OFF
Re: OFF
Teljesen egyetértek, full igazad van. Szép lenne egy sztereotípiák nélküli világ, de ahhoz azért magasabb intelligencia kell, olyan magas, ami széles tömegeknek sosem lesz. Marad ez a lelkisérült roncstársadalom, lubickolhatunk benne.Nika91127 írta:Hát, ha megnyugtat, én se tudom, h ki a háziorvosom.bluebike írta:
Az én környezetemben nagyon rossz a megítélése a hazai orvosoknak. (elblicceli a munkáját, kapzsi, embertelen, nagyképű, ezeket sokat hallom) Tippre a rossz tapasztalatot szerzők szavaznak le. Most az, hogy ez nem a hsz.nek szól, abban logikát ne keress, látod hogy mennek a dolgok.![]()
És tudom, hogy most a buborékodon belül néhkasba nyúlok bele, de ha hiszed, ha nem, nem saját tapasztalat, én vagyok olyan mázlista, hogy szó szerint fogalmam sincs ki a háziorvosom, meg kb semmi saját tapasztalatom nincs az egészségüggyel kapcsolatban. Remélem így is marad.
Ja, hát az orvosok megítélése olyan általánosítás, mint a "minden focista buzi", "minden szakmunkás alkesz", "minden taxis köcsög" és társaiEz ilyen, mindenki stereotipiákat gyárt, önmagát kétesen ítéli meg, és azért tart itt a társadalmunk, ahol.
10 millió tökéletes ember országa vagyunk, akik szerint mindenki más hibás.

- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Hát, ha megnyugtat, én se tudom, h ki a háziorvosom.bluebike írta:Az én környezetemben nagyon rossz a megítélése a hazai orvosoknak. (elblicceli a munkáját, kapzsi, embertelen, nagyképű, ezeket sokat hallom) Tippre a rossz tapasztalatot szerzők szavaznak le. Most az, hogy ez nem a hsz.nek szól, abban logikát ne keress, látod hogy mennek a dolgok.Nika91127 írta: Na,csak akkor tudnám, hogy az orvosi kérdésekre adott válaszaimra miért megy a downvote...![]()
És tudom, hogy most a buborékodon belül néhkasba nyúlok bele, de ha hiszed, ha nem, nem saját tapasztalat, én vagyok olyan mázlista, hogy szó szerint fogalmam sincs ki a háziorvosom, meg kb semmi saját tapasztalatom nincs az egészségüggyel kapcsolatban. Remélem így is marad.
Ja, hát az orvosok megítélése olyan általánosítás, mint a "minden focista buzi", "minden szakmunkás alkesz", "minden taxis köcsög" és társai

10 millió tökéletes ember országa vagyunk, akik szerint mindenki más hibás.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Hirtelen senkiföldje lenne a fórum.Steve írta:Megtűrjük?Realista24 írta:
Szeretjük? Az én nevembe ne beszélj![]()
Viszont Sierra és Shutter válaszai után innentől a regisztrációt pszichológiai teszthez kötném.![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Megtűrjük?Realista24 írta:Szeretjük? Az én nevembe ne beszéljSteve írta:
Én már meg sem merem kérdezni, hogy ennek mi értelme.![]()
Mindenesetre van a Madridomon pszichológus is, Shutternek valószínűleg a jövőben szüksége lehet segítségre?![]()
Mindig ezekkel a barcásokkal van a baj.Pedig igazából Shuttert is szeretjük.
![]()
Viszont én is pont ezt akartam írni, hogy fura de legalább bevallja.![]()

Viszont Sierra és Shutter válaszai után innentől a regisztrációt pszichológiai teszthez kötném.

Az én környezetemben nagyon rossz a megítélése a hazai orvosoknak. (elblicceli a munkáját, kapzsi, embertelen, nagyképű, ezeket sokat hallom) Tippre a rossz tapasztalatot szerzők szavaznak le. Most az, hogy ez nem a hsz.nek szól, abban logikát ne keress, látod hogy mennek a dolgok.Nika91127 írta: Na,csak akkor tudnám, hogy az orvosi kérdésekre adott válaszaimra miért megy a downvote...

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szeretjük? Az én nevembe ne beszéljSteve írta:Én már meg sem merem kérdezni, hogy ennek mi értelme.realmadrid95 írta:
Fura, de legalabb oszinte.![]()
![]()
Mindenesetre van a Madridomon pszichológus is, Shutternek valószínűleg a jövőben szüksége lehet segítségre?![]()
Mindig ezekkel a barcásokkal van a baj.Pedig igazából Shuttert is szeretjük.
![]()
Viszont én is pont ezt akartam írni, hogy fura de legalább bevallja.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mennyi lelkiszegény felnőtt, és mind szavazhat.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Hát én simán rányomom arra, akit nem bírok, stílusát nem csipom, vagy egyszerűen irritáló számomra.Halfkey írta:Ez van ahol így van, de itt kötve hiszem.Sierra írta: Embereknek meg kene mar ertenie, hogy a downvoteolas nem csak a hsz tartalmanak szol, hanem az illeto szemelyet is downolhatjak. Sztetek Remy miert kap annyit folyton, akarmit ir?Steve valszeg ugyanezert.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mert par emberrol 10/9 alkalommal elore tudom, hogy olyat ir, ami :
a, nekem nem tetszik, nem ertek vele egyet
b, nem csipem a stilusat
c, az amugy mar 8 rajta levo downvote arulkodo.
egy pelda kiserik ( bocsi
) a politika topicban tolem azonnal kapja a megelolegezett bizalmat, de volt mar, hogy visszavontam.
a, nekem nem tetszik, nem ertek vele egyet
b, nem csipem a stilusat
c, az amugy mar 8 rajta levo downvote arulkodo.

egy pelda kiserik ( bocsi

- Steve
Én már meg sem merem kérdezni, hogy ennek mi értelme.realmadrid95 írta:Fura, de legalabb oszinte.'shutterisland írta: nekem van par ember, akire olvasas nelkul reflexbol azonnal ravagom a downvoteot, nehogy elfelejtsem.
aztan vegigolvasom a hsz-t, es vagy ugy hagyom, ha jogos, vagy visszavonom, ha nem.![]()
![]()

Mindenesetre van a Madridomon pszichológus is, Shutternek valószínűleg a jövőben szüksége lehet segítségre?

Mindig ezekkel a barcásokkal van a baj.

Viszont én is pont ezt akartam írni, hogy fura de legalább bevallja.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Fura, de legalabb oszinte.'shutterisland írta: nekem van par ember, akire olvasas nelkul reflexbol azonnal ravagom a downvoteot, nehogy elfelejtsem.
aztan vegigolvasom a hsz-t, es vagy ugy hagyom, ha jogos, vagy visszavonom, ha nem.![]()

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nekem van par ember, akire olvasas nelkul reflexbol azonnal ravagom a downvoteot, nehogy elfelejtsem.
aztan vegigolvasom a hsz-t, es vagy ugy hagyom, ha jogos, vagy visszavonom, ha nem.
aztan vegigolvasom a hsz-t, es vagy ugy hagyom, ha jogos, vagy visszavonom, ha nem.

- Steve
Tartalmas hozzászólásokat író, egyenes ember vagy, én is szeretlek Halfi.Halfkey írta:Ez van ahol így van, de itt kötve hiszem. Stevet nem lehet nem szeretni, olyan mint a kedves habókos öreg nagybácsi a családban.Sierra írta: Embereknek meg kene mar ertenie, hogy a downvoteolas nem csak a hsz tartalmanak szol, hanem az illeto szemelyet is downolhatjak. Sztetek Remy miert kap annyit folyton, akarmit ir?Steve valszeg ugyanezert.

Csak megérte beírnom a kérdésemet.
Halfkey-el összeborulunk.
Kaptam több jó linket és választ.
MVM, vagy BKV kolléga ki tudta adni a régóta hordozott utálatát, így nem a restiben megy neki valakinek, vagy az asszonyba és a kutyába rúg bele.
Remynek kilobbizzuk az utazásos topikot
Már csak az lenne jó, ha nem lenne ennyi időm itt írni miközben a gyerek 15. hányós vödrére várok. Mivel szegény kislány 1hónap mindenféle vírus után, most hányásos vírust szerzett be.
De felkeresem lassan Nikat is orvosi tippekért. A Madridom és az off topik minden problémát megold.

Ez van ahol így van, de itt kötve hiszem. Stevet nem lehet nem szeretni, olyan mint a kedves habókos öreg nagybácsi a családban.Sierra írta: Embereknek meg kene mar ertenie, hogy a downvoteolas nem csak a hsz tartalmanak szol, hanem az illeto szemelyet is downolhatjak. Sztetek Remy miert kap annyit folyton, akarmit ir?Steve valszeg ugyanezert.
- Remy
- Kapcsolat:
Lehet akkor rá kéne mennem az utazós posztokra.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Mert szar filmekről ír hülyeségeketSierra írta: Sztetek Remy miert kap annyit folyton, akarmit ir?![]()

Steve, ha már a busz meg a taxi be lett dobva, akkor esetleg érdemes lehet az oszkar.com-ra felnézni. Telekocsi, szóval saját sofőröd van.

- Steve
Szerintem pont ez a fura. Vegyünk ki engem az egyenletből, mert megint felbukkan valami szorongó, frusztrált ember akinek a legfontosabb dolog, hogy beszóljon másnak.Sierra írta: Embereknek meg kene mar ertenie, hogy a downvoteolas nem csak a hsz tartalmanak szol, hanem az illeto szemelyet is downolhatjak. Sztetek Remy miert kap annyit folyton, akarmit ir?Steve valszeg ugyanezert.
Szvsz egy beteges dolog, hogy valaki otthon ül, hergeli magát, hogy na a rohadt Sierra írt, bumm lenyíl. Minek fórumozik az ilyen ember, minek olvassa egy közösség írását? Nem kötelező itt lenni. Szórakozásra lenne a fórum.
Engem senki nem zavar itt, pláne nem olyan szinten, hogy menjek utána direktbe és lenyilazzak. Remyvel szórakozunk, hogy katasztrófát hoz a világra, az szerintem poén, de nem vele van baj.
Nyilván ha valaki elkezdi agyatlanul mocskolni a Real játékosokat egy Realos fórumon, akkor oda szól az ember.
Mindenesetre egy régi, jó közösség vagyunk, többetekkel régebb óta beszélek itt, mint sok emberrek a valós életemben.
Próbáltam normálisan visszaírni, ha már te is írtál. Valószínűleg ezeket az idegből gyűlölködő és ezért dánvótoló embereket nem fogom megérteni sosem, szóval ebben most nem fogok közös nevezőre jutni szerintem.

Na mindegy, beszéljünk inkább a csajozási és dezodor tippekről.
Köszi Nika a linket!