szerk: és meg is jött a kis blikkes

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 28., hétfő 22:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 28., hétfő 22:24
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. december 28., hétfő 22:23
Azt én is olvastam .közbe meg yachtozgat a lányokkal, vagy egyes hírek szerint a fiúkkal.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 28., hétfő 22:22
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 28., hétfő 22:20
ziro4vr írta:Jajj Remy, pedig olyan jóban voltunk mostanában, de mindig elcseszed.Remy írta:Kit érdekel a sok főszereplő... Csak Stallone kapjon szobrot.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 28., hétfő 22:18
Jajj Remy, pedig olyan jóban voltunk mostanában, de mindig elcseszed.Remy írta:Kit érdekel a sok főszereplő... Csak Stallone kapjon szobrot.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 28., hétfő 22:16
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 28., hétfő 22:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 28., hétfő 22:11
De amúgy Di Caprionak ez is akkora reklám, hogy nem veszíthet. KEMÉNYziro4vr írta:Alapjáraton én imádom Tarantino párbeszédeit, de egyre inkább kezdi elveszíteni az ollót, ha már így fogalmaztam. A Basterdsben ez még minimális volt, aztán a Djangóban már zavart itt-ott, most meg majd meglátjuk.
Szerintem Fassbendernek fogják adni a Jobsért, Di Caprionak meg maradnak a mémek.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. december 28., hétfő 22:03
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 28., hétfő 21:57
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. december 28., hétfő 21:55
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. december 28., hétfő 21:52
Kerlon írta:Nem láttam a filmet, de azon sem lepődnék meg, ha Leo soha nem kapna Oscart, mert amúgy addig mindig rá lehet sütni majd a nagyobb volumenu filmjeire, hogy majd most ezért, majd most ezért. Mekkora marketing fogás.
Nekem pont az egyszobás sztorik a zsánereim, és ez kiegészülve Tarantino stílusával... hm ínyencségnek hangzik. Amúgy meg én pont az utóbbi filmjeiért kedvelem Tarantinot, nekem a Jango elszabadul és a Becstelen Brigantik a két kedvencem tőle. Sokat elmond, hogy a Ponyvaregényt harmadjára tudtam végignézni, míg a Kill Billt csak elkezdtem, de nem hiszem, hogy valaha is befejezem. Mindenesetre én sokat várok a Hateful Eighttől, ha én sem leszek elájulva tőle, akkor kijelenthető, hogy komoly gond van azzal a filmmel. A 3 óra valóban soknak tűnik, mivel az egyszobás filmeknek pont az a lényegük, hogy karakterek nincsenek alaposan kidolgozva, és igazából 1-1 főbb jellemvonást képviselnek, és az érdeklődést a tempóval és a sokkoló fordulatokkal akarják fenntartani. Na most a trailerek alapján Tarantino karaktereket alkotott a sztori mellé, és én reménykedek abban, hogy a plusz egy (másfél?) órás játékidőt a karakterek kitöltik. No meg a mestert ismerve lenyomja a műfaj kötelező köreit, és az utolsó fél-egy órát masszív gyilkolászással tölti ki. Lényegében két filmet kapunk egy áráért.Tarantino filmről is vannak rossz hírek, amikor már a legelvakultabb fanjai is azt mondják, hogy a vágóollót megint elhagyta, akkor lehet baj van. Azért egy majdnem 3 óra kicsit sok egy egyszobás történetnek. Mindegy, ezt a kettőt meg kell nézni moziban, ennyivel megtámogatom a két rendezőt.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. december 28., hétfő 21:03
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 28., hétfő 20:49
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. december 28., hétfő 20:47
A véleményed igazolja a félelmeimet a trailer alapján. A trailerben nem láttam semmi olyat, ami alapján késztetést éreznék, hogy megnézzem a filmet, ráadásul valóban hosszú is. Az érdeklődésem inkább a DiCaprio-Hardy párosnak szól, illetve annak, hogy a komplett média azt szajkózza több, mint fél éve, hogy ez lesz az az alakítás, ami meghozza LDC-nek az Oscart, és egyszerűen kíváncsi vagyok arra, hogy mivel lesz ez több, mint a korábbi szerepei, amelyek után rendre alulmaradt.Egynek jo volt ez a revenant, de azert megegyszer nem lennek hajlando megnezni.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 28., hétfő 18:29
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. december 28., hétfő 18:21
Szerintem szep volt a fenykepezes, es ugy gondolom a film legerosebb pontja is egyuttal. Nehol meg ra is csodalkoztam egy-egy jelenetre, hogy de csudajol nez ki, ami nalam nem surun szokott megtortenni. Kicsit ugy ereztem hogy ra is jatszottak erre, de nem bantam. Az is lehet hogy azert tuntek fel, mert a tortenet nem tudott beszippantani. Nekem kicsit hianyzott a kohezio, a szalak nem igazan akartak egysegkent funkcionalni, es helyenkent ezert teljesen erdektelen volt. En ugy tudtam volna ezt elkepzelni, hogy az indianos reszeket kivenni a filmbol, amitol majd egy oraval, de feloraval biztosan rovidebb lett volna, es nem is lett volna ilyen vontatott. Nem erzem hogy annyit adtak volna hozza a filmhez hogy benne kellett lenniuk. Kerdes hogy ez eredeti forgatokonyv, vagy konyv alapjan keszult a film... Azert csalodas, mert korabbi Inarritu filmek amiket lattam (Amores Perros, Babel) szamomra tetszetosebb sztorival rendelkeztek. A zenenel is voltak furcsasagok, peldaul egy resznel felcsendult egy dallam ami nagyon gyanus hogy a Birdman-ben is hallottam, ha nem is ugyanezt akkor valami nagyon hasonlot, es nem igazan illett oda. DiCaprio es Hardy lehoztak a kotelezot, de tuzijatek azert nem volt egyikuk reszerol sem. Osszessegeben nem egy emlekezetes film, de el lehet vele utni az idot.Norbii írta:Egyetértek, viszont a látványt se lehetett különösebben kiemelni, ritkán láthattunk egy nagyobb képet a tájról.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. december 28., hétfő 17:28
Egyetértek, viszont a látványt se lehetett különösebben kiemelni, ritkán láthattunk egy nagyobb képet a tájról. Próbált néhol egyedi is lenni a film (flashback), de nem igazán jött össze neki, sőt értelmét se láttam annak ellenére hogy tudom mire akartak kilyukadni vele.sonic írta:Egynek jo volt ez a revenant, de azert megegyszer nem lennek hajlando megnezni. A latvany nagyszeru de azon kivul nem adott semmi plusszt, es rettento hosszu.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. december 28., hétfő 14:32
Erre az alakitasra szerintem nem. Nagyon meglepodnek.Remy írta:Leo végre megkaphatja az Oscart?
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem