HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 30., péntek 16:35
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. október 30., péntek 12:18
Dzsi sok mindenben igazad van, de szerintem kicsit elsarkítod a dolgokat. CR valóban összetett játékos, a legösszetettebb, akit manapság lehet találni. De ha visszanézed a 2009-2012-es best of CR videókat (nem tudom, hogy van-e ilyen, de biztos találsz valami hasonlót), akkor láthatod, hogy a védőit úgy verte meg, hogy jó ütemben eltolta mellettük, és lefutotta őket. Azonban egyre több olyan védő akad, akik már gyorsak, fordulékonyabbak, ez a fajta csel nehezebben jön be ellenük. Ráadásul CR sem a régi. Nem lett kirívóan lassú, de épp elég annyi, kicsit vesztett az indulósebességéből, a gyorsulásából, és ha 20 méteren csak fél másodperccel lassabb, mint volt 3-4 évvel ezelőtt, akkor sok olyan szituáció alakul ki, ahol régebben simán megtartotta a labdát, most vagy szerelik, vagy csak nem tudott tempóelőnyt szerezni, és kénytelen lelassítani a támadást, visszafordulni, visszapasszolni.Persze jó lehet ledegradálni a korszak egyik legnagyobbját, de Cr nagyon nem az aminek megpróbálod belőni, egy rohadt ősszetett focista, technikailag fizikailag,jobbal-ballal,fejjel,sarokkal és még sorolhatnám...
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. október 30., péntek 10:49
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 30., péntek 10:29
Máshol nincs ilyen csapat mögötte. Ha nem működne így a Modric-Kroos duó, meg nem lenne Karim, akkor elég nagy szarban lenne. Egy United-ben (de máshol sem) ezt a mostani szintjét sem tudná hozni. Még a maradék kedve is elmenne a sok középszer közt...dzsi91 írta:szval lehet hogy máshol eltusna ficánkolni még évekig ilyen teljesítménnyel is.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. október 29., csütörtök 19:40
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. október 24., szombat 19:37
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. október 24., szombat 19:29
Annyira hihetetlen, hogy szépen lassan megy ki a futballból? Robbanékonysága nem a régi, sebessége nem régi, és talán már a kondi sem az, mert alig mozog valamennyit, sprintelni meg talán még idén nem is láttam. Ő mindig is a fizikai felsőbbrendűségéből élt elsősorban, amikor ez elfogy, akkor látványosan csökken a teljesítménye.El Unico írta:Én nem aggódom miatta.
Mindannyian ismerjük őt,az elmúlt években csak ritkán fordult elő hogy huzamosabb ideig gyenge teljesítményt nyújtott,ő is ember,ezer dolog befolyásolhatja a játékát,most épp nincs formában és játékban sincs nagy hasznunkra,de amíg ilyen sérüléshullám van a csapatnál,addig becsüljük meg,lassan annyit szidjátok (hol jogosan,hol divatból) hogy a végén még ő is lesérül,aztán megnézhetjük magunkat.
Bizzatok benne,ha van valaki,aki képes felpörögni és egyik meccsről a másikra topformába lendülni,az ő. Biztos vagyok benne,hogy nem sokára ismét megmutatja kvalitásait. Türelem!
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 24., szombat 19:27
Én igazán nem akarok ezzel vitatkozni. de ez tavaly január óta van. Ez pedig igenis hosszú idő szerintem.El Unico írta:Én nem aggódom miatta.
Mindannyian ismerjük őt,az elmúlt években csak ritkán fordult elő hogy huzamosabb ideig gyenge teljesítményt nyújtott,ő is ember,ezer dolog befolyásolhatja a játékát,most épp nincs formában és játékban sincs nagy hasznunkra,de amíg ilyen sérüléshullám van a csapatnál,addig becsüljük meg,lassan annyit szidjátok (hol jogosan,hol divatból) hogy a végén még ő is lesérül,aztán megnézhetjük magunkat.
Bizzatok benne,ha van valaki,aki képes felpörögni és egyik meccsről a másikra topformába lendülni,az ő. Biztos vagyok benne,hogy nem sokára ismét megmutatja kvalitásait. Türelem!
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2015. október 24., szombat 19:22
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. október 24., szombat 18:56
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 24., szombat 18:37
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 24., szombat 18:32
Széthajtani nem fogja magát akkor sem. Egyértelműen kíméli magát, akar még focizgatni, rekordokat döntögetni, pénzt keresni 3-4 évig, ahhoz meg az kell, hogy a lehető legkisebb erőfeszítést végezze a pályán. Cserélni nem lehet ugye, az ego nem engedi.nmate írta: Ha tavasszal széthatja magát és megbasz mindenkit, én megbocsájtom, hogy ilyen az ősze. Addig nem szólok rá, ma is azért lőtt egy fontos gólt, bár valóban itt a végén ez neki egy úgymond "kötelező" ziccer.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 24., szombat 18:29
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. október 24., szombat 18:11
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. október 24., szombat 18:09
Steve írta:ez ilyen jóllakott, csak ha nagyon muszàj akkor teszem magam oda szezon lesz úgy néz ki. 0 fordulatszám, de így is el-el tesz gólokat, nagyjából ez a mostani CR.
Ha edző lennék megtiltanàm, hogy szabadrúgást végezhessen.
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. október 24., szombat 18:07
HozzászólásSzerző: Savant » 2015. október 24., szombat 18:05
HozzászólásSzerző: Buitre » 2015. október 24., szombat 18:02
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. október 24., szombat 17:57
Miért? Menyit? Ezt senkis e tudja, de kétlem, hogy 40 milliót, amennyibe bruttó fáj.akkor gondoljunk arra is hogy ennek a hányszorosát termeli vissza csak a pályán kívül?
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem