mondjuk ilyen fredek helyett mind1 lenne ha tényleg patot vinnék ki vbre

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. március 6., csütörtök 13:58
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 6., csütörtök 13:48
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. március 6., csütörtök 13:47
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 6., csütörtök 13:29
azért benzemát nem cserélném, csak patora.Géci írta:Te konkrétan mindenkit elfogadnál a brazil kezdő 11-ből úgy ahogy vannakhehe írta:jó hát valld be, hogy lucasra nincs túl sok rálátásod, közben meg a psgben játszik.
én személy szerint simán elfogadnám bale helyére ide a jobbosra.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. március 6., csütörtök 13:28
Remy írta:Miért lepődsz meg ezen... ez a mai brazil labdarúgás. Ilyenek a brazil focisták. Kijelentik minden másodiknál, hogy új Pelé, új Dinho, új Ronaldo, aztán 1-2 év után már megye 2-ben tolják.
Változott a foci, már kevés az, amiben a brazilok a legjobbak. Kevés a joga bonito. A legmagasabb szinten bezúzzák őket...
Pato mondjuk a sérülésekkel szívta meg elsősorban, de érdekes módon a brazil bajnokságban sem tud mit mutatni. Ott van Lucas is... húú mekkora isten, aztán sehol nincs. Douglas Costa is nagy király volt anno... meg sok másik világklasszis...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 6., csütörtök 13:27
Te konkrétan mindenkit elfogadnál a brazil kezdő 11-ből úgy ahogy vannakhehe írta:jó hát valld be, hogy lucasra nincs túl sok rálátásod, közben meg a psgben játszik.
én személy szerint simán elfogadnám bale helyére ide a jobbosra.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 6., csütörtök 13:24
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 6., csütörtök 13:14
Miért lepődsz meg ezen... ez a mai brazil labdarúgás. Ilyenek a brazil focisták. Kijelentik minden másodiknál, hogy új Pelé, új Dinho, új Ronaldo, aztán 1-2 év után már megye 2-ben tolják.hehe írta: (idióta ember, mindene megvan, hogy korszakos csatár legyen, sztem a kurvák meg az alkohol elvitte őt is. meg a hirtelen milánói média)
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 6., csütörtök 13:11
de. puyol, varane meg a vili, a vanczák vili.R.M.C.F írta:ha ők olyanok aminek állítod,akkor a többi még szarabb,mert pepénél és ramosnál jobb a piacon,jelenleg nincsen.nyugodtan hozhatjuk, pepe és ramos nem életbiztositás kiélezett helyzetekben, igazán nagy meccseken, sosem voltak azok, sosem tudták meglépni az utolsó lécet.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 6., csütörtök 13:05
ha ők olyanok aminek állítod,akkor a többi még szarabb,mert pepénél és ramosnál jobb a piacon,jelenleg nincsen.nyugodtan hozhatjuk, pepe és ramos nem életbiztositás kiélezett helyzetekben, igazán nagy meccseken, sosem voltak azok, sosem tudták meglépni az utolsó lécet.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 6., csütörtök 13:04
1. easybesteve7 írta:1. Odáig először el kell jutni.hehe írta:de ez off, a lényeg, hogy pato triplával nyerjük a vébédöntőt.
2. Patonak meg válogatott meghívót is jó lenne valahogy összekukázni.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. március 6., csütörtök 12:58
1. Odáig először el kell jutni.hehe írta:de ez off, a lényeg, hogy pato triplával nyerjük a vébédöntőt.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 6., csütörtök 12:44
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 6., csütörtök 11:34
nyugodtan hozhatjuk, pepe és ramos nem életbiztositás kiélezett helyzetekben, igazán nagy meccseken, sosem voltak azok, sosem tudták meglépni az utolsó lécet.CS0ki írta:Nem csodálom, hogy ezt a Mangala gyereket a fél világ követi, és 40 milliós árakkal dobálóznak. Rohadt jó védőnek tűnik, tegnap láttam először meccsen, de határozott, gyors, erős. Ha nem lenne Varane mellett két ilyen fasza védőnk, mondanám, hogy hozzuk el mi.Így nem kell, de biztos, hogy jól fog vele járni az a nagycsapat, amelyik megszerzi. (remélem nem a barca fogja...)
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 6., csütörtök 10:44
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. március 6., csütörtök 10:43
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 6., csütörtök 10:31
Már hogy ne lenne...hehe írta:nem olyan nagyon simán, hanem kurvasimán nyerjük a hazai vébét, kedves barátaim.![]()
úgy, hogy még értelmes csatárunk sincs
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 6., csütörtök 10:22
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 6., csütörtök 8:53
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. március 6., csütörtök 8:48
Én néztem a meccset,bár a második félidő közepéről lemaradtam. Szerintem nagyon jól játszott Chile, szervezett volt a középpálya,és nagyon gyorsan átmentek támadásba.Más kérdés,hogy a végén mindig elszerencsétlenkedte valaki.A védelmük sebezhető, dekoncentráltnak tűntek kicsit. Szerintem gólokkal kellett volna nyerniük ha a befejezésnél jobban koncentrálnak. A Vb szívás lesz nekik,de én őket várom csoportmásodiknak, és ezek után valószínüleg megkapják Braziliát.R.M.C.F írta:Már nem nézem,de a statra ránéztem,sokkal jobb chile mint a németek...valaki nézi?? Irhatna róla.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem