Jude Bellingham - 5

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Toti

Re: Jude Bellingham - 5

HozzászólásSzerző: Toti » 2023. december 1., péntek 13:19

ez tök jó, csak az aktuális ellenfél nemhiszem, h majd "avoid contact" módban tolja sajnos :kalapos:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. december 1., péntek 12:39

Ancelotti: "Bellingham is ready to play tomorrow. He has no problem, he is a little tired. He has a slight discomfort in his ankle and we have preferred to avoid contact. He will play tomorrow."

Igen, Remy köszi előre is :lol:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 1., péntek 12:34

akkor is kösz remy :lol:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 1., péntek 12:24

Kicsit fals vagy felrevezeto ez a hir, mert eleve csak futkarozni ment ki, nem a tobbiekkel edzett, majd bement a gym-be es ott folytatta az edzest.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 1., péntek 12:16

gutihaz14 írta: 👀 Bellingham ma idő előtt abbahagyta az edzést, így kérdésessé vált, hogy ott lesz-e holnap a Granada elleni bajnokin.
kösz remy :coffee:

amugy megin fotelbú, már hetek óta csak a falnak beszélek....
thereisonly1ronaldo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. december 1., péntek 12:12

👀 Bellingham ma idő előtt abbahagyta az edzést, így kérdésessé vált, hogy ott lesz-e holnap a Granada elleni bajnokin.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2023. december 1., péntek 0:10

Remy írta: Bár annak nem olvastam még utána, de gondolom otthon is elég jó nevelést kapott. Intelligens, hozzáállásban extra, tisztelettudó.

Nagyon komoly alapokat hozott már otthonról is, és a sikerek ellenére nem szállt el fejben. Azt nem tudom, hogy viszonylag pénzes családból jön-e vagy egy sima átlagból, de most már azért pár év topliga ott van mögött, így bőven elcsúszhatott volna, ha hajlamos lenne rá.

Én még azért mindig óvatos vagyok vele. Inkább csak ámulok. Nagyon gyorsan, nagyon magasra tette a lécet.
Ha jól tudom az apja egy angol rendőr és amatőr ligás legenda (600-700 gól a megyeiben), az anyja pedig a gyarmatokról, talán Jamaicából(?) származik.

Ha az eddigi gól+assziszt átlagának csak a felét hozza hosszú távon és elkerülik a sérülések, akkor is legenda lehet belőle.
Hala Madrid y nada más 🤍

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 30., csütörtök 23:04

ikarus93 írta: Ha Mbappe vagy Jude között kell választani, ki melyiket választaná? :kalapos:
A jobbat.

Bellinghamet.

Bellingham 2003ban született, Bappé '98ban.

Az se mindegy, hogy 4 és fél évvel fiatalabb.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. november 30., csütörtök 22:43

ikarus93 írta: Ha Mbappe vagy Jude között kell választani, ki melyiket választaná? :kalapos:
Az egyik mar itt van, semmi ertelme

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. november 30., csütörtök 22:40

Ha Mbappe vagy Jude között kell választani, ki melyiket választaná? :kalapos:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. november 30., csütörtök 22:04

Jól van, ne sírjatok már. Ha tönkre tudom tenni, akkor annyit is ért a gyerek, lehet lapozni. Én vagyok a kapu a legfelső szinthez. Ha engem kibírnak, akkor az elithez jutnak. B-) :kalapos:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 30., csütörtök 21:55

Kerlon írta:
Remy írta: Bár annak nem olvastam még utána, de gondolom otthon is elég jó nevelést kapott. Intelligens, hozzáállásban extra, tisztelettudó.

Nagyon komoly alapokat hozott már otthonról is, és a sikerek ellenére nem szállt el fejben. Azt nem tudom, hogy viszonylag pénzes családból jön-e vagy egy sima átlagból, de most már azért pár év topliga ott van mögött, így bőven elcsúszhatott volna, ha hajlamos lenne rá.

Én még azért mindig óvatos vagyok vele. Inkább csak ámulok. Nagyon gyorsan, nagyon magasra tette a lécet.
menj innet inkabb🙏
ilyen nagy +1

bazmeg.
thereisonly1ronaldo

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. november 30., csütörtök 21:17

menj innet inkabb🙏
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. november 30., csütörtök 21:16

Bár annak nem olvastam még utána, de gondolom otthon is elég jó nevelést kapott. Intelligens, hozzáállásban extra, tisztelettudó.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. november 30., csütörtök 21:09

Pedig jó páran miket fanyalogtunk, hogy áhh annyian vagyunk középre minek egy angol ide ennyi pénzért blabla :lol:

Mondjuk arra Ancelottiék se számítottak nyilatkozta is párszor, hogy egy ekkora vadállatot szabadítanak a világra. Engem nem is a gólok nyűgöznek le elsősorban, pedig már ez a sok clutch moment pár hónap alatt is durva hanem, hogy 20 évesen ennyire érett vezéregyéniség ilyen rövid idő alatt. Egy hét se kellett és beépült nyáron, új poszt de simán viszi, neveli Vinit, Joselut próbálja felvakarni amikor kell. Olyan elegáns mint Zidane, annyi gólt lő mint CR, hatékonyabb mint bárki, hát sztem majdnem közel 100%-os a helyzetkihasználása...

Nagyon beteg, mindemellé meg mindig tökéleteset nyilatkozik, még marketingben is extra, angol, jól néz ki.

Csak sérülések kerüljék el és nagyon komoly címekre vezeti ezt a csapatot. Na meg ballondor bácsi is jönni fog hamar.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 30., csütörtök 20:57

Nekem valaki azt mondja lesz jobb igazolás Bappé meg Haaland helyett kiröhögöm :lol:

Érthetetlen, hogy nőtt fel ilyen szintre ilyen hamar.

Jelenleg a világ legjobbja kérdés nélkül.

Zsobo
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9

HozzászólásSzerző: Zsobo » 2023. november 30., csütörtök 19:42

ha Vinicius is ilyen mentalitással és IQ/EQ-val rendelkezne
Tegnapi meccsrol az egyik kedvenc jelenetem:

https://m.youtube.com/watch?v=jJYRaMLnA ... 9hbA%3D%3D

Amikor visszalokte Joselut a nézők elé, tenyleg iszonyat forma, Vinit nyugtatja, Joselut supportolja.. es meg focizni is tud, kezd nagy kedvenc lenni.

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. november 30., csütörtök 19:35

Nagyban függ ez attól is, hogy meddig lábadozna.
Gondoltam rá, hogy a BL tavasz előtt még lehetne csinálni, hogy tavaszra okés legyen, de ha jól emlékszem most lesz majd januárban a 4 csapatos spanyol szuperkupa is. Tudom, h darab darab, de azt esetleg "be lehetne áldozni". Többiek játsszanak majd.
Nem kéne szezonokat húzni a váll gondot, mert még visszaüthet később.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 30., csütörtök 18:54

Sources at the club - familiar with treating the kind of injury Jude Bellingham has suffered - suggest surgery is an option to completely resolve the issue.

The source also said that “sooner or later”, Bellingham would likely have surgery, but added that he could “wait a day, a week, a season or longer”.

Madrid sources have not confirmed any plans for Bellingham to have surgery but the option has already been discussed. @MarioCortegana

Hozzak meg hireket? :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 30., csütörtök 15:26

Jelenleg a világ legjobbja Bellingham, aki mást mond az szimplán nem ért hozzá.

Ha Bayern, City, Real, PSG négyesből kerül ki a BL győztes akkor meg van az Aranylabdás vagy bekavarhat még az EB is elég szépen, de Haaland ott offos, Kane meg Jude egy csapatban.

Érdekes lesz az biztos

hogy adják így is oda Messinek.

Vissza: