Taktikai háború (Legyél Xabi)
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Amúgy az AS azt írja, hogy Cama vagy Tchou közül csak az egyik kezd ma Modric mellett, és Brahim fog Jude helyett. Az jobban tetszene, ezt a Gironát egy támadó felállással ki lehet tömni.
Güler sztem a kupameccsen kezdeni fog Endrickkel.
Güler sztem a kupameccsen kezdeni fog Endrickkel.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
nzooli93 írta:Ha ma sem jatszik,akkor tényleg csomagolhat nyáron máshová. Hétközben Soci, aztán Betis idegenben. Ezeken nyilván nem fog játszani nagyon. Ha egy Girona ellen otthon is berak inkább ket vkpt a 40 eves Modric mellé,akkor tenyleg soha nem fog játszani nála.wZoLee7 írta: Nekem ez a kp nem tetszik. Most h nincs Beli be kellene dobni a posztjara Gulert. Valahogy a 2 francia szerintem egyutt nem mukodik
Fixen ez lesz sajnos. Nem kupa meccs
ZIDANE
- nzooli93
Ha ma sem jatszik,akkor tényleg csomagolhat nyáron máshová. Hétközben Soci, aztán Betis idegenben. Ezeken nyilván nem fog játszani nagyon. Ha egy Girona ellen otthon is berak inkább ket vkpt a 40 eves Modric mellé,akkor tenyleg soha nem fog játszani nála.wZoLee7 írta: Nekem ez a kp nem tetszik. Most h nincs Beli be kellene dobni a posztjara Gulert. Valahogy a 2 francia szerintem egyutt nem mukodik
Igen, ők inkább egymás ellen lennének jók, ahogy Gago is le tudta szedni Messit

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nekem ez a kp nem tetszik. Most h nincs Beli be kellene dobni a posztjara Gulert. Valahogy a 2 francia szerintem egyutt nem mukodik
- Pad'em
CourtoiswZoLee7 írta: Rudigert nem kellene eroltetni, ha Alaba kezd azzal nincs baj. Ceba helyett gondolom Modric es mellette Tchoua es Cama?
LV Asencio Alaba Fran
Cama Modric Tchou
Rodrygo Mbappe Vini
Hírek alapján talán erre van a legnagyobb sansz. Esetleg Brahim bekerül Rodrygo helyett.
Girona támadófocit tol, védekezni nem tudnak, laza győzelmet várnék bár mi védelmünk is gólerős lehet megint.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Rudigert nem kellene eroltetni, ha Alaba kezd azzal nincs baj. Ceba helyett gondolom Modric es mellette Tchoua es Cama?
- Pad'em
Ceba és Fede pihenőt kaphat holnapra, Alaba meg kezdhet, ezeket emlitette meccs elötti press conferencen Ancelotti. Ceba összeszedett a mai edzésen egy kisebb sérülést.
- ateeemadrid
Óvatosan még ezzel, pár hét alatt kiszállhatunk mindenből, de valóban jók a jelek.Sierra írta: Tenyleg hihetetlen h mindig tavaszra all ossze a gepezet.hany eve mar. Az osz hol jo hol docogos, a december-januar az mindig gatya ami a jatekot illeti, aztan verszemet kapnak es marciusra fullon porog mindenki
![]()
Tenyleg hihetetlen h mindig tavaszra all ossze a gepezet.
hany eve mar. Az osz hol jo hol docogos, a december-januar az mindig gatya ami a jatekot illeti, aztan verszemet kapnak es marciusra fullon porog mindenki

Tavaszra megköt a beton megintPad'em írta: Ferland Mendy's great performance against Manchester City has cemented his position to start in the big games.
— @marca
![]()

Viccet félretéve:
1. Nyáron meg kellene köszönni neki
2. Örülök hogy formába jön, látványosan javult december-januárhoz képest, akkor nagyon formán kívül volt, ahhoz képest ez látszólag jobb, reméljük így is marad.
3. Azért tudok örülni neki mert nem látom hogy valaki nagyon berúgná az ajtót a helyén. Nekem Fran nem megoldás, az elsők között küldeném el nyáron, korrekt védő kezd lenni, de kösznemkösz, de ő érte nem fogom köpködni Mendyt, aki azért 2 BL-t nyert, és tavaly is nagyon komoly volt. Fran hozza a bajnoki meccseket, mert Mendynek kevesebb meccs kell hogy ebben a fizikumban tudjon maradni. Sztem a tavaszt jól rotálva őket, le tudjuk hozni, de én nagy meccsen nem örülnék a spanyolnak. egyszerűen görcsös, kevés, rossz helyezkedés, sok rossz döntés.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
pár hónapja várok ilyen hírt Asencioval kapcsolatban…Pad'em írta: Ferland Mendy's great performance against Manchester City has cemented his position to start in the big games.
— @marca
mikor érkezhet?

