lewa miatt, amiért játszott.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. január 3., kedd 6:55
Semmi. Büntetlenül lehet drogosnak nevezni a játékvezetőt és ennek a jelét mutogatni a nagy világnak.Realista24 írta: Espanyol hivatalosan is óvást nyújtott be Lewa miatt, amiért játszott.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 3., kedd 6:49
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. december 31., szombat 19:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 31., szombat 18:37
Soha.Faust írta: Uristen, nojj mar fel.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. december 31., szombat 18:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 31., szombat 18:06
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2022. december 31., szombat 18:01
Itt a lényeg, hogy a tabella tetejéről kívántál sok mindent. Egyszerűen nem ott vagytok. Ennyi.DinhoL írta:Vágom mit írtál de a logika mentén haladva a kövi Barca-Real eredménye akkor is egy változó marad az egyenletben.Realista24 írta:
Fuss neki újra, hogy mit írtam.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 31., szombat 17:29
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2022. december 31., szombat 17:04
Vágom mit írtál de a logika mentén haladva a kövi Barca-Real eredménye akkor is egy változó marad az egyenletben.Realista24 írta:Fuss neki újra, hogy mit írtam.DinhoL írta: Addig még lesz egy egymáselleni. Meglássuk![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2022. december 31., szombat 16:30
Az ev ongoljaDinhoL írta:Viszont kívánjuk a tabella tetejéről.dzsi91 írta: Buék barszások![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. december 31., szombat 16:26
Hát ez egy hasznos előny, ha vége lenne a szezonnak most akkor már nem így állnánkDinhoL írta:Viszont kívánjuk a tabella tetejéről.dzsi91 írta: Buék barszások![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 31., szombat 16:25
Fuss neki újra, hogy mit írtam.DinhoL írta: Addig még lesz egy egymáselleni. Meglássuk![]()
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2022. december 31., szombat 16:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 31., szombat 16:19
Ami igazából nem valós, mert ha vége lenne a szezonnak akkor helyet cserélne a két csapat.DinhoL írta:Viszont kívánjuk a tabella tetejéről.dzsi91 írta: Buék barszások![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. december 31., szombat 16:17
Köszi.portillo írta:Év közben a gólarány számít, és a szezon végeztével az egymás elleni.kodo írta: Egyebkent pontegyenlosegnel nem nekunk kene vezetni? Nem mintha szamitana, de na.
HozzászólásSzerző: portillo » 2022. december 31., szombat 16:13
Év közben a gólarány számít, és a szezon végeztével az egymás elleni.kodo írta: Egyebkent pontegyenlosegnel nem nekunk kene vezetni? Nem mintha szamitana, de na.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem