Tiffany

Mekkora rész volt.

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 28., péntek 23:24
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. augusztus 28., péntek 23:17
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. augusztus 28., péntek 22:37
Az egyik egy sitcom, a másik inkább dráma. Viszont a Shameless tényleg nagyon jó, bár csak az első két évadot láttam. Lassabban fogyasztom, nincs belőle sok. Bár ott az eredeti angol, abból több rész is van.Norbii írta:Két hete elkezdtem nézni a shameless sorozatot. Szerintem nem létezik még egy ilyen sorozat, szóval nem ismeri az mindenképp nézze meg. Egy családról szó aki a létminimum alatt él és bepillantást nyerhetünk a mindennapjaikba. hasonló a már megint malcoln-hoz csak szintekkel jobb. Ami az elejétől kezdve megfogott az az egyedi humora, amit más sorozatnál nem lépnének meg azt itt megteszik, és a legdurvább hogy egy szempillantás alatt átmegy egy iszonyatosan depresszív, melankolikus sorozattá. Ami jól is áll neki. A 3. évadnál tartok de már most remegek hogy mi lesz velem ha befejezem az 5. évadot is.: (
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. augusztus 28., péntek 20:48
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 28., péntek 20:42
Kevin Hart ott nekem nagyon túltolta, de Shaq beszólása Chris Paulnak is fasza volt, vagy mikor Ludacrist basztatták.P. Krisz írta:A Biebereset láttam , tényleg jó volt .Justin Bieberes roast meg tele volt feketékkel, ez a gyerek tényleg azt hiszi, hogy nigger.![]()
Mondjuk ott is voltak jó beszólások, valamelyik Bieber videoklip vs. ISIS videók.
Pl. hogy Snoop Dogg úgy néz ki mint Shaq csontváza vagy Martha Stewart egyedül többet ült böriben mint a jelenlévő niggerek összesen .
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. augusztus 28., péntek 20:33
+nincsenek benne - egy sem! - fekete vagy fehér karakterek, az összes a szürkezónában van erényekkel és hibákkal. (jó esetleg Steve kivétel, őt tényleg rühellem) Meg ugye itt van Emmy istennő:sziv:shameless
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. augusztus 28., péntek 20:30
A Biebereset láttam , tényleg jó volt .Justin Bieberes roast meg tele volt feketékkel, ez a gyerek tényleg azt hiszi, hogy nigger.![]()
Mondjuk ott is voltak jó beszólások, valamelyik Bieber videoklip vs. ISIS videók.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. augusztus 28., péntek 20:27
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. augusztus 28., péntek 20:20
Jaja, Scorsese meg szeretett volna egy Jonah Hill típusú karaktert.ziro4vr írta:Ott szakadtam, meg mikor Hillnek mondják, hogy Tarantino már a spagettivel meggyőzte.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 28., péntek 20:01
Ott szakadtam, meg mikor Hillnek mondják, hogy Tarantino már a spagettivel meggyőzte.András93 írta:"Egyet nekik, ötöt senkinek".ziro4vr írta:Francónál mondjuk erősen leragadtak a homizásnál meg hogy milyen szar filmjei vannak de végülis jogos.
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. augusztus 28., péntek 19:22
"Egyet nekik, ötöt senkinek".ziro4vr írta:Francónál mondjuk erősen leragadtak a homizásnál meg hogy milyen szar filmjei vannak de végülis jogos.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 28., péntek 17:27
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. augusztus 28., péntek 17:24
David Hasselhoff, Donald Trump, Charlie Sheen, Roseanne, James Franco, Justin Bieber. Ezekhez a roastokhoz fogsz találni feliratot így vagy úgy.pheco írta:Ezekhez van magyar felirat? Bieberes részt adta párszor Comedy, de a többit még nem láttam.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. augusztus 28., péntek 17:12
+1 így is nagyon komoly félevad volt, de lehetett volna jobb a rész.Realista24 írta:A Suits tízesét Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az utolsó 20 mp mentette meg. Amúgy csalódást okozott, kiszámítható volt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 28., péntek 16:56
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. augusztus 28., péntek 16:07
Ezekhez van magyar felirat? Bieberes részt adta párszor Comedy, de a többit még nem láttam.ziro4vr írta:Bieberes, Charlie Sheenes jó még, bár elég önismétlő mind.
Mondjuk Franco meg Jonah Hill kapott jó oltásokat.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. augusztus 28., péntek 15:13
Dicsérni fogod. :Đziro4vr írta:Jól van, lehet így lesz, de előbb Mr Robot, aztán jövök szétfikázni. :Đ
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 28., péntek 14:56
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!in this world there can only be one james franco, 'cause if there were two james francos, they'd never stop buttfucking each other.ziro4vr írta:Mondjuk Franco
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 28., péntek 14:37
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 28., péntek 14:32
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem