Lassu fejben Szoboszlai ahhoz a szinthez amit az a poszt megkovetel. De szerencsere nem is ezt varjak el tole Liverpoolban es az erossegeire epitenek.Bencze írta:Ceballos helyen en is szivesen latnam Szoboszlait, szerintem erezne azt a szerepkort. Futasmennyiseg, technika, passzjatek, fizikum es agy boven eleri Ceballos szintjetPipita írta:
Dehát én is azt írtam, hogy abszolút nem az a szerepkör egyelőre.Hogy mi lesz, azt meg mi földi halandók sajnos nem tudjuk. Azt viszont tudjuk, hogy pl Bellingham sem azt játszotta Dortmundban, amit itt, ennek mentén senki nem is arra számított, hogy azt fogja itt tolni, amit.
Amúgy szerintem Wirtz vagy Szobó kell erre a középpályára, aztán lehet olyan hármasokat-négyeseket alakítani, ami működik.

Edző és vezetőség
- BlancoMark
Re: Edző és vezetőség
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Ceballos helyen en is szivesen latnam Szoboszlait, szerintem erezne azt a szerepkort. Futasmennyiseg, technika, passzjatek, fizikum es agy boven eleri Ceballos szintjetPipita írta:Dehát én is azt írtam, hogy abszolút nem az a szerepkör egyelőre.ziro4vr írta: Wirtz abszolút nem az a szerepkör, nem is lesz, Pipita látszik mennyi meccset néz egy évben.![]()
Hogy mi lesz, azt meg mi földi halandók sajnos nem tudjuk. Azt viszont tudjuk, hogy pl Bellingham sem azt játszotta Dortmundban, amit itt, ennek mentén senki nem is arra számított, hogy azt fogja itt tolni, amit.
Amúgy szerintem Wirtz vagy Szobó kell erre a középpályára, aztán lehet olyan hármasokat-négyeseket alakítani, ami működik.
Amíg Güler itt van, addig felesleges igazolások lennének.Pipita írta:Dehát én is azt írtam, hogy abszolút nem az a szerepkör egyelőre.ziro4vr írta: Wirtz abszolút nem az a szerepkör, nem is lesz, Pipita látszik mennyi meccset néz egy évben.![]()
Hogy mi lesz, azt meg mi földi halandók sajnos nem tudjuk. Azt viszont tudjuk, hogy pl Bellingham sem azt játszotta Dortmundban, amit itt, ennek mentén senki nem is arra számított, hogy azt fogja itt tolni, amit.

Meg amúgy akkor is, ha nem lenne itt.

- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Olvassa a madridomot vagy már spanyolban is megkérdőjelezik páran?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Carlo Ancelotti: "Yes, maybe a lot of people are sick of having me as this team's coach, but the guy that matters, he's not sick of me (laughs)."

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Dehát én is azt írtam, hogy abszolút nem az a szerepkör egyelőre.ziro4vr írta: Wirtz abszolút nem az a szerepkör, nem is lesz, Pipita látszik mennyi meccset néz egy évben.![]()

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Wirtz abszolút nem az a szerepkör, nem is lesz, Pipita látszik mennyi meccset néz egy évben.

Nem illik.
Ez jogos észrevétel hogy Kroosnál is ez volt. Én mondjuk nem annyira érzem Wirtzben ezt, de abszolút lehet olyat is igazolni aki MOST nem ezt játssza még.
Tanítsuk meg Viniciust erre a szerepre
Tanítsuk meg Viniciust erre a szerepre

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Szerintem Wirtz lesz, és hátrébb vonjuk. Kroos is pontosan így kezdte az ipart anno, és nálunk lett hátrébb küldve egy fél sorral, nála sem tartom elképzelhetetlennek ugyanezt a vonalat. Az agya, a játékintelligenciája, a vision és a passing abszolút megvan hozzá.Halfkey írta:Védők tetszenek, ez reális is lenne és jó is (de sztem Miguel Guti nem lesz, csak a másik kettő). Csatár sztem pénzkidobás, illetve akkor nem ha Vinit eladjuk, aminek én nem biztos hogy ellene lennék (de nem elsősorban a játék hanem a hozzáállás miatt).Nika91127 írta:
Trent ingyen.
Huijsen 50 millió.
Migu Guti 8 millió.
Joao Neves/Vithina - impossible, de legyen 80.
Csatárnak passz. Ötletem sincs.
Kp-ra agyat, na az a nehéz kérdés. Kroos stílus nincs is, de valaki aki legalább valamennyire a passzban/összekötésben jeleskedik kell. Én egy Bruno Guimaressel próbálkoznék talán.
Védők tetszenek, ez reális is lenne és jó is (de sztem Miguel Guti nem lesz, csak a másik kettő). Csatár sztem pénzkidobás, illetve akkor nem ha Vinit eladjuk, aminek én nem biztos hogy ellene lennék (de nem elsősorban a játék hanem a hozzáállás miatt).Nika91127 írta:Trent ingyen.RaúlCF írta: Ha már úgyis közeledünk az év végéhez és mindenki elküldene mindenkit is akkor játszunk el egy kicsit a gondolattal. Realisztikusan ki kit igazolna/küldene el a nyáron.
Keretek: Carlo megy és Xabi jön, jön Trent, Alaba 1 éve van az leketyeg Militao sérült és ilyen sérültet sosem dob ki a klub, elkölthető összeg 150 millió. Mindegy kit és mennyiért adsz el mert ezek a pénzek úgyis részletekben kerülnek kifizetésre ilyenekbe most nem kell belefolyni tehát nem kell Vini 800 milliós eladásával trükközni a plafon 150 erősen indokolt esetben 200-ig elcsúszhat a dolog ennél többet nem hiszem, hogy kitennénk egy nyáron.
Értelmes válaszokat várnék nem a szokásos beböfögéseket, hogy kell egy csatár nem az én dolgom majd keressék meg. Ki hogyan frissítené a keretet?
Huijsen 50 millió.
Migu Guti 8 millió.
Kp-ra agyat, na az a nehéz kérdés. Kroos stílus nincs is, de valaki aki legalább valamennyire a passzban/összekötésben jeleskedik kell. Én egy Bruno Guimaressel próbálkoznék talán.
-
Támadót nem igazolnék, max. Joseluhoz hasonlót kölcsönbe, ha lesz a piacon.Nika91127 írta:Csatárnak passz. Ötletem sincs.
A jelenlegi támadóinkat nézném meg előbb egy jobb középpályával, főleg más felfogással, rendszerben.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Trent ingyen.RaúlCF írta: Ha már úgyis közeledünk az év végéhez és mindenki elküldene mindenkit is akkor játszunk el egy kicsit a gondolattal. Realisztikusan ki kit igazolna/küldene el a nyáron.
Keretek: Carlo megy és Xabi jön, jön Trent, Alaba 1 éve van az leketyeg Militao sérült és ilyen sérültet sosem dob ki a klub, elkölthető összeg 150 millió. Mindegy kit és mennyiért adsz el mert ezek a pénzek úgyis részletekben kerülnek kifizetésre ilyenekbe most nem kell belefolyni tehát nem kell Vini 800 milliós eladásával trükközni a plafon 150 erősen indokolt esetben 200-ig elcsúszhat a dolog ennél többet nem hiszem, hogy kitennénk egy nyáron.
Értelmes válaszokat várnék nem a szokásos beböfögéseket, hogy kell egy csatár nem az én dolgom majd keressék meg. Ki hogyan frissítené a keretet?
Huijsen 50 millió.
Migu Guti 8 millió.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Ha már úgyis közeledünk az év végéhez és mindenki elküldene mindenkit is akkor játszunk el egy kicsit a gondolattal. Realisztikusan ki kit igazolna/küldene el a nyáron.
Létezhetetlen, hogy Carlo kajak megtrollkodja egy Alaba-LV duóval, ez már tőle is sok lenne
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
+ Ödegaard golt szerez 5,25ert.Nika91127 írta:Én egy ezrest, hogy LV-ről kapunk egy gagyi gólt.whitemadrid írta: Ha már Carloball és LV kezdő lesz.
Tuti telepakolnam a Kp.t hogy ne tudjon futni az Arsenal.
Bappe rohanhat lesz területe.
--------kapus--------
Lv-Rudi-Ase-Fran
Valv-Modric-Brahi-Belli-Cama
-------Bappe-------
Ki mit rakna fel hopnapra ?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Én egy ezrest, hogy LV-ről kapunk egy gagyi gólt.whitemadrid írta: Ha már Carloball és LV kezdő lesz.
--------kapus--------
Lv-Rudi-Ase-Fran
-------Bappe-------
- whitemadrid
Ha már Carloball és LV kezdő lesz.
--------kapus--------
Lv-Rudi-Ase-Fran
-------Bappe-------
--------kapus--------
Lv-Rudi-Ase-Fran
-------Bappe-------
Igazad van: régen Vazquez is berúgta a tiziket, meg neked is voltak jó gondolataid.hehetheoriginal írta: Bekaphatjatok ti mind az összes faszomat, tudjátok ti mennyit változtam az évek alatt?![]()
Amikor még Raul X lábait elemezgetted

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Változik a világ, régen még kefirbe injektált spermában utazó barcások voltak a fórumon, ma meg már shuttert is befogadtuk.hehetheoriginal írta: Bekaphatjatok ti mind az összes faszomat, tudjátok ti mennyit változtam az évek alatt?![]()

Amúgy ez a lucas téma kicsit túl van fújva, balfasz sajnos a tag, már önmaga paródiája, de optimális esetben kb mindegynek kéne lennie ki a jhv a Real Madridban, dehát az ág is húz minket meg a Carlo is. Csak rossz irányba.
Nem illik.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Bekaphatjatok ti mind az összes faszomat, tudjátok ti mennyit változtam az évek alatt?

thereisonly1ronaldo