Formula-1

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Formula-1

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 1., kedd 10:09

Ross Brawn lehet Ecclestone utódja. Na! :hmmm: Nem kis zseni az emberünk, még a végén klappolni fog megint minden a száguldó cirkuszban.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. október 31., hétfő 21:24

A koronások külön szerkesztőségi megbeszélést tartottak miattam :mrgreen:
Merci Zizou!

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. október 31., hétfő 21:17

ericco írta:
morientes írta:... És én hadd szálljak vitába ha nem értek egyet.
Dehogynem. Anno Mourinho miatt is olyan jókat vitáztam :lol: :mrgreen:
Velem biztos nem ha csak nem támogattad az öreget :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. október 31., hétfő 20:49

morientes írta:... És én hadd szálljak vitába ha nem értek egyet.
Dehogynem. Anno Mourinho miatt is olyan jókat vitáztam :lol: :mrgreen:
Merci Zizou!

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. október 31., hétfő 19:52

Az iránymódosítás ilyen iratlan szabály
Írott volt az, csak most konkretizálták.
Nem veszem személyeskedésnek, de néha el lehet vonatkoztatni saját magadtól,
Akkor ezt most én sem és akkor kvittek vagyunk :)
A kritikáimat igyekszem mindig indokolni, sosem csak durrogtatok az éterbe.
Ahogy én sem. Csak éppen nem úgy látunk sokmindent.
Persze az indokokkal nem kell egyet érteni, de had legyen véleményem, amit had írhassak le.
... És én hadd szálljak vitába ha nem értek egyet.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. október 31., hétfő 18:30

morientes írta:Egy iránymódositás, egy autó hely. Ez a szabály. Ti rúgóztok a, szabályokon akkor? A kedvezményezett sz akinek az autója eleje előbbre van. Nem? De.
Az iránymódosítás ilyen iratlan szabály volt, ami most már főleg Ferrari nyomásra írott szabály lett, Vettel emiatt kapott büntetést.
Az egy autónyi hely viszont maradt íratlan szabály. De az is bizonyos körülmények közt érvényes csak. lentebb részleteztem. Röviden a lényeg, miden kanyart, minden szituációt külön kell kezelni.
morientes írta:Veled az a baj hogy vannal személyek, esetleg csapatok akvk valami miatt kihúzták nálad a gyufát, akiket nem kedvelsz, (Özil, Cé, Mou, pl), aztán ráharspsz a témára és szépen megideologizálod, hogy miért égetni való csirkefogók. (Nem személyeskedés pls)
Nem hiszem, hogy valami baj lenne velem :)
Mout két évig békén hagytam, sőt R.M.C.F mellett rendszeresen mellette álltam ki a sajtó ellenében. Tetszett is, ahogy nem ahgyta magát, és védte a klubot. De mikor harmadik évére megbolondult (ami azóta is tart), még szép, hogy nem akartam kedvenc csapatom élén látni. És ennek hangot is adtam. Megjegyzem, még soha warnt sem kaptam, szóval ha súroltam is egy határt Mouval, amit elismerek, azt sosem léptem át.
Özilt elejétől kezdve alibistának tartottam, ezt sosem tagadtam. De ő másoktól sokkal jobban kapta az ívet.
Cé? Egyik kedvencem a mai napig. Múlt heti eszmecserém nem róla szólt, hanem arról, hogyan oldhatják meg, hogy lassan eljár felette az idő. Mert ő magától ezt orvosolni nem fogja tudni.
A Ferrari pedig, mint utcai autó egy álom számomra. Gyerekkori kedvenc. Ami a Forma1-et illeti, tavaly húztak fel, amikor Alonsora kígyót-békát nyilatkoztak, hogy Vettellel mennyivel egyszerűbb az élet, aztán kiderült, hogy mégsem.
Nem veszem személyeskedésnek, de néha el lehet vonatkoztatni saját magadtól, és nem kell mindent haterkedésnek látni. A kritikáimat igyekszem mindig indokolni, sosem csak durrogtatok az éterbe. Persze az indokokkal nem kell egyet érteni, de had legyen véleményem, amit had írhassak le.
Merci Zizou!

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 31., hétfő 16:49

morientes írta:Jóvan az úgy. Vettel megcsinálja ugyan ezt, 10mp. Jah, nem volt rá szabály ahan...
Hát, de baszki, ha tényleg nem volt 1 versennyel ezelőttig szabálytalan, akkor hiába rugózol ezen, nem volt az. MOST MÁR AZ. Ezen mit nem értesz? Tényeket akarsz megmásítani. Vettel meg pont azok között volt, akik kisírták ezt a szabályt. Rá is fázott mindjárt az első futamon.
morientes írta:Ami késik nem múlik.
Megint csak a HA meg a jövőbelátás, aminek semmi alapja nincs. :roll:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. október 31., hétfő 16:25

Rengeteg olyan eset van, amikor egy adott szituációban valakinek el kell rántania a kocsit, vagy összeütköznek. Nem csak Max-nél, hanem az egész mezőnynél. 200+al mennek. Egy pályán autóznak. Ha odaérnek egymás mellé, mindig benne van a kiesés. Viszont, ha meg se próbálják a pilóták, akkor dögunalom lesz az egész.
Hát ez az, Raikkönen megpróbálta, a fickó rázárt. Jóvan az úgy. Vettel megcsinálja ugyan ezt, 10mp. Jah, nem volt rá szabály ahan... :roll:
Vettel messze nem volt ennyire agresszív. Red Bullnál nem is kellett annak lennie.
Voltak érdekes védekezései Alonso ellenn is, vagy mikor leszarta a, csapat utasítást Webberrrl szemben... Akkor senki nem beszélt arról hogy haát ez autóverseny kérem...
Max hány embert lökött ki? Hányszor verte le más szárnyát, hányszor okozott defektet?
Ami késik nem múlik. Egy dolog hogy vki bevállalós, meg egy másik mikor nem tudja hol a határ. Mikor olyan féktávot vesz hogy fizikailag lehetetlen megfogni. Mikor valaki nem gondolkodik.
Nem minden esetben kell egy autónyi helyet hagyni.
Egy iránymódositás, egy autó hely. Ez a szabály. Ti rúgóztok a, szabályokon akkor? A kedvezményezett sz akinek az autója eleje előbbre van. Nem? De.
A Ferrarit már annál inkább, de az jogos :)
Veled az a baj hogy vannal személyek, esetleg csapatok akvk valami miatt kihúzták nálad a gyufát, akiket nem kedvelsz, (Özil, Cé, Mou, pl), aztán ráharspsz a témára és szépen megideologizálod, hogy miért égetni való csirkefogók. (Nem személyeskedés pls)
Viszont ha én lennék 17-18 évesen a Forma1-ben, és egy négyszeres világbajnok betámadna a legnagyobb múltú istálóval maga mögött, lehet én sem válogatnám meg a szavaimat, ha a saját igazamról lenne szó.
Csak az a baj hogy ezt a betámadást nem ő kezdte. Hanem pont hogy Verstappen jóval ezelőtt, mikor arcoskodott a rádioba.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. október 31., hétfő 15:13

morientes írta:Na ne sarkitsunk... Ha ott Kimi nem veszi el ugyan ez van, és akkor megbüntetik.
Nem hiszem, hogy megbüntették volna. És te se jelentsd ki ennyire biztosan, mert nem tudhatod.
Ha maga a védekezés eleje szabályosnak volt ítélve, akkor a befejezése is az. Nem minden esetben kell egy autónyi helyet hagyni. Ha így lenne, rohadt könnyű lenne előzni, mivel a védekezőnek szinte mindig fel kéne adnia az ideális ívet.
morientes írta:Ühüm, Vettelt lehet, a takonypócot nem.
Vettelt nem bántottam, esetleg megemlítettem, hogy már elég gyakran sír a szája. A Ferrarit már annál inkább, de az jogos :)
morientes írta:Ugye ne gondolod komolyan... Hát hány hétnek kellett eltelnie mire reagáltak a kis szemét stiklijeire?
Mivel nem volt szabály, ami miatt elővették volna, addig kellett várni, amíg beindul a vörös lobby. Aztán valami nevelőszándékú büntetést kiosztottak szinte a semmire.
morientes írta:Ami késik nem múlik.
Naaaa... Mégha okozna is, nem ő lenne sem az első sem az utolsó. De egyelőre nincs miről beszélni. A holland sem akkora kamikaze azért, mint ahogy be szeretnéd állítani.
morientes írta:Jó, akkor majd én mondom. Egy képmutató beképzelt kis gyökér, aki átesett a ló másik oldalára.
Egyéni vélemény, de majd legközelebb vigyél magaddal a Red bull garázsába légyszi, hogy én is első kézből tájékozódjak, mint Te.
Viszont ha én lennék 17-18 évesen a Forma1-ben, és egy négyszeres világbajnok betámadna a legnagyobb múltú istálóval maga mögött, lehet én sem válogatnám meg a szavaimat, ha a saját igazamról lenne szó.
Merci Zizou!

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 31., hétfő 15:03

morientes írta:Ha ott Kimi nem veszi el ugyan ez van, és akkor megbüntetik.
Megint a HA.

Rengeteg olyan eset van, amikor egy adott szituációban valakinek el kell rántania a kocsit, vagy összeütköznek. Nem csak Max-nél, hanem az egész mezőnynél. 200+al mennek. Egy pályán autóznak. Ha odaérnek egymás mellé, mindig benne van a kiesés. Viszont, ha meg se próbálják a pilóták, akkor dögunalom lesz az egész.
morientes írta:Az a legröhelyesebb az egészben, hogy Remy mikor Vettel hasonló turpisságokat csinált a red bullal itt hőzöngött, pedig csak védekezett ezrk szerint, most nem baj, mer ez a jó versenyző ismérve.
Vettel messze nem volt ennyire agresszív. Red Bullnál nem is kellett annak lennie. Toro Rossoban persze mutatott néhány szép dolgot, ezt nem tagadom.
morientes írta:Ilyen álltságok miatt ekézték anno Nakajimat meg Satot...
Max hány embert lökött ki? Hányszor verte le más szárnyát, hányszor okozott defektet?

A határon való autózás ezzel jár. Ha nem kockáztat, vonatozhat végig valaki mögött. Ja bocs... nyithatja a hátsó szárnyat. :lol: Húha.

Ez autóverseny.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. október 31., hétfő 14:57

Miért olyan nehéz megérteni, hogy USA után hozták ezt a szabályt, amiben ezt már büntetik. Ezelőtt ilyen szabály nem létezett. Lejjebb azt is leírtam, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a két eset ugyanaz, mivel a két autó sem egyforma.
Na ne sarkitsunk... Ha ott Kimi nem veszi el ugyan ez van, és akkor megbüntetik.
De konspirációs teóriákat gyártani, és azt követelni, hogy kérjen elnézést, elhordani minden szemét embernek, meg igazságtalanságot kiabálni mindenhol, az már kívül esik az antipátián.
Ühüm, Vettelt lehet, a takonypócot nem. Csak a szokásos kettős mérce. Szeretjük foxi maxit nem szeretjük Vettelt.
Az a legröhelyesebb az egészben, hogy Remy mikor Vettel hasonló turpisságokat csinált a red bullal itt hőzöngött, pedig csak védekezett ezrk szerint, most nem baj, mer ez a jó versenyző ismérve.
Szerintem ez nincs így. Vagy ha igen, az miben mutatkozik meg? A Red Bull még jó, hgoy az oldalán áll, de a FIA... mikor tolta őt a FIA jobban, mint mást?
Ugye ne gondolod komolyan... Hát hány hétnek kellett eltelnie mire reagáltak a kis szemét stiklijeire? :D
Ha nem jött össze sem okozott még nagy balesetet
Ami késik nem múlik. Soserajta múllott a dolig, de ha így folytazja összehoz egy nagy balhét. Ilyen álltságok miatt ekézték anno Nakajimat meg Satot...
Nem mondtam,hogy egy szemét ember,egy szóval sem.
Jó, akkor majd én mondom. Egy képmutató beképzelt kis gyökér, aki átesett a ló másik oldalára.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2016. október 31., hétfő 14:49

Azért valljuk be sokszor minimális különbségek vannak versenyzők képességei között. Mármint az élbolyt nézve. Meg most hanyagoljuk el azokat az éveket mikor egy csapat olyan autót épített hogy az volt a kérdés vajon ki lesz a 3.

Szóval emiatt én úgy érzem itt stílusokon megy a vita. Mindegyik rohadt jó versenyző de én azt tartom hogy nem egy szerény félénk gyerekből lesz világbajnok, hanem abból akinek ez az álma, ezzel kell, ezzel fekszik még talán dugás közbe is ezen jár az esze. Ez a lételeme, ez élteti, ez motiválja arra, hogy minél jobb legyen. Max ilyen. Aztán lehet ez valakinek sok, az majd szorít másnak, van akinek meg ez szimpatikus.

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. október 31., hétfő 14:34

realcamp írta:Ricciardoval,akit szerintem sokan alábecsülnek,pedig zseniális versenyző.
Szerintem is. De talán Ő már túl jófiú, és ezért lehet sosem lesz VB címe.
Jövőre erős lesz a Red Bull is, én örülök neki, hogy a 4 legjobb autót 4 jó pilóta fogja vezetni, és nem kell Webber, Kvyat szintű pilótákat megtűrni egy űrhajóban.
Merci Zizou!

realcamp
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Iker, Varane

HozzászólásSzerző: realcamp » 2016. október 31., hétfő 14:30

Elmondtam a véleményem,szerintem egy kicsit túltolja a gyerek,ha más nem figyel,már ütközés esetleg nagyobb baleset lett volna.De azt is elfogadom,hogy a nyilatkozatai és viselkedése miatt totál ellenszenves lett nekem a csávó,meglehet nem vagyok vele teljesen objektív.
Béke.Jövőre már rá is épül az autó,majd kiderül mit tud kezdeni akkor Ricciardoval,akit szerintem sokan alábecsülnek,pedig zseniális versenyző.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 31., hétfő 14:27

Nem kell egyetérteni vele, de ami TÉNY, az TÉNY marad akkor is, ha nem fogadod el. Nem csinált olyan dolgot, ami SZABÁLYTALAN lett volna korábban. Most már az, ha megcsinálja megint, büntessék meg.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

realcamp

HozzászólásSzerző: realcamp » 2016. október 31., hétfő 14:23

Jó akkor ő sosem szabálytalan.Megértettem.Igen ráérzett,remélem most boldog vagy.Csak tudod az a helyzet,hogy vagyunk jópáran,akik meg másként látjuk,ezáltal tudunk eszmecserét folytatni.Ami nálad általában abból áll,hogy nyomod a sajátod,aztán ha nem ért veled egyet valaki,akkor bedobsz egy röhögős szmájlit,vagy egy kávésat.

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. október 31., hétfő 14:21

realcamp írta:Nem mondtam,hogy egy szemét ember,egy szóval sem.Csak szerintem tolja a Red Bulltol kezdve az FIA-n át mindenki.
Szerintem ez nincs így. Vagy ha igen, az miben mutatkozik meg? A Red Bull még jó, hgoy az oldalán áll, de a FIA... mikor tolta őt a FIA jobban, mint mást?
realcamp írta:Mióta Red Bullos,még mindig bőven Ricciardo szerezte a több pontot
Ricciardo a mezőny egyik legjobb pilótája. Az autó nem Verstappenre készült.
realcamp írta:Nah ne.Tegnap kapott először büntetést,és volt még pár neccesebb szituja.
Egy rakás büntetőpontot kapott kisebb vétségekért. De inkább azt kérdezném meg, hogy a múltban miért érdemelt volna, amiért végül nem kapott? A védekezése szabályos volt (Raikkonen esetek), nem tiltotta a szabályzat egész múlt hétig (és szerintem az autója sajátossága, hogy ezt megtehette, lentebb leírtam, hogy miért). Ha pedig betette oda, ahova más nem, és végül összejött neki, az sem arra enged következtetni, hogy béna lenne, sőt... Ha nem jött össze sem okozott még nagy balesetet. Vettelről már ezt sem lehet elmondani.
Verstappennek vannak hibái, tényleg néha forrófejűbb a kelleténél, de azért az ívet, amit kap, azt nagyon nem érdemli meg. Úgy írtok, írnak róla (álaltában a Ferrari szurkolói), mintha egy Sato-ba oltott Maldonado lenne.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2016. október 31., hétfő 14:25-kor.
Merci Zizou!

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 31., hétfő 14:13

realcamp írta: Nah ne.Tegnap kapott először büntetést,és volt még pár neccesebb szituja.
De azért miért kapjon büntetést, ami nem is volt szabálytalan? Ezt fogjátok már fel.

Sentry is ráérzett. Így kell ezt. :coffee: :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2016. október 31., hétfő 14:13

Mostanában nem szoktam nézni Forma-1-et mert valahogy meguntam, túl unalmas lett számomra.

De ez a Max gyerek felhívta a figyelmem, és szerintem kellett is egy ilyen karakter ebbe a langyos vizű versenyzésbe. És én is úgy látom ahogy ericco írta: Max viselkedése abszolút világbajnok mentalitásra vall. Nem sz*rozik, azt teszi amit helyesnek érez és nem ijed meg egy kis versenyzéstől. Nem tudom miért lett unalmas számomra a forma-1 de az ilyen srácok legalább visznek bele színt. :)

realcamp

HozzászólásSzerző: realcamp » 2016. október 31., hétfő 14:10

De konspirációs teóriákat gyártani, és azt követelni, hogy kérjen elnézést, elhordani minden szemét embernek, meg igzaságtalanságot kiabálni mindenhol, az már kívül esik a antipátián.
Nem mondtam,hogy egy szemét ember,egy szóval sem.Csak szerintem tolja a Red Bulltol kezdve az FIA-n át mindenki.Azonban egyelőre Ricciardot se veri egyértelműen.Mióta Red Bullos,még mindig bőven Ricciardo szerezte a több pontot,érdekes róla mindenki megfeledkezik..Jövőre kap a segge alá egy jó kocsit,nehogy vb legyen a nagy Maxon elverve.Na majd kiderül.
A gyerek minden neccesebb szitujáért büntetést kapot.
Nah ne.Tegnap kapott először büntetést,és volt még pár neccesebb szituja.
A nyilatkozataiban lehet kiventi valót találni, de én azt is megértem. Az apja ilyennek nevelte, mert tudta, hogy a világbajnokok ilyenek. Elég egy darab Jos nyilatkozatot elolvasni a fiáról.
Nekem meg egy arrogáns kis nyominak tűnik,aki azt hiszi mindent szabad.Még nem többszörös vb,hogy ezt megengedhesse magának,lehet nem is lesz.És az is lehet,még akkor se kéne így viselkednie.

Na mindegy,én ezt a Verstappen témát hanyagolom.Elég volt a gyerekből

Vissza: