Remy írta:
Ribéry - Benzema - Griezmann hármas sokat érhet majd. Ők meccseket dönthetnek el, ha hozzák azt, amit tudnak. A védelem jó, Varane tanár, ha ő nem esik ki, akkor bármi lehet. A középpálya inkább védekező felfogású, de ez nem biztos, hogy baj. Cabaye, Pogba, Matuidi is beton. Jó lesz ez

Varane ha 100-as akkor óriási érték, és a párja is jónak tűnt. cabaye nálam full átlag, a másik kettő komoly. nem tudom nasri milyen mostanában, ha deschamp megneveli, jó is lehetne
GT37 írta:ziro4vr írta:...
Kolléga, ha már itt vagy... Jelenleg melyik válogatottat tartod a legesélyesebbnek a vb-győzelemre?
Egyértelmű esélyest nem tudnék megnevezni
Brazilok:jók lehetnek, Neymar is jó lehet, Scolari sok jó játékosból válogathat, de a kp-n lassan döntést kéne hoznia, hogy összeérjenek. (fernandinhot játszatnám mindenképp) ugyanakkor nincs csatár, Luiz ha játszik életveszély, és úgy érzem, ha egy elődöntőben mondjuk hátrányba kerülnek, akkor nagy a baj
Németek:jó foci, jó játékosok, jó de kissé makacs és egy helyben toporgó edző..egyszerűen ez nem egy nyerő csapat,nem egy tornacsapat, hanem egy jó csapat. volt ennél sokkal rosszabb csapatuk, de azok meghaltak egy elődöntőért, mentek, mint a bika..ezek ha falba ütköznek, lepattannak
Spanyolok:korábban azt írtam, hogy azt sem tartom kizártnak, hogy az elődöntőig se mennek el, de lehet módosítok..nagyon nehéz lesz őket megverni. nem fognak sokkal nyerni, parádézni, de kivívtak egy olyan tiszteletet, tudatalatti félelmet az ellenfél részéről, hogy necces..és ott van Costa, aki egy jolly joker, főként az összképet tekintve, nem csak a teljesítményre, gólra utalva
Argentína:nem láttam őket sokat mostanában, de szerintem érvényes rájuk az, mint 2010-ben, ha nem is olyan mértékben, de egy szervezett, stabil kp-s csapat leveri őket. fullos formával, fullos messivel (tudja, most kell domborítania a legenda státuszhoz) meg is nyerhetik
akikre érdemes lehet figyelni: Portugália, Franciaország, Belgium, Kolumbia/Uruguay egyike
akikre nem: Anglia, Hollandia és szerintem az Olaszok se esznek meg sok sót
Nem illik.