Aktualis felszopkodott fiatal brazil tamado akit tobb elit klubbal is szobahoztak. Szerintem sem meglepo, hogy Casemironal 20 millioval dragabb.cart írta: Továbbra is az egyik egy 22 éves támadó, a másik pedig egy 30 éves VKP.

Premier League
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Re: Premier League
Továbbra is az egyik egy 22 éves támadó, a másik pedig egy 30 éves VKP.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Amugy nem is ertettem, hogy hova volt a rohanas.Pad'em írta: 100 milla lesz AntonyCsúnyán bennhagytunk 10-20 milliót Casemiróban.
Manchester United are ‘confident’ to complete full agreement with Ajax for Antony in the next hours. All parties have agreed on negotiations around €100m fee, now time to structure the deal and get it done.
Player’s camp also feeling that it’s now more than close.
Nekik kellett case, nem mi akartuk eladni. Volt meg boven hatra idő.
Picit itt is az az erzesem, hogy minket mindenki szopat (teljesen jol teszik) az igazolasoknal, mi meg nyomjuk a gentlemant
ZIDANE
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
100 milla lesz Antony
Csúnyán bennhagytunk 10-20 milliót Casemiróban.
Manchester United are ‘confident’ to complete full agreement with Ajax for Antony in the next hours. All parties have agreed on negotiations around €100m fee, now time to structure the deal and get it done.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Öde megkezdte az Arsenal seggének a mentését.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Hát igen nagy esély van rá, hogy Salah 32 gólos rekordja veszélyben van.
Lassan olyan csapata van Guardiolanak, hogy igazából már elbalfaszkodni se tudja a BL-t. Elképesztő milyen emberek ülnek a padon is.
Lassan olyan csapata van Guardiolanak, hogy igazából már elbalfaszkodni se tudja a BL-t. Elképesztő milyen emberek ülnek a padon is.
Én bízom Haalandban. Neki a BL az álma. A BL pedig egyenlő Real Madrid. Csak a testének kell bírnia és jönni fog Karim után.ELSiete írta:Nyilván a Real mindenkinek egy álom, de én szerintem ő a Cityvel is elégedett az apja révén, és simán benne van a pakliban, hogy ő az utolso puzzle darab Guardiolanal a BLhez. Ha meg mindent nyernek, elkezd Citys "legendává" válni, mi meg esetleg nem leszünk képben, akkor nehezen fogjuk elhozni.ateeemadrid írta:
Jatszott mar valaha jobbszélen?
Ettől még kár a vikingért, az új generáció legjobbja, az ő csapata is alaphangon 1-0ról indul.
A citybol sztem amúgy sztem egyszerűbb igazolni, fog ő még itt játszani.
Érte kellett volna mennünk, sokkal komolyabb, profibb a hozzaallasa Mbappenal, aki egy kis k.csög.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Haaland CR utat fog bejárni. Az, hogy milyen csapatokban, az más kérdés. De nem fog egy Cityben megöregedni, max akkor, ha nem azt az utat járja be a karrierje, amire jelenleg hivatott. Tehát, megsérül, kialszik benne a tűz, stb.
De, ha éhes marad, akkor lépni fog onnan.
De, ha éhes marad, akkor lépni fog onnan.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Nyilván a Real mindenkinek egy álom, de én szerintem ő a Cityvel is elégedett az apja révén, és simán benne van a pakliban, hogy ő az utolso puzzle darab Guardiolanal a BLhez. Ha meg mindent nyernek, elkezd Citys "legendává" válni, mi meg esetleg nem leszünk képben, akkor nehezen fogjuk elhozni.ateeemadrid írta:Jatszott mar valaha jobbszélen?Anthony írta:
Benzema jól ellett volna a jobb szélen is.
2 légy egy csapásra.
Ettől még kár a vikingért, az új generáció legjobbja, az ő csapata is alaphangon 1-0ról indul.
Érte kellett volna mennünk, sokkal komolyabb, profibb a hozzaallasa Mbappenal, aki egy kis k.csög.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- ateeemadrid
Jatszott mar valaha jobbszélen?Anthony írta:Benzema jól ellett volna a jobb szélen is.Faust írta:
Oriasi blama hogy nem hoztuk el, a szememben sokkal nagyobb mint a kiskocsog teknoc. Annak igy utolag a normalis ember meg orul is. De ez a gyerek…Az eletben nem hozzuk el a citybol.
2 légy egy csapásra.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Benzema jól ellett volna a jobb szélen is.Faust írta:Oriasi blama hogy nem hoztuk el, a szememben sokkal nagyobb mint a kiskocsog teknoc. Annak igy utolag a normalis ember meg orul is. De ez a gyerek…Az eletben nem hozzuk el a citybol.'shutterisland írta: az is durva, hogy salah a 9-bol egyet sem rugott vagy egyiknek sem o adta a golpasszt, arra sem sok penzt tettem volna fel, mielott rakattintottam az eredmenyre.
illetve haaland goljait elnezve...pont ez hianyzott a city jatekabol.
2 légy egy csapásra.
Oriasi blama hogy nem hoztuk el, a szememben sokkal nagyobb mint a kiskocsog teknoc. Annak igy utolag a normalis ember meg orul is. De ez a gyerek…Az eletben nem hozzuk el a citybol.'shutterisland írta: az is durva, hogy salah a 9-bol egyet sem rugott vagy egyiknek sem o adta a golpasszt, arra sem sok penzt tettem volna fel, mielott rakattintottam az eredmenyre.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az is durva, hogy salah a 9-bol egyet sem rugott vagy egyiknek sem o adta a golpasszt, arra sem sok penzt tettem volna fel, mielott rakattintottam az eredmenyre.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
durva eredménysoadroli írta: 9-0.... besztlig![]()

de amúgy sokkal több "középcsapat" van ott, mint a spanyol bajnokságban
akik bármikor megverhetik a nagyokat
nézzük meg mennyit költöttek a kisebb csapatok a PL-ben és itt igazolásokra a nyáron
döbbenetes különbségek vannak
Azt a par evet meg kihuzzuk a jelenlegi tamadokkal amig febukkan megint valami csatar tehetseg. Esetleg Marianot meg lehet gyozni hogy hosszabbitson addigYazid írta: A norveggal jol beszoptuk, benzema utan vakarhatja a fejet a vezetőség![]()

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cart 2022. augusztus 27., szombat 17:54-kor.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ott minden csapat nagyon erős, ilyen különbségek nincsenek, ohh wait.soadroli írta: 9-0.... besztlig![]()

Ez a Bournemouth valami kurvagyenge. Simán utolsó lesznek.
Haaland meg szépen hozza, amit vártam. Rá kell menni a csúcsra.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Akkor már legyen 10.
Haaland hatalmas király. Én ott ülök a 24-es kivásárlási áros vonaton
Haaland hatalmas király. Én ott ülök a 24-es kivásárlási áros vonaton

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

A norveggal jol beszoptuk, benzema utan vakarhatja a fejet a vezetőség

Colos norvég gyorsan tett róla h ne szopjanak.Pad'em írta: City 0-2-re ég, Pool 4-0-ra megy Firmino 3 assist + gól, Chelsea 10 emberrel, mindezt fél óra után, mozgalmas délután lesz a PL-ben.