Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. február 20., csütörtök 17:40

Realista24 írta: Ez a jo irany, aladolgozni a vilag legjobb tamadojanak, es nincs itt semmi gond.

Meg az Atmat es Barcat kell megcsapkodni a kupak melle, es akkor olyan elegedett leszek, mint a legutobbi duplazaskor.
Na ez az... És ezért mondta a fél világ meg a madridisták között is sokan hogy 1 világlegjobbját elbírunk, 2 viszont nem fér el... csak akkor ha az aranylabda önjelölt megadja magát és bedolgozik Mbappénak s akkor tényleg kell és ne adjuk el semmi pénzért.. csak ezt nagyon nehéz elképzelni sajnos

Rodrygonak meg mindig nagyon örültem mert tényleg alázatos és nagyon hasznos, de egyedül nem tudja tolni a szekeret csak ha van 2-3 jó formában lévő zsugás mellette, de akkor nagyon állat!
szuperliga.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. február 20., csütörtök 17:27

Pad'em írta:
Pad'em írta: Nico bazdmeg kérd el Vinitől a gatyát meccs után inkább :lol:
https://x.com/glblbg_0/status/1892606968323285182

Hamidot is megihlette :mrgreen:
Sose hallottam errol a kisfacról de mikor meglattam meg a spa nevét tudtam hogy egy barca bérenc látatlanban

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 20., csütörtök 17:22

Amugy az a tag. Le se tagadhatna, hogy barcas volt. Az egesz arcszerkezete egy utnivalo fajta, tokeletesen beleillene ebbe a Gabi, Yamal, Cubarsi, Pedri fele vonalba. Sirasra all a szaja folyamat. Fuh, eleg is volt belole az, amit tegnap lattunk…
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 20., csütörtök 17:11

Pad'em írta: Nico bazdmeg kérd el Vinitől a gatyát meccs után inkább :lol:
https://x.com/glblbg_0/status/1892606968323285182

Hamidot is megihlette :mrgreen:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2025. február 20., csütörtök 13:13

Én örülök, hogy el rettek rakva simán. Zsinórban második éve csapjuk ki őket. Hol kemény célfocival, most dominanciával. Nem lehet már mire károgni. Leszarom milyen szezonjuk van, eddig a mienk sem olyan mint a tavalyi, sok a sérült ott, Madridban is. Szóval pont nem érdekel a kifogásgenerátor. Ki lettek szopatva, ennyi.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 20., csütörtök 13:08

ferni írta: Teljes megsemmisítés volt tegnap, Rodri arca is mindent elárul

Kiderült ezt tavaly mondta miután kiestek tizikkel, igazi kis jövőbelátó... :mrgreen:

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. február 20., csütörtök 12:29

Én már annak örülök, hogy mentünk még egy kört, ilyen sérült bagázzsal. :lol: :mrgreen: Ne legyünk telhetetlenek, lehetne rosszabb a helyzet. Én hátradőltem már 2018 óta és élvezem ameddig Modric még itt van. :lol:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 20., csütörtök 12:28

Teljes megsemmisítés volt tegnap, Rodri arca is mindent elárul, Pep se túlzott az 1%-kal, első kapuralövésük a 75. percben volt.
Élmény volt nézni, ahogy egybe volt a csapat, meg így hogy Valverde járkál fel és Mendy kb szélső KHt játszik ő is jó volt, nagyon szépen helyezkedtek végig és elosztották az embereket.

Pluszban nem is egy oldalas a csapat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2025. február 20., csütörtök 12:30-kor.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 20., csütörtök 12:20

Igazabol nagyobb csapatok ellen mindig jol ment (1-2 kivetelt), kis bunker spanyolok ellen meg nyogvenyelosen, kb Mourinho tavozasa ota. Szoval persze csalok ez a tegnapi meccs, de ha valaki nem sundisznoba all ki ellenunk akkor nekunk is jobban megy. Tenyleg sok hibaja van az oregnek, de kurvara ert ehhez a csapathoz meg az idoziteshez.

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. február 20., csütörtök 12:03

Faust írta: Birom ezt a hurrahangulatot, aztan a kovetkezo meccsen megint nezhetetlen fos lesz a jatek es Carlo takarodjon. :lol:

Nem lefitymalni akarom a csapatot, a tegnap esti ferfimunka volt, de egy spanyol alsohazi csapat nagyobb ellenallast tanusit mint a tegnapi City. Azok vert isznak, ezek csak lezengtek a palyan. Persze lehet mondani, hogy ennyire hagytuk oket, de ugyanez ellen a csapat ellen egette a seggunket a halo 120 percig amikor akartak is nyerni. Van meg problema boven, ahogy javulo dolgok is, de szerintem ettol a kerettol, ennyi meccsel, ezzel az edzovel kar elvarni barmifele konstans teljesitmenyt. Nem lepodnek meg, ha az oreg mar kiadta volna az ukazt, hogy all-in a BL-re (es remenykedik hogy a Barcat kiejti valaki mas), mert a bajnoksag eselytelennek tunik ekkora ellenszelben. Szerintem mar konkretan a jatekosoknak sincs kedvuk bajnokit jatszani, nemhogy nekunk leulni megnezni.

Nem petiapesszimistat jatszok, csak vicces hogy megint az a mantra hogy megbaszunk mindenkit, holott a meccseink tulnyomo tobbsegeben inkabb a teljes kilatastalansag es az impotencia a jellemzo.
Boven van igazsag abban, amir irsz, de az eredmenyektol fuggetlenul en az elmult par meccsen javulo tendenciat lattam a jatekunkban. Az korabbi evek tapasztalatai alapjan szerintem ez foleg a Pintus fele magianak koszonheto, mert tavasszal altalaban fizikalisan dominalunk le mindenkit. Remelhetoleg Carlo nem orul meg es a tegnapi kezdot fogja az ellenfelhez igazodva rotalni, Mbappe nagyobb %-ban rugdossa majd be a helyzeteit, Vinicious lehiggad a picsaba es Rodrygo formaja kitart a szezon vegeig es akkor szerintem szep tavasz ele nezunk.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. február 20., csütörtök 11:58

Jó de amúgy a spanyol alsóházi csapatok általánosságban nagyobb ellenálást tanúsítanak mint bármelyik európai nagycsapat az elmúlt tizenévben ellenünk. Többtényezős, bírók motiváció buszozás trógerkedés. Ennyi előnye van, hogy egy roncsligában vagyunk. Folyamatosan a legtrógerebb leggecibb csapatokkal nyomjuk így a bl-ben egy támadóbb szellemű csapatot örömmel megfutunk és fizikum is van hozzá a 110 perces laliga csörtéknek köszönhetően. Pont az volt a gond ősszel, hogy bár területek megvoltak de elől még nem érezték egymást bappéval a többiek. Most ez tavaszra azért feljavult.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. február 20., csütörtök 11:48

Birom ezt a hurrahangulatot, aztan a kovetkezo meccsen megint nezhetetlen fos lesz a jatek es Carlo takarodjon. :lol:

Nem lefitymalni akarom a csapatot, a tegnap esti ferfimunka volt, de egy spanyol alsohazi csapat nagyobb ellenallast tanusit mint a tegnapi City. Azok vert isznak, ezek csak lezengtek a palyan. Persze lehet mondani, hogy ennyire hagytuk oket, de ugyanez ellen a csapat ellen egette a seggunket a halo 120 percig amikor akartak is nyerni. Van meg problema boven, ahogy javulo dolgok is, de szerintem ettol a kerettol, ennyi meccsel, ezzel az edzovel kar elvarni barmifele konstans teljesitmenyt. Nem lepodnek meg, ha az oreg mar kiadta volna az ukazt, hogy all-in a BL-re (es remenykedik hogy a Barcat kiejti valaki mas), mert a bajnoksag eselytelennek tunik ekkora ellenszelben. Szerintem mar konkretan a jatekosoknak sincs kedvuk bajnokit jatszani, nemhogy nekunk leulni megnezni.

Nem petiapesszimistat jatszok, csak vicces hogy megint az a mantra hogy megbaszunk mindenkit, holott a meccseink tulnyomo tobbsegeben inkabb a teljes kilatastalansag es az impotencia a jellemzo.

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. február 20., csütörtök 11:35

Realista24 írta: Ez a jo irany, aladolgozni a vilag legjobb tamadojanak, es nincs itt semmi gond.

Meg az Atmat es Barcat kell megcsapkodni a kupak melle, es akkor olyan elegedett leszek, mint a legutobbi duplazaskor.
Valahogy igy kene mukodnie mindig az elol levo harmasnak. Rodrygo ugy latszik, hogy elfogadta a szerepet a csapatban es benzemasan tudja segiteni a csapatot, nem akarja mar megvaltani a vilagot. Akik ertik a focit, azok maximalisan ertekelni fogjak. Ha Vini is megerti vegre, hogy a kevesebb, neha tobb, mind viselkedesben, mind jatekban, senki nem fogja tudni megallitani oket.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 20., csütörtök 9:53

Ez a jo irany, aladolgozni a vilag legjobb tamadojanak, es nincs itt semmi gond.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2025. február 20., csütörtök 9:07

Vörösmartyt idézve: "Jó mulatság, férfimunka volt "

Meccs embere nem kérdéses, pedig számtalan jó teljesítmény volt.
Pep fején az első percben látszott, hogy nem hiszi el, hogy meglehet. Teljesen szétesett ez az ember, egykori sikerei helyszínén.

Remélem, a bengoetxeák, munuerák, tebasok is látták a meccset. Így is lehet dolgozni, (még akkor is, ha a City egy-két durva belépőt megúszott lap nélkül).
Másrészt láthatja az egész világ, hogy az a Real, amelyet rendszeresen leikszeltetnek, megveretnek a bajnokságban huszadrangú csapatokkal, mert be kell várni a riválist egy egyébként lefutottá váló bajnokságban, egyenlő feltételek mellett egy Cityt oda-vissza leiskoláz.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 20., csütörtök 2:32

"The best team WON” Guardiola and Ancelotti react 👀 | Jude Bellingham jokes with Jamie and Micah

Jó látni, hogy Henry kiemelte Rodrygot, egészen félelmetes melót és teljesítményt nyújtott, élmény volt nézni a brazilt, nem ismert elveszett labdát.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. február 20., csütörtök 0:22

Pad'em írta:
RealVazquez írta: Ami pedig a meccset illeti, szerintem Pintus megnyomta a gombot, jon a tavasz, ami a csovon kifer.
Elöttem van ahogy baszogatják de csak elhesegeti. Már írják, hogy ki van akadva rá a vezetőség, mondja calma. Rekord sérülés szám, rekord meccsszám, szuper hansibarca. Calma gyerekek majd tudom. Múlt héten aztán rábaszott egy kurvanagyot arra a gombra. Kíváncsi leszek mi jön ki belőle.
2 pont a kovetkezo 2 bajnokin. :kalapos:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 19., szerda 23:58

RealVazquez írta: Ami pedig a meccset illeti, szerintem Pintus megnyomta a gombot, jon a tavasz, ami a csovon kifer.
Elöttem van ahogy baszogatják de csak elhesegeti. Már írják, hogy ki van akadva rá a vezetőség, mondja calma. Rekord sérülés szám, rekord meccsszám, szuper hansibarca. Calma gyerekek majd tudom. Múlt héten aztán rábaszott egy kurvanagyot arra a gombra. Kíváncsi leszek mi jön ki belőle.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. február 19., szerda 23:45

Érdekes ez a city, semmi agrasszivítás nem maradt a korábbi csapatból. Feltolják a védelmet meg az egész csapatot, letámadnak a 16-osnál, de semmi intenzítás, mindenki csak kíséri az emberét. A védők is hagyják, hogy a támadó átvegye a labdát, megforduljon. Teljesen leépült ez a csapat.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. február 19., szerda 23:44

Köszönjük a mait! :salute: Többit leírtátok.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Vissza: