James Rodríguez - 16
Re: James Rodríguez - 10
nekem meg döglény nem kéne, kicsit torznak érzem, ha valaki a Bayernben tűnik ki a bundesben. Reus lenne nagyon ideális, de tényleg sűrűn sérült, pedig mind játékban, mind gólerősségben számíthatnánk rá.
Csatlakozom Remyhez: Aubama köll.
Csatlakozom Remyhez: Aubama köll.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem lattam tul sokszor Aubat jatszani, de az latszik, h kozepen erzi jol(jobban) magat igazan. Tavaly tolta parszor szelen es nem volt az igazi ott. Nem tudom mennyire izlene neki egy felalt vedelem szelsokent, ahogy latom inkabb erkezni szeret, vagy ha akkora terulete van a 2 kozepso vedo mogott amit be tud futni.
Mindenesetre jelenleg nala nincs jobb opcio a piacon, aki goleros, gyors, jo fizikumu....es beszeli a franciat

Mindenesetre jelenleg nala nincs jobb opcio a piacon, aki goleros, gyors, jo fizikumu....es beszeli a franciat

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Aubameyang

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nekem egyébként gőzöm sincs, hogy kit kellene elhozni, ha CR és/vagy Bale és/vagy James és/vagy Isco megy. Nem kellene se Ázárd, se Götze, se Reus. Az első számomra alibikirály, másodikról nem tudok nyilatkozni, harmadik meg porcelánbaba. Én Douglas Costa-t hoznám, bár Bayern-ből lehetetlen lenne. Remélem Zizu talál valami jó playa-t.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Götzét idehozni rossz mentalitással egyébként jobb megoldás lenne, mint itt tartani Iscót a rossz mentalitásával?
A leírtak alapján mind a kettő pont ugyanakkora rizikót képvisel a szememben. Ergó, egyik sem kéne nekem.
egyetértek.
kb ugyan az a két játékos, Götze talán picit nagyobb név EU-s viszonyokat tekintve. Valószínűleg csak buknánk az üzleten 10-15-20 millió eurot
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Götzét idehozni rossz mentalitással egyébként jobb megoldás lenne, mint itt tartani Iscót a rossz mentalitásával?
A leírtak alapján mind a kettő pont ugyanakkora rizikót képvisel a szememben. Ergó, egyik sem kéne nekem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Mondjuk ez azért Pepnek is köszönhető. Ennél jóval több lehetőséget is kaphatott volna. Ancelottival pl. lehet más lesz a helyzet, viszont ha nem akkor szerintem 'Pool lesz belőle. Pedig ha már tényleg előre akarunk hozni valakit, akkor inkább őt hoznám mint Hazardot. De még mindig Auba a favorit.Viszont a mentalitása kérdéses. Mióta távozott Dortmundból valami elromlott nála ezen a téren.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Majd Klopp rámegy.sebydani írta: Én nagyon bírom őt, és reméltem is, annak idején, hogy hozzánk kerül, de most van rajta is pár plusz kiló, emellett Münchenben semmi se jött neki össze. A dortmundi játékát élmény volt nézni, viszont sebességben ő sem feltétlenül kiemelkedő, sőt. Érdekes egy nyár lesz, a biztos (feltéve ha igazolhatunk). Kíváncsi leszek játékrendszer beli változás lesz-e , vagy marad a mostani 4-3-3, de ez itt már off.

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én nagyon bírom őt, és reméltem is, annak idején, hogy hozzánk kerül, de most van rajta is pár plusz kiló, emellett Münchenben semmi se jött neki össze. A dortmundi játékát élmény volt nézni, viszont sebességben ő sem feltétlenül kiemelkedő, sőt. Érdekes egy nyár lesz, a biztos (feltéve ha igazolhatunk). Kíváncsi leszek játékrendszer beli változás lesz-e , vagy marad a mostani 4-3-3, de ez itt már off.wxyz írta:
Ha kapna egy madridi ajánlatot kezdő szerepre biztosan elgondolkodna rajta. Viszont a mentalitása kérdéses. Mióta távozott Dortmundból valami elromlott nála ezen a téren. Képességeivel semmi gond nem lenne, az top kategória
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Köszi, erről nem tudtam/nem olvastam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jövőre lejár a szerződése és nincs hír arról, hogy tervben a hosszabbítás. Semmi konrét nyilatkozat, csak ködősít, játszani akar, nem tudja mit hoz a jövő.Realista24 írta:Miből gondolod?wxyz írta:Götze például megszerezhető lehet nyáron
Hétvégén már a Wolfsburgot is pletykálták vele kapcsolatban
Ha kapna egy madridi ajánlatot kezdő szerepre biztosan elgondolkodna rajta. Viszont a mentalitása kérdéses. Mióta távozott Dortmundból valami elromlott nála ezen a téren. Képességeivel semmi gond nem lenne, az top kategória
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
És? Nem ilyen típusú játékos kell nekünk. Lenne egy újabb James/Isco a csapatban. Az meg a másik, hogy nulla a Bayernben. Akkor már inkább Hazard, nincs nagyobb kockázat benne, mint Götzében. Árban biztos barátságosabb a német, de ő sem lenne olcsó.wxyz írta:Götze például megszerezhető lehet nyáron
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Götzével se lennénk jobb helyzetben. Asensio-t hoznám vissza a csapathoz és kapna lehetőséget. Nem egy csúcs befejező, de ha lenne mellette egy jó Bale, Benzema, Mayoral, működne a dolog
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miből gondolod?wxyz írta:Götze például megszerezhető lehet nyáron
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Götze például megszerezhető lehet nyáron
- wZoLee7
Nem is akartam a kérdésedre válaszolni. Nekünk egy gyors jól 1v1-ező szélső kell. James nem az. Én leírtam, hogy eladnám, nem is akartam ezzel többet közölni
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
wZoLee7 írta:Nálam meg pont ő menne másodiknak, CR lenne az első
a kérdésemre NEM tudtál válaszolni... szóval csak elküldenéd, de a "problémát" azzal nem oldod meg.
- wZoLee7
Nálam meg pont ő menne másodiknak, CR lenne az első
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
most őszintén, kit játszatnátok a helyén? Messit, lehet beférne :S vagy Pogbát? jönne a: faszagyerek ez a Pogba, de nem jobblszélső elnézzük neki... vagy egy Reus, akinek jól hangzik a neve, de semmi több jelenleg. vagy Atmaból a francia? Neki sincs nagy szezonja. Meg eljönne? komolyan azt hiszitek... Dybala? Hazard? vagy legyünk Arsenal/Lpool szint és igazoljunk Firminokat? tippem sincs.. Ki az aki ebben a rendszerben jó lenne a csapatnak, mert van egy érzésem, hogy ez a rendszer maradni fog még egy jó ideig?
(Minden évben új kezdet,mindig 0-ról újra, de tényleg ráférne a nagytakarítás a csapatra. James maradhatna nálam.)
(Minden évben új kezdet,mindig 0-ról újra, de tényleg ráférne a nagytakarítás a csapatra. James maradhatna nálam.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fehérlap 2016. március 2., szerda 13:53-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
10400 euró büntit kapott a versenyzésért.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema