Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
BlancoMark

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. április 7., hétfő 21:25

Bencze írta:
Pipita írta:

Dehát én is azt írtam, hogy abszolút nem az a szerepkör egyelőre. :( Hogy mi lesz, azt meg mi földi halandók sajnos nem tudjuk. Azt viszont tudjuk, hogy pl Bellingham sem azt játszotta Dortmundban, amit itt, ennek mentén senki nem is arra számított, hogy azt fogja itt tolni, amit.

Amúgy szerintem Wirtz vagy Szobó kell erre a középpályára, aztán lehet olyan hármasokat-négyeseket alakítani, ami működik.
Ceballos helyen en is szivesen latnam Szoboszlait, szerintem erezne azt a szerepkort. Futasmennyiseg, technika, passzjatek, fizikum es agy boven eleri Ceballos szintjet
Lassu fejben Szoboszlai ahhoz a szinthez amit az a poszt megkovetel. De szerencsere nem is ezt varjak el tole Liverpoolban es az erossegeire epitenek.

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. április 7., hétfő 20:46

Pipita írta:
ziro4vr írta: Wirtz abszolút nem az a szerepkör, nem is lesz, Pipita látszik mennyi meccset néz egy évben. :kalapos:
Dehát én is azt írtam, hogy abszolút nem az a szerepkör egyelőre. :( Hogy mi lesz, azt meg mi földi halandók sajnos nem tudjuk. Azt viszont tudjuk, hogy pl Bellingham sem azt játszotta Dortmundban, amit itt, ennek mentén senki nem is arra számított, hogy azt fogja itt tolni, amit.

Amúgy szerintem Wirtz vagy Szobó kell erre a középpályára, aztán lehet olyan hármasokat-négyeseket alakítani, ami működik.
Ceballos helyen en is szivesen latnam Szoboszlait, szerintem erezne azt a szerepkort. Futasmennyiseg, technika, passzjatek, fizikum es agy boven eleri Ceballos szintjet

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 7., hétfő 20:41

Pipita írta:
ziro4vr írta: Wirtz abszolút nem az a szerepkör, nem is lesz, Pipita látszik mennyi meccset néz egy évben. :kalapos:

Amíg Güler itt van, addig felesleges igazolások lennének. :mrgreen:
Meg amúgy akkor is, ha nem lenne itt. :kalapos:

nzooli93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. április 7., hétfő 20:26

Olvassa a madridomot vagy már spanyolban is megkérdőjelezik páran?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 7., hétfő 20:23

Carlo Ancelotti: "Yes, maybe a lot of people are sick of having me as this team's coach, but the guy that matters, he's not sick of me (laughs)."

:kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. április 7., hétfő 20:10

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. április 7., hétfő 17:25

Wirtz abszolút nem az a szerepkör, nem is lesz, Pipita látszik mennyi meccset néz egy évben. :kalapos:
Nem illik.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. április 7., hétfő 17:19

Ez jogos észrevétel hogy Kroosnál is ez volt. Én mondjuk nem annyira érzem Wirtzben ezt, de abszolút lehet olyat is igazolni aki MOST nem ezt játssza még.

Tanítsuk meg Viniciust erre a szerepre :D :D :D

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. április 7., hétfő 17:11

Halfkey írta:
Nika91127 írta:

Trent ingyen.
Huijsen 50 millió.
Migu Guti 8 millió.
Joao Neves/Vithina - impossible, de legyen 80.
Csatárnak passz. Ötletem sincs.
Védők tetszenek, ez reális is lenne és jó is (de sztem Miguel Guti nem lesz, csak a másik kettő). Csatár sztem pénzkidobás, illetve akkor nem ha Vinit eladjuk, aminek én nem biztos hogy ellene lennék (de nem elsősorban a játék hanem a hozzáállás miatt).

Kp-ra agyat, na az a nehéz kérdés. Kroos stílus nincs is, de valaki aki legalább valamennyire a passzban/összekötésben jeleskedik kell. Én egy Bruno Guimaressel próbálkoznék talán.
Szerintem Wirtz lesz, és hátrébb vonjuk. Kroos is pontosan így kezdte az ipart anno, és nálunk lett hátrébb küldve egy fél sorral, nála sem tartom elképzelhetetlennek ugyanezt a vonalat. Az agya, a játékintelligenciája, a vision és a passing abszolút megvan hozzá.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. április 7., hétfő 16:51

Nika91127 írta:
RaúlCF írta: Ha már úgyis közeledünk az év végéhez és mindenki elküldene mindenkit is akkor játszunk el egy kicsit a gondolattal. Realisztikusan ki kit igazolna/küldene el a nyáron.

Keretek: Carlo megy és Xabi jön, jön Trent, Alaba 1 éve van az leketyeg Militao sérült és ilyen sérültet sosem dob ki a klub, elkölthető összeg 150 millió. Mindegy kit és mennyiért adsz el mert ezek a pénzek úgyis részletekben kerülnek kifizetésre ilyenekbe most nem kell belefolyni tehát nem kell Vini 800 milliós eladásával trükközni a plafon 150 erősen indokolt esetben 200-ig elcsúszhat a dolog ennél többet nem hiszem, hogy kitennénk egy nyáron.

Értelmes válaszokat várnék nem a szokásos beböfögéseket, hogy kell egy csatár nem az én dolgom majd keressék meg. Ki hogyan frissítené a keretet?
Trent ingyen.
Huijsen 50 millió.
Migu Guti 8 millió.
Védők tetszenek, ez reális is lenne és jó is (de sztem Miguel Guti nem lesz, csak a másik kettő). Csatár sztem pénzkidobás, illetve akkor nem ha Vinit eladjuk, aminek én nem biztos hogy ellene lennék (de nem elsősorban a játék hanem a hozzáállás miatt).

Kp-ra agyat, na az a nehéz kérdés. Kroos stílus nincs is, de valaki aki legalább valamennyire a passzban/összekötésben jeleskedik kell. Én egy Bruno Guimaressel próbálkoznék talán.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 7., hétfő 15:49

Nika91127 írta:Csatárnak passz. Ötletem sincs.
Támadót nem igazolnék, max. Joseluhoz hasonlót kölcsönbe, ha lesz a piacon.
A jelenlegi támadóinkat nézném meg előbb egy jobb középpályával, főleg más felfogással, rendszerben.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. április 7., hétfő 15:45

RaúlCF írta: Ha már úgyis közeledünk az év végéhez és mindenki elküldene mindenkit is akkor játszunk el egy kicsit a gondolattal. Realisztikusan ki kit igazolna/küldene el a nyáron.

Keretek: Carlo megy és Xabi jön, jön Trent, Alaba 1 éve van az leketyeg Militao sérült és ilyen sérültet sosem dob ki a klub, elkölthető összeg 150 millió. Mindegy kit és mennyiért adsz el mert ezek a pénzek úgyis részletekben kerülnek kifizetésre ilyenekbe most nem kell belefolyni tehát nem kell Vini 800 milliós eladásával trükközni a plafon 150 erősen indokolt esetben 200-ig elcsúszhat a dolog ennél többet nem hiszem, hogy kitennénk egy nyáron.

Értelmes válaszokat várnék nem a szokásos beböfögéseket, hogy kell egy csatár nem az én dolgom majd keressék meg. Ki hogyan frissítené a keretet?
Trent ingyen.
Huijsen 50 millió.
Migu Guti 8 millió.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. április 7., hétfő 15:36

Ha már úgyis közeledünk az év végéhez és mindenki elküldene mindenkit is akkor játszunk el egy kicsit a gondolattal. Realisztikusan ki kit igazolna/küldene el a nyáron.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 7., hétfő 15:34

Létezhetetlen, hogy Carlo kajak megtrollkodja egy Alaba-LV duóval, ez már tőle is sok lenne

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 7., hétfő 13:18

Nika91127 írta:
whitemadrid írta: Ha már Carloball és LV kezdő lesz.
Tuti telepakolnam a Kp.t hogy ne tudjon futni az Arsenal.
Bappe rohanhat lesz területe.

--------kapus--------
Lv-Rudi-Ase-Fran
Valv-Modric-Brahi-Belli-Cama
-------Bappe-------

Ki mit rakna fel hopnapra ?
Én egy ezrest, hogy LV-ről kapunk egy gagyi gólt.
+ Ödegaard golt szerez 5,25ert.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. április 7., hétfő 13:17

whitemadrid írta: Ha már Carloball és LV kezdő lesz.

--------kapus--------
Lv-Rudi-Ase-Fran
-------Bappe-------

Én egy ezrest, hogy LV-ről kapunk egy gagyi gólt.

whitemadrid

HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2025. április 7., hétfő 12:56

Ha már Carloball és LV kezdő lesz.

--------kapus--------
Lv-Rudi-Ase-Fran
-------Bappe-------

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. április 7., hétfő 1:09

hehetheoriginal írta: Bekaphatjatok ti mind az összes faszomat, tudjátok ti mennyit változtam az évek alatt? :kalapos:
Igazad van: régen Vazquez is berúgta a tiziket, meg neked is voltak jó gondolataid.

Amikor még Raul X lábait elemezgetted :D

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. április 6., vasárnap 21:19

hehetheoriginal írta: Bekaphatjatok ti mind az összes faszomat, tudjátok ti mennyit változtam az évek alatt? :kalapos:
Változik a világ, régen még kefirbe injektált spermában utazó barcások voltak a fórumon, ma meg már shuttert is befogadtuk. :mrgreen:

Amúgy ez a lucas téma kicsit túl van fújva, balfasz sajnos a tag, már önmaga paródiája, de optimális esetben kb mindegynek kéne lennie ki a jhv a Real Madridban, dehát az ág is húz minket meg a Carlo is. Csak rossz irányba.
Nem illik.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 6., vasárnap 20:30

Bekaphatjatok ti mind az összes faszomat, tudjátok ti mennyit változtam az évek alatt? :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Vissza: