Értékeld a legutóbbi meccset
- ateeemadrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Na, -10 pont, lassan a 2. helyért megy majd a küzdelem igazából. Erről megint felesleges írogatni, mindenki szar volt, ZZ pláne.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Realista24 írta: Zidane: "I don't think Benzema is tired, in the end we had to change a little bit, give opportunities to other players and that's it."

OK, ZZ. Nicely trolled!
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ezt komolyan mondta Zizu?
így, hogy van 5 csere, majdnem rizikó nélkül be lehetne tenni időnként 1-2 játékost,
aztán ha nagyon nem megy nekik, félidőben cserélni

így, hogy van 5 csere, majdnem rizikó nélkül be lehetne tenni időnként 1-2 játékost,
aztán ha nagyon nem megy nekik, félidőben cserélni

- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Ja, ez aztán lehetőség... Így egy fiatal se fog idejönni...Realista24 írta: Zidane: "I don't think Benzema is tired, in the end we had to change a little bit, give opportunities to other players and that's it."
![]()
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Zidane: "I don't think Benzema is tired, in the end we had to change a little bit, give opportunities to other players and that's it."

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Pedig igaza van, pukkannak. Megmondtam, hogy bajnokok leszünk.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ziroz sem írta, hogy melyik tavaszCsabi írta:már 4 évvel ezelőtt tavaszra vártam.ziro4vr írta:
Tavaszra kipukkannak.![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
már 4 évvel ezelőtt tavaszra vártam.ziro4vr írta:Tavaszra kipukkannak.Babinho írta: Mostmár valaki csípje már el a matracot...bár nem tudom h ez qz Alaves képes e rá

- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
5en egyutt osszesenjatszottak is 30 perc + hosszabbitast. Megkaptak a lehetoseget, nem elket vele.RaúlCF írta: megint ZZnek volt igaza. ezek a cserék a világon semmit nem mutattak![]()
nehéz ellenfél 3pont. kellett ez a félelmetes Elche után

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Tavaszra kipukkannak.Babinho írta: Mostmár valaki csípje már el a matracot...bár nem tudom h ez qz Alaves képes e rá
Nem illik.
Mostmár valaki csípje már el a matracot...bár nem tudom h ez qz Alaves képes e rá
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Remelem ez csak valami ironiaRaúlCF írta: megint ZZnek volt igaza. ezek a cserék a világon semmit nem mutattak![]()
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
megint ZZnek volt igaza. ezek a cserék a világon semmit nem mutattak

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ez a Celta az edzőváltás óta első lenne a tabellán, ha jól rémlik. Vagy legalábbis nagyon elől lennének. Azért szépen lesimáztuk őket.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Az a baj, hogy ha Marcelo kezd mehet a ház is az ellenfél/X-re, sokkal többször bejönne, mint nem.R. Carlos írta: Végigolvasva a kommenteket a tegnapi meccsről, sokszor elakadok Marcelonál. Én is őt látom a gondnak, viszont abszolút nem ő a hiba. Ezt most ZZ cseszte el. Ha kell Mendynek a pihenő, akkor miért nem Nacho játszik, aki mondjuk a legutóbbi időkben nem tolta rosszul?
Asensio viszont bíztató volt előtte, gondolom ezért is kezdette. Szóval ezt nem varrnám a nyakába. Főleg azért sem, mert a másik szélső jelölt Vinícius volt és Hazard úgy látszik még most sem épült fel teljesen.
És már tavaly is ez volt, egyedül az El Clasicon volt jó, csak előtte el is vesztettünk jó sok pontot hogy formába hozzuk, meg utána is volt egy pontvesztés talán.
El kell engedni, imádom, szeretem, de elég volt, ezek olyan eredmények amiket lehozunk ha kezd hogy arra nincs normális magyarázat.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Végigolvasva a kommenteket a tegnapi meccsről, sokszor elakadok Marcelonál. Én is őt látom a gondnak, viszont abszolút nem ő a hiba. Ezt most ZZ cseszte el. Ha kell Mendynek a pihenő, akkor miért nem Nacho játszik, aki mondjuk a legutóbbi időkben nem tolta rosszul?
Asensio viszont bíztató volt előtte, gondolom ezért is kezdette. Szóval ezt nem varrnám a nyakába. Főleg azért sem, mert a másik szélső jelölt Vinícius volt és Hazard úgy látszik még most sem épült fel teljesen.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hogy mit erdemeltunk az jó kérdés.Yazid írta: ugyanaz, mint ez a mezráncigálás, minden pontrúgásnál megy a birkozás allandoan, mikor kemenyebben mikor sunyin nagy faszsag az egesz, legyenek akkor következetesek fujjanak be minden xart mikor verekednek a kapus körül, szerintem vicc volt de attol meg fosok voltunk, xet erdemeltunk
Vezettünk egy nullra.
Volt egy meg nem adott büntető Karimnal.
Volt egy könnyen fújt büntető az ellenfélnek.
Majd a tizi szabálytalan volt.
Az összes iteletbol mi jöttünk ki rosszul.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ugyanaz, mint ez a mezráncigálás, minden pontrúgásnál megy a birkozás allandoan, mikor kemenyebben mikor sunyin nagy faszsag az egesz, legyenek akkor következetesek fujjanak be minden xart mikor verekednek a kapus körül, szerintem vicc volt de attol meg fosok voltunk, xet erdemeltunk
- Pad'em
Nevetséges. Legalább használnák az ilyen egyértelmű dolgokra következetesen ezt a szart. Egyszer ha egyik idiótának eszébe jut figyelni erre visszafújják, máskor leszarják. Ez tényleg mi, nem is kicsit szaladt be a gyerek. Koeman remélem twitter közelbe lesz most is. BaromarcújaRealista24 írta: Az megvan hogy az Elche buntetojenel az egyik játékos egy méterrel bent volt a tizenhatoson belül?
De persze a Var a Realt segíti.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"