Ha Hamilton csak 4.wZoLee7 írta:2. hellyel is vb?
Grosjean oda vágta... remélem egy jó esős futam lesz ma.
HozzászólásSzerző: kodo » 2016. november 13., vasárnap 16:36
Ha Hamilton csak 4.wZoLee7 írta:2. hellyel is vb?
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 13., vasárnap 16:26
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. november 13., vasárnap 16:20
Rosberg innen behuzza. Ha felesleges kockzázatot nem vállal "simának" kell lennie.sebydani írta:Na tippek, hogy ki húzza be a VB címet? Az évben először belenézek már én is![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. november 13., vasárnap 16:18
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. november 13., vasárnap 12:50
Nincs ebben semmi extra. Ő a részéről mindent megtett, hogy a két versenyzője egyforma esélyekkel induljon, egymással meccseljék le. Innentől akármelyik is veszít vagy akármelyiket intézi el valamelyik másik pilóta, neki senki ne mondja, hogy nem tett meg mindent. Ez a dolgaP. Krisz írta:Azért az nem semmi, hogy Toto Wolff felhívta Jos Verstappent.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. november 13., vasárnap 11:27
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. november 13., vasárnap 11:19
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. november 13., vasárnap 10:30
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 11., péntek 15:53
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. november 11., péntek 12:52
Vannak kivételek, de ezek 20 évvel ezelőtt voltak. Ha közelmúltból indulunk ki, csak Hamilton nem volt még a "nagyok" közül a Ferrarinál.morientes írta:Senna, Hakkinen, hogy mást ne mondjak...Ha jobban megnézed, szinte minden nagy versenyző kipróbálja magát a Ferrarinál, ha lehetősége nyílik rá.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 11., péntek 12:00
Senna, Hakkinen, hogy mást ne mondjak...Ha jobban megnézed, szinte minden nagy versenyző kipróbálja magát a Ferrarinál, ha lehetősége nyílik rá.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. november 11., péntek 11:00
Kizártnak tartom hogy ne forduljon meg soha az olaszoknál. Ha jobban megnézed, szinte minden nagy versenyző kipróbálja magát a Ferrarinál, ha lehetősége nyílik rá.ericco írta:Szerntem egy darabig nem fog a Ferrariba igazolni. Sőt, el tudom képzelni, hogy soha.Remy írta:Verstappen lesz a kovi Ferraris bajnok.![]()
Ha én lennék a főnök, és én döntenék a pilótáimról, egyiket sem igazolnám le, mert nem bírom őket, de ha félreteszem azt, hogy rühellem az ilyen feltűnősködő embereket, mint Ricciardo, és a teljesítményt nézem, akkor inkább az auszi. Nagyon éretten, és konstansan teljesít, Verstappen még kicsit nyers.Santi írta:Én Ferrarisként a kettő közül szívesebben látnám Ricciardot a csapatnál, egyelőre sokkal érettebb és nyilván tapasztaltabb. Lehet, hogy 1-2 év múlva Maxot mondanám, most viszont inkább az ausztrál, olasz ősökkel ugye.
HozzászólásSzerző: babaking » 2016. november 11., péntek 9:53
hahaalexoxladjackoxi írta:Ha rajtam múlna, Raikkönen élete végéig versenyezne.wZoLee7 írta:Esélytelennek látom. A helyükben egyszerre váltanék két pilótát. Amíg Kiminek van kedve tartsák meg, Vettel hamar megunja, ha meg nem lesz mellette Kimi és az új csapattárs is elveri csak a csapatnak lesz rossz.Idén nagyon jól teljesít (erősebb szezonja van, mint Vettelnek), és annyira nem is peches, szóval a teljesítményével is rászolgál a Ferrari ülésre. Ha jövőre is ezt hozza, jó eséllyel láthatjuk még 2018-ban is. Vettelnek meg Alonso karriert jósolok, az olaszoknál lesz még 1-2 évig, de VB-t aligha nyer. Abban meg szinte biztos vagyok, hogy pár éven belül a Ferkánál fogunk látni a jelenlegi Mercisektöl vagy Red Bull-osoktól valakit.
HozzászólásSzerző: Santi » 2016. november 11., péntek 9:38
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 11., péntek 9:11
Szerntem egy darabig nem fog a Ferrariba igazolni. Sőt, el tudom képzelni, hogy soha.Remy írta:Verstappen lesz a kovi Ferraris bajnok.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 11., péntek 7:21
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. november 10., csütörtök 23:20
Ha rajtam múlna, Raikkönen élete végéig versenyezne.wZoLee7 írta:Esélytelennek látom. A helyükben egyszerre váltanék két pilótát. Amíg Kiminek van kedve tartsák meg, Vettel hamar megunja, ha meg nem lesz mellette Kimi és az új csapattárs is elveri csak a csapatnak lesz rossz.
HozzászólásSzerző: Santi » 2016. november 10., csütörtök 23:16
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. november 10., csütörtök 22:40
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem