Sorozatok, TV műsorok
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Sorozatok, TV műsorok
Az első kb. televíziós történelem, a másodikat pont annak tiszteletére be se próbáltam, főleg hogy ember nem mondott még rá semmi pozitívat

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én nemrég fejeztem be, szerintem zseniális.Sierra írta:True Detective S01
Na engem a pilot megvett.A héten folytatom.

But he is a good boy...
True Detective S01
Na engem a pilot megvett.
A héten folytatom.
Na engem a pilot megvett.

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
GoT: egy kérdés:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Beric Dondarrion miért szerepel Arya listáján?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Beric Dondarrion miért szerepel Arya listáján?
"And my heart will leave you never."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mr. Robot 4 rész után
Kicsit leült most, ettől függetlenül bejön továbbra is, a potenciál megvan.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az amerikai pszichos csávó adja azért, bármennyire is klisé talán, mr. robot behaluzását meg annyira a képünkbe tolják már, hogy nem lepődnék meg ha valódi lenne
Kicsit leült most, ettől függetlenül bejön továbbra is, a potenciál megvan.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az amerikai pszichos csávó adja azért, bármennyire is klisé talán, mr. robot behaluzását meg annyira a képünkbe tolják már, hogy nem lepődnék meg ha valódi lenne

Nem illik.
- ziro4vr
http://www.hitfix.com/whats-alan-watchi ... -the-story
Fasza interjú Fullerre, egy lezáró film adná, és elég erősen megmagyarázza a 3. évad végét.
Fasza interjú Fullerre, egy lezáró film adná, és elég erősen megmagyarázza a 3. évad végét.
Nem illik.
- András93
Arra azért készülj fel, hogy nincs lezárás.Remy írta:Rém rendes család 2x12
Tiffany![]()
Mekkora rész volt.

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
köszifiore írta:középsuli fanok, gyülekező

Kiss Ádáml, Saiidtól, Dancsótól és Mondik Noémitől várom az oltáskákat, remélem megkapják.

- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Én ennél jobb sorozatot nem láttam az utóbbi években. Mondjuk tény, hogy Íjász meg ilyen Vámpírnaplók a versenytársai.Mr Robot pilot

- ziro4vr
Scream 1x9
Ez még viccnek is rossz volt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az a bál, meg a zenés klippes négyes vacsi alulmúlt mindent, eszeveszett kínos volt. Ja a gyilkosokra a tippem a nyilvánvaló Piper mellett, meghúzom a váratlant és azt mondom Emma muterja.
Mr Robot pilot
Jó ez, tiszta sor, de hamesz minden idők legjobbjás beírása big joke, hatalmas vicc. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy sok delusion témájú filmet láttam mostanában, és ez megint eléggé annak tűnt, mikor levitte a bázisukra, nagyon gyanúsan nem volt senkivel kontaktban mr robot
Hannibal uccsó rész
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Felemás érzések, maga a megvalósítás mesteri, ahogy elintézik D-t az tökéletes, de a vége..és pláne, hogy a balfasz Morpheus megússza meg a leszboszi is..hát ne már. Azért az uccsó jelenet az maga Fuller volt, az még ad reményt a folytatása, ott nevettem erősen.
Bejött ez a vörös sárkány szál, simán ért volna egy teljes évadot
Ez még viccnek is rossz volt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az a bál, meg a zenés klippes négyes vacsi alulmúlt mindent, eszeveszett kínos volt. Ja a gyilkosokra a tippem a nyilvánvaló Piper mellett, meghúzom a váratlant és azt mondom Emma muterja.

Mr Robot pilot
Jó ez, tiszta sor, de hamesz minden idők legjobbjás beírása big joke, hatalmas vicc. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy sok delusion témájú filmet láttam mostanában, és ez megint eléggé annak tűnt, mikor levitte a bázisukra, nagyon gyanúsan nem volt senkivel kontaktban mr robot
Hannibal uccsó rész
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Felemás érzések, maga a megvalósítás mesteri, ahogy elintézik D-t az tökéletes, de a vége..és pláne, hogy a balfasz Morpheus megússza meg a leszboszi is..hát ne már. Azért az uccsó jelenet az maga Fuller volt, az még ad reményt a folytatása, ott nevettem erősen.

Nem illik.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az elején már azt hittem, hogy valami nagyon komoly kisvideó lesz... aztán mégsem.fiore írta:középsuli fanok, gyülekező

mr.robot 1x09
zseniális. az a rész végi utolsó 1-2perc az classic lesz. azt sztem nem nagyon fogom soha elfelejteni. és a zárása:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!i wanted to save the world. mellé az operatőri munka, zene, vágás, tökéletes. és amit sejteni lehetett.. nem hiába mondta elliot, h "ti végig tudtátok" (vagy gondoltátok nemtudom, h mondta pontosan).
zseniális. az a rész végi utolsó 1-2perc az classic lesz. azt sztem nem nagyon fogom soha elfelejteni. és a zárása:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!i wanted to save the world. mellé az operatőri munka, zene, vágás, tökéletes. és amit sejteni lehetett.. nem hiába mondta elliot, h "ti végig tudtátok" (vagy gondoltátok nemtudom, h mondta pontosan).
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Szerintem is parádés volt ez az utolsó Hannibal.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ahogy elintézik D-t, az zseniális volt, képi világ, zene, minden. A stáblista utáni jelenet is tetszetős volt.
Viszont, hogy Alana megúszta, az a világ vicce.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ahogy elintézik D-t, az zseniális volt, képi világ, zene, minden. A stáblista utáni jelenet is tetszetős volt.

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Jobb mint bármiAndrás93 írta:A Scrubs is szállított pár komolyabb részt. Jobb, mint a House.

A legjobb dramedy.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- András93
A Scrubs is szállított pár komolyabb részt. Jobb, mint a House.Norbii írta:viszont az alapkoncepció hasonlít, ahogy a gyerekek is teljesen hasonlítanak. Ráadásul pl ott van a wilfred c. sorozat ami egy sitcom még is tömény sötét drámát kapsz az arcodba, ahogy néha a malcolmtól is. kár hogy már nem adják a comedyn.

Malcolmot is néha néztem CC-n, majd egyszer megnézem az egészet. Meg még voltak Comedyn jó dolgok, pl. Arrested Development (legjobb sitcomok egyike), talán az amerikai Office-t is adták, azt nagy kár, hogy nem folytatták.
Meg én behoznék egy-két régebbi vígjátékot is, ami nálunk még nem volt, de hát nem én vagyok a fejes.

- mocsok
érdemes. nagyon is. lehet egy-két rész gyengébb a pilot után, de aztán...brutális.soadroli írta:Mr. Robot pilotján is túl vagyok, ez is megfogott, érdemes tovább nézni? Mintha írtátok volna, hogy nagyon ellaposodik.
nem érdemes, inkább kötelező.

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Ez a Rectify nem rossz 3 rész után, nem nagyon pörög, de nézeti magát. Abigail Spencer meg
Mr. Robot pilotján is túl vagyok, ez is megfogott, érdemes tovább nézni? Mintha írtátok volna, hogy nagyon ellaposodik.

Mr. Robot pilotján is túl vagyok, ez is megfogott, érdemes tovább nézni? Mintha írtátok volna, hogy nagyon ellaposodik.

- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
viszont az alapkoncepció hasonlít, ahogy a gyerekek is teljesen hasonlítanak. Ráadásul pl ott van a wilfred c. sorozat ami egy sitcom még is tömény sötét drámát kapsz az arcodba, ahogy néha a malcolmtól is. kár hogy már nem adják a comedyn.András93 írta: Az egyik egy sitcom, a másik inkább dráma. Viszont a Shameless tényleg nagyon jó, bár csak az első két évadot láttam. Lassabban fogyasztom, nincs belőle sok. Bár ott az eredeti angol, abból több rész is van.
Ami hasonló élményt nyújt az szerintem a Rescue Me, más a téma, még is sok mindenben hasonlítanak. Első évad is nagyon jó volt, de amit a másodikban hoztak. Az betett rendesen.
rescue mere meg ránézek, úgy is fogyóban vannak a sorozatok..Ami vicc. egész nyáron alig volt mit néznem, persze suli időben munka mellett pedig lesz egy rakat. #3worldproblems