Ott a pont. Sabate nyomta és nyomja orrba-szájba Chemát Lékai helyett, én személy szerint sose szerettem a játékát, nagyon sokszor benne volt a hiba, gondolok itt a gyakori belemenésekre.wxyz írta:Chema is az ő hibája. Nyilvánvaló volt, hogy el kellett volna engedni nyáron, erre ő a sajtóban is reklamált, hogy a klub nem becsüli meg az értékét, hosszabbítani kell vele.
Másik hiba: minden egyes alkalommal először Ilic áll oda lőni a büntetőt, miközben ott van egy Gajic és Marguc. El kell fogadni, hogy Momonak az elmúlt hetekben nem mennek be a hetesek, és a másik 2 illetőre bízni, előbb-utóbb Ilic is formába lendül, de addig felesleges erőltetni.
Harmadik tényező az a habitus, ahogy meccs közben viselkedik, szemben pl. Pastorral. Nyilván megvan az előnye is annak, ha valaki nyugodt tud maradni bizonyos szituációkban, de ennek a Veszprémnek inkább tűzre van szüksége, mint csendre, lásd bl döntő.
Még annyit hozzátennék, hogy én sokáig Sabate mellett álltam, többször beszéltünk is róla itt ziroval tavaly, de azóta beláttam, hogy egyszerűen kevés ide.