Bundesliga
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bundesliga
hát pedig nehezebb lesz pótolni Lewandowski -t révén hogy érte még pénzt se kapnak Götzéből meg azért láttak egy kis pénzt
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mivel a legjobb játékosok nem igazán, vagy csak ritkán mennek a bundesligába, ezt tudják tenni. Építgetik a jól működő rendszerüket, jól működő elemekkel, akik jól passzolnak bele és nem kell alkalmazkodni. Meg amolyan tradíció is náluk, vagy presztizskérdés, hogy a legjobb németek náluk játsszanak, egy külföldi meg a lóvét nézi, meg a bl-t, abban is ők a legjobbak ott.csababarca írta:Elképesztő nagy rabló csapat a BM, arra mennek,hogy gyengítsék az adott bajnokságuk legjobbjait.![]()
Utóbbi jó 10 évet nézzük,akkor sorra rabolják ki a Bundesliga akkori jó csapatait.
Deisler,Zé Roberto Ballack,Lúcio, Thorsten Frings,Ismael, Podolski, Van Buyten,Klose,Jansen,Altintop,Borowski,Gomez,Olic,Neuer,Mandzukic,Dante,Götze...Most meg Lewa is beáll a sorba.
Nekem ez nem szimpatikus, nem örülnék,ha mi a saját bajnokságunkat gyengítenénk azzal,hogy elhozzuk az adott év meglepetéscsapatának legjobbjait...Főleg úgy,hogy Götzére sem volt nagy szükségük pl, ennél a Lewandovski üzletnél meg bőven azt érzem,hogy nagyonn %ban az motiválja őket,hogy ne a BvB-nél játsszon a lengyel.
Szerintem mindkét játékosra szükségük van. A Dortmundot én is sajnálom amúgy, remélem a lengyelt jobban tudják majd pótolni, mint Götzét.
Nem illik.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Van itt pannonbajor? Néha mia san mia ír csak ide. Másról nem tudok

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Végre más is rájött erre a zsidó politikára. Jöhet a pannonbajorok válasza. Várom

"And my heart will leave you never."
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Tényleg jobb lehetne ha nem gyengítenék ennyire az ellenfeleket. DE azért azt a BVBnél sose felejtsék,hogy a Bayern is szerepet játszott abban,hogy nem ment csődbe a klub 8-10 .
És igen,nem kötelező aláírni.
És igen,nem kötelező aláírni.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
nem kötelezi a játékosokat senki hogy aláírjanak a bayernhez
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Elképesztő nagy rabló csapat a BM, arra mennek,hogy gyengítsék az adott bajnokságuk legjobbjait.
Utóbbi jó 10 évet nézzük,akkor sorra rabolják ki a Bundesliga akkori jó csapatait.
Deisler,Zé Roberto Ballack,Lúcio, Thorsten Frings,Ismael, Podolski, Van Buyten,Klose,Jansen,Altintop,Borowski,Gomez,Olic,Neuer,Mandzukic,Dante,Götze...Most meg Lewa is beáll a sorba.
Nekem ez nem szimpatikus, nem örülnék,ha mi a saját bajnokságunkat gyengítenénk azzal,hogy elhozzuk az adott év meglepetéscsapatának legjobbjait...Főleg úgy,hogy Götzére sem volt nagy szükségük pl, ennél a Lewandovski üzletnél meg bőven azt érzem,hogy nagyonn %ban az motiválja őket,hogy ne a BvB-nél játsszon a lengyel.
Na mindegy,örülök,hogy spanyolországban kevésbé megy ez, persze vannak kivételek. (Keita,Alves, Milito, Eto'o akik meghatározóak voltak és spanyolból jöttek, nálatok meg Isco,Illara ugrik be, meg Callejon, Ramos, Baptista, akik tényleg beépültek valamilyen szinten, szóval messze nem az az arány...)

Na mindegy,örülök,hogy spanyolországban kevésbé megy ez, persze vannak kivételek. (Keita,Alves, Milito, Eto'o akik meghatározóak voltak és spanyolból jöttek, nálatok meg Isco,Illara ugrik be, meg Callejon, Ramos, Baptista, akik tényleg beépültek valamilyen szinten, szóval messze nem az az arány...)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Esete válogatja, de nagyjából igen. Csakhogy a történet itt nem ér véget. Ha Lewandovski megkapja a maga kétszeres-háromszoros fizetését, a vele egy szinten vagy jobban teljesítő, vagy egszerűen csak régebbóta a klub alkalmazásában álló csapattársai is hasonló fizetést követelnek majd. Ahogy azt látjuk, a focista sohasem az átlaghoz méri a saját fizetését, hanem a legjobban kereső csapattársáéhoz. Megígérsz egy irreális fizut az egyiknek, és már el is infláltad a teljes keret javadalmazását.h3x0r írta: Normalis esetben 35-40 millioert megvennek a jatekost es adnanak neki egy 5-6 millios fizetest.
VISZONT Lewandowski ingyen igazolhato, tehat a Bayern megsporol vele 35-40 milliot. De ezt a jatekos es az ugynoke is jol tudja, ezert nyugodtan kernek joval magasabb fizetest. Ennek a 40 millionak kb az 50-60%-at kapja meg a jatekos valamilyen formaban. Pl alairasi penz vagy evenkent fizetes formajaban. Amennyire en lattam, az esetek nagy reszeben hasonlo volt a helyzet.
Mellesleg nem hiszem, hogy ez a trend tartható. Elképesztő adósságokat halmoznak fel a klubok, de a puszta túlélésért továbbra is rálicitálnak egymásra az értelmesebb játékosokért. Szerintem egy amerikai sportokhoz hasonló fizetési sapka a labdarúgásban is aktuális lenne.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A hírek/pletykák szerint a Juventus figyeli, és megpróbálnak majd rácsapni, ha Lewa megérkezik Münchenbe.R.M.C.F írta:Mi lesz mándzsukiccsal? Pep szerint a világ legjobb csatára.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Amúgy Mandzukicot se tartom sokra, sőt...
nyugi...ha eligazol a barcába, akkor VDb jelölni fogja az aranylabdára.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- h3x0r
Normalis esetben 35-40 millioert megvennek a jatekost es adnanak neki egy 5-6 millios fizetest.mia san mia írta:Egy német Bayern fanclub oldala szerint Lewa 4 évre aláír, 11M eurós fizuért cserébe. Július elsejével csatlakozik a kerethez.
Persze ez messze nem hivatalos info. Viszont ha igaz azt a 11-et baromira soknak találom.
VISZONT Lewandowski ingyen igazolhato, tehat a Bayern megsporol vele 35-40 milliot. De ezt a jatekos es az ugynoke is jol tudja, ezert nyugodtan kernek joval magasabb fizetest. Ennek a 40 millionak kb az 50-60%-at kapja meg a jatekos valamilyen formaban. Pl alairasi penz vagy evenkent fizetes formajaban. Amennyire en lattam, az esetek nagy reszeben hasonlo volt a helyzet.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Láttuk ezeket a dortmundiakat már másik csapatban nem egyszer. Annyira egyiknek sem fog csillogni a cipője, mint a Ruhr vidéken, abban biztos vagyok és innen már biztos nem nevezném egy erős átlagcsatárnál jobbnak. Jól tenné, ha maradna, saját érdekében is.
Amúgy Mandzukicot se tartom sokra, sőt... csak mondtam, hogy szerintem így első blikkre szerintem annyival jobban nem fog beválni a lengyel.
Amúgy tetszett a nyári átigazolási politikájuk, jól frissítettek. Mármint a Dortmundé.
Amúgy Mandzukicot se tartom sokra, sőt... csak mondtam, hogy szerintem így első blikkre szerintem annyival jobban nem fog beválni a lengyel.
Amúgy tetszett a nyári átigazolási politikájuk, jól frissítettek. Mármint a Dortmundé.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A lengyel klasszis, nem akkora, mint Suarez vagy Falcao, de nagyon jó. Pont, hogy a horvát egy teljesen átlagos, vagy átlagosan jó játékos. Olyan támogatással ami neki van, egy Gomez fosná a gólokat, ahogy tette is. Lewa hozni fogja a német statjait, plusz vissza is tud adni egy kényszerítőt. Jól járnak vele, Götzét meg szoktatni kell a szélekhez, mert a sebhelyes, meg az izompólós holland már nem lesz sokáig toppon.nmate írta:Az már durva, hogy Lewa ennyit kapna, én még mindig azt vallom, az az egy meccs összejött neki 120%-ra (még ha luftot rúg, az is bemegy aznap), de amúgy totál közepes csatár, a horvát gyerekkel jól működik minden, feleslegesnek tartom a transzfert. De ők tudják, szerintem fail.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Az már durva, hogy Lewa ennyit kapna, én még mindig azt vallom, az az egy meccs összejött neki 120%-ra (még ha luftot rúg, az is bemegy aznap), de amúgy totál közepes csatár, a horvát gyerekkel jól működik minden, feleslegesnek tartom a transzfert. De ők tudják, szerintem fail.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem nem sok az a 11 milla annak tükrében, hogy lewa személyében egy (a mai piacot tekintve) saccper 40 millás csatárt szereztek meg ingyen. (az aláíráspénz persze kérdéses, hogy mennyi volt, ha volt, de a lényeg szerintem érthető.)
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Lehet hogy bruttó. Az okés.mia san mia írta:Egy német Bayern fanclub oldala szerint Lewa 4 évre aláír, 11M eurós fizuért cserébe. Július elsejével csatlakozik a kerethez.
Persze ez messze nem hivatalos info. Viszont ha igaz azt a 11-et baromira soknak találom.
Mi lesz mándzsukiccsal? Pep szerint a világ legjobb csatára.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Egy német Bayern fanclub oldala szerint Lewa 4 évre aláír, 11M eurós fizuért cserébe. Július elsejével csatlakozik a kerethez.
miről beszéltek? Mennyi és a többi biszem-baszom. 0-0 se volt fél szezon alatt.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Egyértelműen az angol bajnokság a legjobb!Utána a német és a spanyol foci van nagyjából fej-fej mellett!
Nem is azt mondtam, hogy mindig ott esik a legtöbb gól, hanem, hogy úgy emlékszem valamikor(tavaly vagy tavaly előtt) ott volt a legtöbb!Az elmúlt 5 évben 850-900 gól között termeltek a német csapatok a 34 forduló alatt. Míg mondjuk az angolok az elmúlt 4 évben mindig 1050 felett voltak. (De mondjuk az idei évet véve a németek vezetnek 40 góllal és ugyanazon fordulóban vannak) És tavaly Olaszországban is 1000 gól felett voltak, és az előttelévő ötben is 950 felett.... szóval a németeknél 34, többinél 38 forduló van (spanyolba sem kéne ennyi csapat, felesleges).
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Hummelsre januárt írnak, hogy akkor térhet vissza, de vegyük úgy hogy a BL legjobb 16ra már ott lesz. Suboticnál pedig májust írnak a visszatérésre. de a Hummels-Papa (görög) védőpáros már is jobb lesz mint a mostani 18 éves gyerekkel párban a görög.
Javulni, javult a bundesliga, de nem annyival, hogy a spanyol-angol párost megelőzzék. De mondjuk bebetonozták magukat a harmadik helyre. Az olasz-francia-portugál trió pedig leszakadva.
a világesemény megrendezése miatt hatalmas előnybe kerültek ilyen szempontból mondjuk az olaszokkal szemben, ahol lepukkadt, sok-sok évtizedes stadionok vannak és a nézők is csak úgy tolonganak a meccseiken, míg az olaszoknál egy EL-nál is max félház van amikor belenéztem a meccseikbe (de sok bajnokin is). De spanyolban is van pár régies stadion (Valencia, akiét majdnem 100 éve építették).Wertz írta:Maga a körítés lett minőségibb.
Javulni, javult a bundesliga, de nem annyival, hogy a spanyol-angol párost megelőzzék. De mondjuk bebetonozták magukat a harmadik helyre. Az olasz-francia-portugál trió pedig leszakadva.
Az elmúlt 5 évben 850-900 gól között termeltek a német csapatok a 34 forduló alatt. Míg mondjuk az angolok az elmúlt 4 évben mindig 1050 felett voltak. (De mondjuk az idei évet véve a németek vezetnek 40 góllal és ugyanazon fordulóban vannak) És tavaly Olaszországban is 1000 gól felett voltak, és az előttelévő ötben is 950 felett.... szóval a németeknél 34, többinél 38 forduló van (spanyolba sem kéne ennyi csapat, felesleges).BBarni írta:Ha jól emlékszem tavaly vagy tavaly előtt ott volt magasan a legtöbb gól!
spanyoloknak hatalmas mázlija, hogy ott a két nagy és most az Atletico is. De nekem az angol bajnokság a Nr 1. mégha BL-EL-ben a spanyolok el is kalapálták a szembejövő angolokat.BBarni írta:Ha csak a a bajnokság színvonalt nézzük akkor csak 3.(4. azért nagyon nem)A spanyol bajnokságban sem hemzsegnek a jobbnál jobb csapatok! Összkép alapján már nem olyan biztos, hogy csak 3.-ak lennének!
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!