A sikereket szerintem az hozta, hogy a projekt elején aktívak voltunk az átigazolási piacon (Mourinho és Ancelotti alatt), majd ezeknek az igazolásoknak, az egész csapatnak hagytunk időt, hogy összeérjen (emellett az elvágyódókat sem tartottuk itt erőszakkal). Ezek az igazolások adják a még mindig jelenlegi csapat gerincét. Ezen az úton kellett volna folytatni, hogy meglegyen az állandó forgás, a keret fokozatos újításából fenntartani egy egészséges versenyszellemet a csapaton belül. A vezetőség hátradőlt, újra a padra kezdtünk igazolni "olcsóba", majd csodálkozunk, hogy hirtelen egy sikeresebb szezon után előjött a motiválatlanság.
Itt van egy ilyen összeesküvés elmélet féleségem, hogy mivel Perez a privát szférában is komoly tényező, eleve rosszul kezeli az alkalmazottak fizetési igényeit. Ez gyakran előfordul, egyáltalán nem újdonság, hogy a cégek a béreken szeretnek spórolni. Meggyőződésem, hogy sok kiszemelt a múltból emiatt nem játszik itt, mert Perez túlzónak találta az igényeiket. Legalább fél tucat név az eszembe jut így hirtelen. Egy szempontból ez jó dolog, mert ne a játékosok diktáljanak, de bizonyos esetekben bizony össze kellett volna szorítania a fogait, és rugalmasabbnak kellettvolna lennie. Átestünk a ló túloldalára. Ezért mondom már nem először, hogy a jelenlegi helyzetért nagyban felelős a vezetőség, akik kb Kroos leigazolása óta kritikán alul teljesítenek az átigazolási piacon. Hogy ebben Zidane keze is benne volt-e, azt nem tudom.
Madridba igazolni sok játékosnak még mindig presztízs, ezt nem vitatom. De nem annyira, hogy lemondjon a lehetséges nettó fizetése harmadáról, feléről. Mbappé is hamar megmagyarázta magának, hogy visszament focizni a szülővárosába. És ezért nem is tudom őt hibáztatni, ellenben a Real vezetőségét igen, hogy egy ilyen arrogáns, sok sikert Párizsban szöveggel kezelték a helyzetet (feltéve, ha a story igaz, szeirntem az). Egyáltalán nem csodálkoznék, ha többek közt emiatt a kommunikáció miatt sem játszana itt egy jó darabig.
Ezt viszont adom. A hibák ellenére sem kéne kinyitni hirtelen a buxát B és C megoldások előtt. Viszont ha feltűnik egy Mbappé kaliber, ott nemszabad spórolni, és el kell menni szinte a végéig, PSG és City ide vagy oda.chronic írta: Semmi értelme most kapkodni és idehozni még télen Hazardot 100 misi felett..
Nyáron - vélhetően - új edzővel el kell kezdeni az építkezést, az alapok megvannak. A keret bombaerős, rengeteg fiatal tehetséges játékos van, vannak öreg rókák akik még simán jók lehetnek 1-2 szezonra,vannak jó korban lévő világklasszisaink akik még a következő 4-5 évben a legnagyobb szinten fognak játszani. Elől viszont seperni kell.
Ja és remélem, Zidane nem lép. Megérdemli az esélyt, és neki is meg kell adnia az esélyt a Madridnak.