Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. augusztus 16., vasárnap 20:11

Matt009 írta:Jonathan Strange and Mr. Norrell
En raprobaltam a pilotra, de annyira erdektelen volt, hogy annyiban is maradt. Pedig BBC sorozatait szoktam szeretni. Majd talan egyszer ramegyek megint.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 16., vasárnap 20:03

Remy írta:Scream 1x7

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Végre!! :mrgreen: Podcast-es csaj tuti... szerintem Brandon James valami rokona lehet, vagy legalábbis valamelyik gyilkos a 2 közül tuti rokon.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ugye mondta is a csaj, hogy az apját megölték. Meg Emma faterjára lennék még kíváncsi, hogy vele mi van.
Nem illik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 16., vasárnap 20:01

Scream 1x7

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Végre!! :mrgreen: Podcast-es csaj tuti... szerintem Brandon James valami rokona lehet, vagy legalábbis valamelyik gyilkos a 2 közül tuti rokon.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 16., vasárnap 17:31

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Simán lehet, bár nála a motiváció nem tudom mi lehet. A csaj nálam tuti, hogy ki a hím tag, az még képlékeny. Úgy izgulok... :mrgreen:
Nem illik.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. augusztus 16., vasárnap 17:23

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én azért a Jake gyereket tippelem, mert nem mutattak semmit abból, hogy hogyan lett elkapva. És ugye a film trilógia első részében is azzal próbálkoznak a srácok, hogy hova lehet úgy szúrni, hogy ne haljon meg az illető. Na itt is ezt tippelem. :mrgreen:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 16., vasárnap 17:08

Zsombor írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Engem meglepett hogy a srác meghalt, évadzáróra tippeltem volna nála. De az a halál. :lol: Viszont ez a Jake-seriff fia kombó erősen gyanús számomra. Én őket tippelném.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Valamelyik kemény gyereknek meg kellett halnia a párosból, ha már ketten együtt túléltek egy kisebb mészárlást, de ez a módszer. Inkább volt nevetséges mint ijesztő. :lol: Az egyik nálam fixen a podcastes csaj, a másik meg vagy a sheriff vagy a fia.
Nem illik.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. augusztus 16., vasárnap 17:01

ziro4vr írta:Scream 1x7

Kicsot jobb volt mint az előző két rész. Az utolsó 1 perc..hát az nem tudom most sokkoló volt vagy ijesztően gagyi. :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Engem meglepett hogy a srác meghalt, évadzáróra tippeltem volna nála. De az a halál. :lol: Viszont ez a Jake-seriff fia kombó erősen gyanús számomra. Én őket tippelném.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 16., vasárnap 14:30

Scream 1x7

Kicsot jobb volt mint az előző két rész. Az utolsó 1 perc..hát az nem tudom most sokkoló volt vagy ijesztően gagyi. :lol:
Nem illik.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. augusztus 16., vasárnap 10:55

Jonathan Strange and Mr. Norrell

Nem tudom nézte-e valaki, de írok róla pár sort, mert egy unikum ez a minisorozat. Újabb könyvadaptáció, mindössze 7 részben központban két mágussal, akik a rég lehanyatlott angol mágia megbecsülését akarják visszaállítani. Legalább is ennyi, amit az ismertetők írnak, mert ez sokkal több annál. Spoiler nélkül nehéz írni róla, mert a történet iránya az 5. részre körvonalazódik kristálytisztán. A sorozat egy érdekes 1800 évek eleji angol világot mutat be, amelyben a kor történései (Napóleon háborúk) is bele vannak szőve. A történet természetesen a két mágus köré épül, akik először mester-tanítvány viszonyban vannak egymással majd később egyenrangú ellenfelek lesznek, ugyanis a mágiáról alkotott véleményük erőteljesen különböző.

A sorozat minőségéről annyit, hogy az első 5 rész elég közepesre sikeredett, maguk a történések sokszor időhúzó jellegűek, és a két mágus kapcsolata is elég felületesen van ábrázolva, nincsen leboncolva a mélységekig, nem folytatnak igazi párbeszédet, sokáig érződik a tanítvány-mester viszony, és a történet is sokszor szeparálja a két fő karaktert. Az utolsó 2 rész viszont fenomenális. Mindkettő 10/10. Pörgős, fordulatos, sokat ígérő, sokat adó, tele jó párbeszédekkel. Érződik, hogy minden drámát, minden konfliktusfeloldást erre tartogatott az író, hogy jobban üssön. Utólag persze lehet érteni a korábbi részek sutaságait, mert ha ott bizonyos történések alaposabban lettek volna kidolgozva, akkor nem juthattunk volna el eddig a pontig. Nem azt mondom, hogy az eleje rossz, vagy nézhetetlen, de nem bilincsel oda, nem adja azt az érzést, hogy darálni akarod. Az utolsó két rész viszont oda szegez a képernyők elé.
A színészek szintén kitesznek magukért, mindenki egytől-egyig remek alakítást hoz, nincs kivétel. Maga a sorozat is a témája ellenére elég realista módon ábrázolja a történetet, a karakterek reálisak, hihetőek (talán maga Strange a kivétel, ő sikerült kevésbé valósághűre, de cserébe viszi a hátán a sorozatot).

Összességében én csak ajánlani tudom a sorozatot, mindössze 7 rész, tehát nem vesz el sok időt, de üdítően egyedi, ritkán látható alapsztori, amibe a kötelező klisék is ügyesen vannak belefűzve, így tud újat adni. 8/10

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. augusztus 16., vasárnap 9:50

The Cleveland Show

Meg regebben forumon ajanlotta valaki, amikor animacios sorozatokat kerestem. Az alapsztori annyi, hogy a Family Guy-bol Cleveland Brown a fiaval Stoolbend-be (Szarfeszekbe) koltozik, osszejon gimis szerelmevel, akinek van egy lanya es egy kisfia. Sajnos az elso par resz eleg gyengere sikeredett, amivel valoszinuleg sok Family Guy fant el is vesztettek. Annyira azert megse volt gyenge, hogy kaszaljam a sorozatot, orulok neki, hogy vegul csak maradtam, mivel evad kozepe/vege fele szepen osszeszedtek magukat az irok. A lendulet a masodik es harmadik evad alatt is kitartott. Nem az a sirva rohogos sorozat, viszont szamomra foleg ez a ket evad par resz kivetelevel nagyon szorakoztato volt. Az utolso evadra viszont elegge elfaradt a sorozat, neha mar nem csak, hogy nem nevettem, de idegesitett is par jelenet, ugyhogy 10 resszel a vege elott lesujtott a kaszas. A poen, hogy az egyik reszben (4x12) ok maguk is beismertek, hogy mar nem tudnak ujat mutatni. :lol:

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. augusztus 15., szombat 22:52

gólvonal írta:Mr. Robot 1. rész

Nagyon oké, Elliot-ot nagyon eltalálták, és a történet is izgalmasnak tűnik, mi van ha igaz?

Jól tudom, hogy csak 10 részes lesz az évad?
Igen, 10 részes az első évad. De a második évad már rég be van rendelve szóval lesz folytatás. :)

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. augusztus 15., szombat 22:47

Mr. Robot 1. rész

Nagyon oké, Elliot-ot nagyon eltalálták, és a történet is izgalmasnak tűnik, mi van ha igaz?

Jól tudom, hogy csak 10 részes lesz az évad?

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. augusztus 15., szombat 20:37

András93 írta:Hoppá, van Top 250 sorozat az imdb-n.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Das Boot itt is és a filmes listán is rajta van. :mrgreen:

Wire cask az otodik. Nincs mirol beszelni.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 15., szombat 18:04

Zsombor írta:
ziro4vr írta:Jaja, nagyon adja D. Csak kevés az idő, simán megért volna egy évadot ez a szál, talán cancelt sem kaptak volna.

Viszont alana...kritikán aluli.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én szinte biztos vagyok benne, hogy Alana lesz az első akit Hannibal elintéz. :lol: De hihetetlen bosszantó. :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Elvileg így kéne lennie, de aztán ha megint túléli... :lol: A kövi részre mondták, hogy lesz benne egy nagyon sokkoló jelenet, ami alatt a stábtagok fele rosszul is lett..kíváncsi vagyok.
Nem illik.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 15., szombat 17:32

ateeemadrid írta:Ezt a 8. Mr Robot részt kurvára eltalálták. :ozil:
Van már magyar felirat?
Vagy mindenki angol felirattal nyomta?

Picit nekem még gyúrni kéne angolra hogy fullosan értsem. :)

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. augusztus 15., szombat 17:28

ziro4vr írta:Jaja, nagyon adja D. Csak kevés az idő, simán megért volna egy évadot ez a szál, talán cancelt sem kaptak volna.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én szinte biztos vagyok benne, hogy Alana lesz az első akit Hannibal elintéz. :lol: De hihetetlen bosszantó. :lol:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. augusztus 15., szombat 16:57

Ezt a 8. Mr Robot részt kurvára eltalálták. :ozil:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 15., szombat 16:15

Jaja, nagyon adja D. Csak kevés az idő, simán megért volna egy évadot ez a szál, talán cancelt sem kaptak volna.

Nem illik.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. augusztus 15., szombat 16:02

Igen, ismét egy nagyon erős rész, ez a szál eddig hibátlan. Kár az évad eleji bohóckodásért. Armitage meg kegyetlen jó szerintem.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 15., szombat 14:21

Hannibal de khuuuurva jó volt ismét, második évad végi színvonal a vörös sárkány sztori.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!és ott volt a maszk is végre
Nem illik.

Vissza: