vannak embereik, akik illenek a mai fociba, nem tipikus konyhai robotgépek, csak ott van az edző, aki szerintem egy világtalan, illetve még mindig kevésnek érzem a gondolkodó játékosokat. (a védelem közepe sem tűnik megoldottnak, én terry-cahill párost játszatnám, ha lehetne)GT37 írta: Egyébként nem szurkolok az angoloknak, sőt, de azért vannak szimpatikus játékosaik.

VB - 2014
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: VB - 2014
Nem illik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
No problem, tényleg az, Townsenddel egyetemben, de hát az ilyen típusú játékosok is jól jönnek néha.ziro4vr írta:amennyit láttam, ő mehet, walcott sérült, young gyökér, lennon egysejtű (már bocs) szóval befér simán

-------------Sturridge---------
--Lallana---Rooney---Oxlade-
Illetve, még mindig Soton, a kis Luke Shaw-t is simán ki lehetne vinni, bár Baines (még

Egyébként nem szurkolok az angoloknak, sőt, de azért vannak szimpatikus játékosaik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kár, hogy nem a digis kommentátorok tolják.
a haraszti-monoki-baumstark triót nagyon bírom, sipőcz is jó, egri viktort kevésbé csippantom, de elismerem.
a haraszti-monoki-baumstark triót nagyon bírom, sipőcz is jó, egri viktort kevésbé csippantom, de elismerem.
azok a fáziskésések...DHP

Menczer és Mezei? Te jó ég!
Nem gondoltam volna, hogy a Knézy, DHP párost alul tudják múlni
Nem gondoltam volna, hogy a Knézy, DHP párost alul tudják múlni

- ziro4vr
Inkább a közösségi meccsnézések ideje, a sok rohaggyá meg illetve hovarúgta mellett úgy sem hallatszanak a kommentátorokGT37 írta: Meg a Menczer gyerek is ott van a szeren...Lehet, hogy megint eljön a spanyol streamek ideje.
![]()
Egyébként az angol Jay Rodríguez súlyos sérült szenvedett tegnap, úgyhogy az ő vébé-álmainak is annyi. Viszont, ha már Soton, Lallanát szerintem ki fogja vinni Brazíliába Hodgson.

amennyit láttam, ő mehet, walcott sérült, young gyökér, lennon egysejtű (már bocs

Nem illik.
- GT37
Meg a Menczer gyerek is ott van a szeren...ziro4vr írta:Én igazából majd mindenkit, mint őket. Gundi oké, bár nála is vannak jobbak..na de a többiek..Mezei

Egyébként az angol Jay Rodríguez súlyos sérült szenvedett tegnap, úgyhogy az ő vébé-álmainak is annyi. Viszont, ha már Soton, Lallanát szerintem ki fogja vinni Brazíliába Hodgson.
- ziro4vr
Én igazából majd mindenkit, mint őket. Gundi oké, bár nála is vannak jobbak..na de a többiek..Mezeihunmadridista írta:Hajdú B.-ét és Faragó Ricsit szívesebben hallgatnám.ziro4vr írta:http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... no-2327499 Nem igazán bánom, hogy Knézy nem lesz, ez a névsor meg a végén..

Nem illik.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Hajdú B.-ét és Faragó Ricsit szívesebben hallgatnám.ziro4vr írta:http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... no-2327499 Nem igazán bánom, hogy Knézy nem lesz, ez a névsor meg a végén..
- ziro4vr
http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... no-2327499 Nem igazán bánom, hogy Knézy nem lesz, ez a névsor meg a végén..

Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Blind majd átveszi a csapatot az Eb-győzelem után
Majd kilépik az FM-ből.

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Blind majd átveszi a csapatot az Eb-győzelem után

"And my heart will leave you never."
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
- Kapcsolat:
Én is De Geát vinném, Casillas és Reina mögött, akik szerintem alapvetőek VdB-nél. Bár López jobb kapus, mint Reina, de őt nem fogja vinni.besteve7 írta:Nincs is ezen min gondolkodni. Egyértelműen De Geat kellene kivinnie, előtte a jövő, szoknia kell a közeget, és hát jelenleg a csapatában is azon kevesek egyike aki teljesítményével rászolgál az MU mezre. És mellesleg meg szerintem amúgy is jobb kapus Lopeznél.Prométheusz írta:aki szerintem tuti nem Lopez. Bosque azt nem kockáztatja meg. tehát jó eséllyel De Gea lesz a harmadik kapus.
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson
HT: Team Acho (580684)
HOLLANDIA: KÉT KAPITÁNYT JELENTETTEK BE - HIDDINK ÉS BLIND
Nem mindennapi eset a Holland Labdarúgó-szövetségben (KNVB): egyszerre két szövetségi kapitányt jelentettek be. A hivatalos közlemény szerint – amelyet már korábban előre jeleztünk – Guus Hiddink veszi át a holland válogatott irányítását a nyári világbajnokság után távozó Louis van Gaaltól, ám 67 esztendős tréner csak a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságig marad. Utána addigi segítője, Danny Blind váltja – aki a 2018-os oroszországi vb-ig tölti majd be tisztségét.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Nincs is ezen min gondolkodni. Egyértelműen De Geat kellene kivinnie, előtte a jövő, szoknia kell a közeget, és hát jelenleg a csapatában is azon kevesek egyike aki teljesítményével rászolgál az MU mezre. És mellesleg meg szerintem amúgy is jobb kapus Lopeznél.Prométheusz írta:aki szerintem tuti nem Lopez. Bosque azt nem kockáztatja meg. tehát jó eséllyel De Gea lesz a harmadik kapus.
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
GT37 írta:Szerintem simán mehetne a Casillas - Diego López - De Gea hármas, de az öreget ismerve valamelyikük helyett Reina barátunk lesz ott Brazíliában.Acho írta:Kíváncsi leszek, hogy Valdes kidőlésével kit visz ki VdB a vb-re...
Valdést meg nagyon sajnálom, ennél jobb búcsúmeccset érdemelt volna...

szerintem te nagy tévedésben vagy. Reina alap a hármasból. Tehát Casillas és Reina a tuti. mellé lesz egy harmadik.
aki szerintem tuti nem Lopez. Bosque azt nem kockáztatja meg. tehát jó eséllyel De Gea lesz a harmadik kapus. (amúgy is neki van nagyobb nemzetközi, meg válogatott rutinja- igaz a válogatott csak korosztályos, de mégiscsak válogatott)
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- GT37
Szerintem simán mehetne a Casillas - Diego López - De Gea hármas, de az öreget ismerve valamelyikük helyett Reina barátunk lesz ott Brazíliában.Acho írta:Kíváncsi leszek, hogy Valdes kidőlésével kit visz ki VdB a vb-re...
Valdést meg nagyon sajnálom, ennél jobb búcsúmeccset érdemelt volna...

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
- Kapcsolat:
Kíváncsi leszek, hogy Valdes kidőlésével kit visz ki VdB a vb-re...
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Aztán nehogy a francia barátaimmal kelljen szembenézniük. Korántsem biztos az elsőség nekik.'shutterisland írta:na ja, ő adná, összerakná a védekezést és a középpályát, amennyire lehet, a támadóalakzathoz meg nem kell nyúlni, őket hagyni kell focizni.
a csoportot meg kell nyerni, a franciák csoportjának másodikját, svájcot, ecuadort vagy esetleg hondurast le kell győzni, aztán onnantól minden meccs ajándék.
HA(!!!) nem lesz a vébén sem szervezett játék, csak fel lesznek rakva a játékosok a pályára, azt hajrá.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
na ja, ő adná, összerakná a védekezést és a középpályát, amennyire lehet, a támadóalakzathoz meg nem kell nyúlni, őket hagyni kell focizni.
a csoportot meg kell nyerni, a franciák csoportjának másodikját, svájcot, ecuadort vagy esetleg hondurast le kell győzni, aztán onnantól minden meccs ajándék.
HA(!!!) nem lesz a vébén sem szervezett játék, csak fel lesznek rakva a játékosok a pályára, azt hajrá.
- ziro4vr
Simeone?'shutterisland írta:én leginkább a spanyolok előtt az argentinoknak szurkolok, de hát szkeptikus vagyok.
amilyen nehéz lesz megfogni a messi-aguero-higuain-di maria-tevez-lavezzi féle fogatból az aktuálisan játszókat az ellenfél védelmének, olyan könnyű lesz a csatársoruknak szétkapni az argentinok védekezését.
a nevek hátul és a középpályán is meglennének (zabaleta,masch,garay,banega,pastore,stb.) ahhoz, hogy ne csengjen rosszul a csapat névsora, de valahogy szervezetlenek, sokszor fejetlenek.
ha sabella helyet lenne egy klasszis edző, bizakodóbb lennék.
az alapanyag megvan, illetve Messi ha a legszűkebb elit tagja akar lenni, akkor most kell villantani, de nem érzem őket csapatnak. illetve ilyen gago-félékkel nem lehet egyszerűen.
Nem illik.