meg see merték ellen próbálni, auraFaust írta:Great performance, a City nem ment at a felpalyan kb, a labda elkerulte vigyori baratunkat. Alltime legjobb labda nelkuli balhatved.Pad'em írta: Ferland Mendy's great performance against Manchester City has cemented his position to start in the big games.
— @marca
![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
Ha nem is értek vele egyet, az szerintem védhető, hogy ilyen minőségi támadókkal nem feltétlen szükséges egy támadásban top balhátvéd játszatása, főleg, hogy Vini védekező munkáját is valahogy egyensúlyozni kell. A problémám az, hogy előrejátékban Mendy tényleg csak egy betonoszlop szintjét üti meg.
Nem tudom, hogy tudatos edzői, vagy a játékosok aktuális egyéni döntése áll-e háttérben, de azért sokszor érezhető, hogy nem szívesen passzolnak neki, pedig gyakran megfutja a bal oldalt. Jó esetben félig-meddig elvisz egy embert, de szerintem már sokszor az ellenfél sem gondolja komolyan, hogy valid opció lehet.
Inkább maradjon hátul, aztán lépjen a helyére más.
HA viszont megkapja a labdát, na akkor indul az izzadás, hogy épp mit dob nekünk a gép.
0 szakértői és 100% szurkolói szemmel megfigyelve az esetek többségében 3 lehetséges kimenetele van egy gyengén felé érkező labda megjátszásának:
1. a lökhárító típusú belsőjéről méterekre pattan tőle a labda és hirtelen mozdulatokkal korrigálnia/szabálytalankodnia kell, nehogy az ellenfél meginduljon belőle
2. sikeres(!) labdaátvétel, azonnal megy a visszapassz a belső védőknek (0 váratlan)
3. tisztában van a képességeivel, ezért egyből átadja valamelyik közeli csapattársnak, hogy szervezze a támadást - ez pozitív
Talán enyhén
leegyszerűsítettem a helyzetet, de összességében a fő problémám vele, hogy a technikai hiányosságai miatt semmi váratlan megoldás nem várható tőle, ami egy top csapat szélsőhátvédjétől nálam nem fér bele. Fran-t sem tartom sokkal nagyobb előrelépésnek, de talán többet tudna hozzáadni, ha folyamatosan megkapná a bizalmat.
Nem tudom, hogy tudatos edzői, vagy a játékosok aktuális egyéni döntése áll-e háttérben, de azért sokszor érezhető, hogy nem szívesen passzolnak neki, pedig gyakran megfutja a bal oldalt. Jó esetben félig-meddig elvisz egy embert, de szerintem már sokszor az ellenfél sem gondolja komolyan, hogy valid opció lehet.

Inkább maradjon hátul, aztán lépjen a helyére más.
HA viszont megkapja a labdát, na akkor indul az izzadás, hogy épp mit dob nekünk a gép.
0 szakértői és 100% szurkolói szemmel megfigyelve az esetek többségében 3 lehetséges kimenetele van egy gyengén felé érkező labda megjátszásának:
1. a lökhárító típusú belsőjéről méterekre pattan tőle a labda és hirtelen mozdulatokkal korrigálnia/szabálytalankodnia kell, nehogy az ellenfél meginduljon belőle
2. sikeres(!) labdaátvétel, azonnal megy a visszapassz a belső védőknek (0 váratlan)
3. tisztában van a képességeivel, ezért egyből átadja valamelyik közeli csapattársnak, hogy szervezze a támadást - ez pozitív
Talán enyhén

.
Great performance, a City nem ment at a felpalyan kb, a labda elkerulte vigyori baratunkat. Alltime legjobb labda nelkuli balhatved.Pad'em írta: Ferland Mendy's great performance against Manchester City has cemented his position to start in the big games.
— @marca
![]()
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
"HAS CEMENTED"Pad'em írta: Ferland Mendy's great performance against Manchester City has cemented his position to start in the big games.
— @marca
![]()
Csak mondom

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ennyi előnyt kaphatnak az ellenfelek, még a végén túl sima lenne.
Mondom ezt úgy, a kövi körben szinte tuti bealszunk az első meccsen és 0-2 félidőben.
Mondom ezt úgy, a kövi körben szinte tuti bealszunk az első meccsen és 0-2 félidőben.

Nem illik.
- Pad'em
Ferland Mendy's great performance against Manchester City has cemented his position to start in the big games.
— @marca
— @marca

-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Az, hogy leirom a velemenyemet nem multferdites. De ha megnezem a korabbi szezonok vedekezesi statisztikait, azok sem feltetlen obetonsagat igazoljak. De ha o kezd ma, szurkolok neki.ferni írta:Ne ferdítsük el a múltat, mert most botrány rossz valaki.MarioCirolo írta:
Szerintem Mendy egy borzalmas jatekos es korabban sem ertettem a betonozast, mert soha nem volt extra.
- EmbroZZ
- Kedvenc játékosaid: Benz, Marcelo, Iker
Talán pont most lehetne a kontrákra építeni, amiben anno a Rayo-ban Fran elég gólponterős volt... de Carlo knows