Össze tehetik a kezüket, hogy nem megy a Barca már vagy 3 góllal.
Erre Kubo eltöri a lécet
HozzászólásSzerző: impossible » 2023. január 25., szerda 21:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 24., kedd 19:11
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. január 24., kedd 18:32
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2023. január 24., kedd 18:06
Jajj na ne..ez már a ló túloldala, de én megfogadtam, hogy ilyen témákba már nem szállok bele.BlancoMark írta:Meg egyébként én már több visszaemlékezésben olvastam, hogy abszolút Barca fan volt.dzsi91 írta: Amúgy az olyan barcások akik 50es iq felett vannak itt jelen a fúrumon felvilágosíthatnák, hogy magát a klubot franco tábornok hogyan nyomta el ? És a nagy elnyomás ellenére, hogyan sikerült az uralma alatt 7 bajnoki címet és 9 spanyol kupát nyerni ami durván a negyede az egész történelmük bajnoki és kupagyüzelmének![]()
Vagy majd 40 év múlva fosi leszármazottai ugyanúgy pereztábornokozni fognak ha messiékről lesz szó?![]()
Például:
https://www.marca.com/en/football/barce ... b45b4.html
Statisztikailag (kupák), ahogy te is írtad semmiféle visszaesés nem volt tapasztalható a Barcánál.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. január 24., kedd 17:25
Meg egyébként én már több visszaemlékezésben olvastam, hogy abszolút Barca fan volt.dzsi91 írta: Amúgy az olyan barcások akik 50es iq felett vannak itt jelen a fúrumon felvilágosíthatnák, hogy magát a klubot franco tábornok hogyan nyomta el ? És a nagy elnyomás ellenére, hogyan sikerült az uralma alatt 7 bajnoki címet és 9 spanyol kupát nyerni ami durván a negyede az egész történelmük bajnoki és kupagyüzelmének![]()
Vagy majd 40 év múlva fosi leszármazottai ugyanúgy pereztábornokozni fognak ha messiékről lesz szó?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 24., kedd 17:10
De itt többségében arról van szó amikor már áll a játék, és beleköt mindenbe és mindenkibe, sokszor sunyi módon.csala írta: Egy nagy hülyeség ez a Gavi téma.A szezon eddigi meg a múlt szezonba is rengeteg olyan sárgát kapott amit ha más idősebb játékos követ el akkor nincs lap.Gavi tipikusan az a focista aki ha velünk van örülünk ha ellenünk akkor pokolra kívánjuk.Egy kullancs,pióca aki az örületbe kerget az elképesztő akarásával.Tán még 18 sincs a gyerek,szerintem meg elképesztő tehetség.
HozzászólásSzerző: csala » 2023. január 24., kedd 17:07
HozzászólásSzerző: Berti » 2023. január 24., kedd 15:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 24., kedd 15:09
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 24., kedd 14:40
Szeretem szitani a feszkotRealista24 írta:Miert csinalod ezt?hehetheoriginal írta: hallod regelj mar vissza bütyök, mondd mar el ez miert faj neked, tenyleg kivancsi vagyok![]()
Bytheway azon a meccsen ott voltam, es valoban az volt a legnagyobb örömöm azt leszamitva, hogy lefujtak a meccset![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. január 24., kedd 14:31
Plusz az ellenunk elert legnagyobb aranyu gyozelmeik kozul volt tobb is abban az idoben, ha jol emlekszem. Ki erti ezt...dzsi91 írta: Amúgy az olyan barcások akik 50es iq felett vannak itt jelen a fúrumon felvilágosíthatnák, hogy magát a klubot franco tábornok hogyan nyomta el ? És a nagy elnyomás ellenére, hogyan sikerült az uralma alatt 7 bajnoki címet és 9 spanyol kupát nyerni ami durván a negyede az egész történelmük bajnoki és kupagyüzelmének![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. január 24., kedd 13:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 24., kedd 13:51
Miert csinalod ezt?hehetheoriginal írta:hallod regelj mar vissza bütyök, mondd mar el ez miert faj neked, tenyleg kivancsi vagyokBtw olyanról elnevezni a stadiont, aki franco seregében harcolt, bizonyítja hogy mekkora retkek vagytok, legalja söpredék![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 24., kedd 13:50
hallod regelj mar vissza bütyök, mondd mar el ez miert faj neked, tenyleg kivancsi vagyokBtw olyanról elnevezni a stadiont, aki franco seregében harcolt, bizonyítja hogy mekkora retkek vagytok, legalja söpredék
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. január 24., kedd 13:41
Az egész klubot tiltsák kiA jelek szerint idén nem fog triplázni az FC Barcelona női labdarúgócsapata. A katalán együttest egy eltiltott játékos jogtalan szerepeltetése miatt fogják kizárni a Királynő-kupából, akárcsak a Sevillát – írja az El Chiringuito értesüléseire hivatkozva a Marca.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. január 24., kedd 13:15
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. január 24., kedd 13:01
HozzászólásSzerző: sebydani » 2023. január 24., kedd 12:45
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2023. január 24., kedd 12:32
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem