Az egyik példánál egy pipát tettek a karikába, egy másiknál ugyan beikszelték Karácsonyt, de odaírták fölé, hogy „ez is egy fasz”. Ezeket vasárnap este érvénytelennek minősítették, most érvényessé válhatnak.

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. június 14., péntek 12:36
Az egyik példánál egy pipát tettek a karikába, egy másiknál ugyan beikszelték Karácsonyt, de odaírták fölé, hogy „ez is egy fasz”. Ezeket vasárnap este érvénytelennek minősítették, most érvényessé válhatnak.
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. június 14., péntek 12:28
ez nem igazán valid infó, első kerben vannak fidesz képviselő, kerületvezető vagy mifene meg nekik segítő ismerőseim, akik szavazatszámlalók is voltak, mozgóurnáztak stb stb határozottan cáfolják ezt, sőt, több venezuelai van a kerületben, mint amit a sajtó megírt és még szavazás útmutatót is kaptak, csak miattuk voltak venezuelai szavazóbiztosok is (akik amúgy kibuktak, mert nem tudtak magyarul), illetve vízivárosba is telepített be a fidesz a választás előtt korábban ott sohasem látott embereket, bár ők "csak" 200 vannak...El Sie7e írta:A venezuelaiak mondjuk pont a választás előtt lettek tömegesen kijelentkeztetve ugyanonnan. Tudom h ezt a 444 vagy a telex nem írta meg a teljes kép megléte érdekében de abszolút nem számított volna az sem ha minden venezuelai a Fidesz jelöltre szavaz.'shutterisland írta: en egyetertek az elvben, en sem szavaztam 14 ota (egyedul mzp-re dobrev ellen az elovalasztason) de amig venezuelaiak dontenek el keruleteket vagy magyarorszagon soha nem elo es ottani rokonokkal sem rendelkezo hataron tuli magyarok bombazzak a leveleket a fidesz x-el, egy ilyen szelsoseges politikai csatateren ettol el lehet tekinteni.
na meg akkor ennyi erovel a 80+ evesek is elmennek szavazni, akik meg ha meg is erik a kovetkezo ciklust, de az erdemi negativ/pozitiv valtozasokat mar valoszinuleg ok sem tapasztaljak a sajat borukon.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. június 14., péntek 12:18
A venezuelaiak mondjuk pont a választás előtt lettek tömegesen kijelentkeztetve ugyanonnan. Tudom h ezt a 444 vagy a telex nem írta meg a teljes kép megléte érdekében de abszolút nem számított volna az sem ha minden venezuelai a Fidesz jelöltre szavaz.'shutterisland írta: en egyetertek az elvben, en sem szavaztam 14 ota (egyedul mzp-re dobrev ellen az elovalasztason) de amig venezuelaiak dontenek el keruleteket vagy magyarorszagon soha nem elo es ottani rokonokkal sem rendelkezo hataron tuli magyarok bombazzak a leveleket a fidesz x-el, egy ilyen szelsoseges politikai csatateren ettol el lehet tekinteni.
na meg akkor ennyi erovel a 80+ evesek is elmennek szavazni, akik meg ha meg is erik a kovetkezo ciklust, de az erdemi negativ/pozitiv valtozasokat mar valoszinuleg ok sem tapasztaljak a sajat borukon.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 14., péntek 11:53
Mert meg ahhoz is balfasz volt, plusz jott egy vilagvalsag, de az irany ki volt jelolve, vityaek az o modszereiket csiszoltak es maxoltak ki elkepeszto tarsadalmi felhatalmazas birtokaban.BlancoMark írta:De nem is tudta leuralni sosem az orszagot. Nem tudom hogy MP beszelt-e mar a ketfordulos valasztasrol mint opciorol ha hatalomra kerulne. Rohadt fontos lenne.Faust írta:
Mit mondjon erre az ember, regen is ketfordulos valasztasok voltak, aztan jott fleto.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. június 14., péntek 11:52
HozzászólásSzerző: Santi » 2024. június 14., péntek 11:45
Az aki mellé meg bemennek és behúzzák neki az ikszet helyette az meg szabályos, mert szabályos x van behúzva, de aki bement egyedül mint egy ember és a saját döntéséből szavazott, de éppen pipát tett a körbe vagy az iksze a kör szélén metszi magát és nem a körön belül, az meg érvénytelen. Biztos jól van ez így.gutihaz14 írta:tehat egy pofon egyszeru elvarasnak sem tud megfelelni de legyen azert ervenyes mert miert ne...Santi írta: Nyilván erre jönne hehe, hogy aki annyit nem tud megugrani, hogy ikszeljen annak legyen csak érvénytelen a szavazata, de én személy szerint azokat elfogadnám érvényes szavazatnak, ahol bár nem x-et hanem pipát tett a körbe vagy besatírozta stb., de egyértelműen egy helyre tette, azaz világos, hogy az a választott jelöltje.
legalabb ennyi szuro legyen egy valasztasban ha mar a venezuelaiak is szavazhatnak es az egybitesek is
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 14., péntek 11:42
Akkor szavazzatok,kuldjetek el oket.ferni írta:Ez oké miro, de szó szerint nem maradt már mit ellopni, kb minden szektorra rátették már a kezüket és az állami vagyon magánkezekbe került.miro. írta: Gyurcsany utan gondoltad,hogy rosszabb jon? Sot,hogy ennyivel rosszabb?![]()
Ami kimaradt még gyors bezsákolják 2 év alatt.
Ezért írom, hogy ne hasonlítsuk ezt ahhoz a helyzethez, mert teljesen más a felállás.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 14., péntek 11:41
Jó, most forgasd ki a mondandómat.Marky írta:Kivanom, hogy ne legyen olyan rokonod, aki latasserult, vagy mar leromlottak a finommotoros kepessegei....ferni írta: Szánalmas, hogy olyan emberek szavazatai döntenek, akiknek ez a feladat nehézséget okoz....
Az a szánalmas, hogy ezeket az embereket a fidesz megvezeti és ezzel vannak hatalmon, ez a kibaszott szánalmas.Az a szanalmas, ahogy velekedsz embertarsaidrol...
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. június 14., péntek 11:40
tehat egy pofon egyszeru elvarasnak sem tud megfelelni de legyen azert ervenyes mert miert ne...Santi írta: Nyilván erre jönne hehe, hogy aki annyit nem tud megugrani, hogy ikszeljen annak legyen csak érvénytelen a szavazata, de én személy szerint azokat elfogadnám érvényes szavazatnak, ahol bár nem x-et hanem pipát tett a körbe vagy besatírozta stb., de egyértelműen egy helyre tette, azaz világos, hogy az a választott jelöltje.
HozzászólásSzerző: Santi » 2024. június 14., péntek 11:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 14., péntek 11:35
Az a szanalmas, ahogy velekedsz embertarsaidrol...sajnos nem lehet mindenki olyan patent, mint te, barcsak a tizmillio ferni orszaga lehetnenk.ferni írta: Egy kis szavazatválogatás milyen érvénytelenek voltak![]()
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... A1s_telex/
Kommentekben van pár gyöngyszem![]()
Szánalmas, hogy olyan emberek szavazatai döntenek, akiknek ez a feladat nehézséget okoz....
Besatírozzák a karikát meg pipát meg V betűt raknak bele![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. június 14., péntek 11:32
Kivanom, hogy ne legyen olyan rokonod, aki latasserult, vagy mar leromlottak a finommotoros kepessegei....ferni írta: Szánalmas, hogy olyan emberek szavazatai döntenek, akiknek ez a feladat nehézséget okoz....
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 14., péntek 11:28
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 14., péntek 11:11
Ez oké miro, de szó szerint nem maradt már mit ellopni, kb minden szektorra rátették már a kezüket és az állami vagyon magánkezekbe került.miro. írta: Gyurcsany utan gondoltad,hogy rosszabb jon? Sot,hogy ennyivel rosszabb?![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 14., péntek 10:50
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 14., péntek 10:34
De nem is tudta leuralni sosem az orszagot. Nem tudom hogy MP beszelt-e mar a ketfordulos valasztasrol mint opciorol ha hatalomra kerulne. Rohadt fontos lenne.Faust írta:Mit mondjon erre az ember, regen is ketfordulos valasztasok voltak, aztan jott fleto.hehetheoriginal írta: karigeri teljes ujravalasztasert nyekereg, ha jol olvastam.
hat igen, csak odarangatni megint a szavazokat, akiknek mar amugyis tele van a faszuk, nem erdekli oket elegge es leszarjak, nyilvan sokkal kisebb lesz a reszvetel, aztan az egesz eredmeny torz lesz. de talan legalis es hivatalos.
igy elbaszni valamit amugy, es mindez mennyi koltseg, amit az adofizetok fizetnek![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 14., péntek 10:32
Mit mondjon erre az ember, regen is ketfordulos valasztasok voltak, aztan jott fleto.hehetheoriginal írta: karigeri teljes ujravalasztasert nyekereg, ha jol olvastam.
hat igen, csak odarangatni megint a szavazokat, akiknek mar amugyis tele van a faszuk, nem erdekli oket elegge es leszarjak, nyilvan sokkal kisebb lesz a reszvetel, aztan az egesz eredmeny torz lesz. de talan legalis es hivatalos.
igy elbaszni valamit amugy, es mindez mennyi koltseg, amit az adofizetok fizetnek![]()
![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 14., péntek 10:29
Ez lenne amugy a legegyszerubb.'shutterisland írta: en egyetertek veled, sot, nem tartanam feltetlen igazsagtalannak azt sem, ha csak a magyarorszagon elo magyar allampolgarok es az x eve eletvitelszeruen ott elo es adozo kulfoldiek szavazhatnanak.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 14., péntek 10:25
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 14., péntek 10:18
Ezek mind igazak,de attol meg az en allaspontom nem hamis szerintem.'shutterisland írta: en egyetertek az elvben, en sem szavaztam 14 ota (egyedul mzp-re dobrev ellen az elovalasztason) de amig venezuelaiak dontenek el keruleteket vagy magyarorszagon soha nem elo es ottani rokonokkal sem rendelkezo hataron tuli magyarok bombazzak a leveleket a fidesz x-el, egy ilyen szelsoseges politikai csatateren ettol el lehet tekinteni.
Gyurcsany utan gondoltad,hogy rosszabb jon? Sot,hogy ennyivel rosszabb?ferni írta:Vázolj fel egy rosszabb helyzetet annál, ami most van.miro. írta:
Nem tudom vallalni a felelosseget es a kovetkezmenyet annak,ha szar lesz.
Konkrétanw olyan minimális esélye van annak, hogy ennél is szarabb lesz, tisztán amiatt, mert más van hatalmon, hogy beszélni se érdemes róla, ezért nem értem ezt a hozzáállást.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem