Cristiano Ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Márpedig Perez nem fogja hagyni, hogy egy ekkora jelentőségű játékos távozása után "ne állítsa helyre" a rendet egy sztárjátékos, csillogó körülmények közötti megszerzésével.
Nem illik.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
ja oké igazad van, nem kell bizalom. Majd megvárjuk míg 28 évesek lesznek mint Alexis, és lerakunk értük 80 milliót. Egyetlen helyről van szó a kezdőben, nem az egész csapatot kell kiállítani nyeretlen kétévesekből. Itt van két fiatal tehetség, akik a korosztályuk talán legjobbjai, és mi Hazardok meg Sanchezek után futkosunk? Ők is voltak ám fiatalok.
Van nekünk előre egy Isco-Karim-James-Bale négyesünk (Ha Cé lép), nehogymár ne lehessen megoldani h egy fiatalt beépítsünk. Nem egyből lenne rápakolva a teher.
Van nekünk előre egy Isco-Karim-James-Bale négyesünk (Ha Cé lép), nehogymár ne lehessen megoldani h egy fiatalt beépítsünk. Nem egyből lenne rápakolva a teher.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
Szerintem meg szálljunk le a földre! Bale-Cr közel sem fórum kedvencek (én sem csípem egyiket sem, bár ez nem újkeletű) viszont azért elég meredek mikor pusztán darabszámra van valaki helyettesítve. Asensio meg Odegaard az égegyadta világon nem mutattak sehol, semmit! Nemhogy a Madridban de még 2-3 szinttel lejjebb sem. Akkor mire ez a bizalom? Egy Hazard vagy Sanchez mérföldekkel biztosabb megoldás, mint ők, Perezt ismerve meg értelmetlenség is beszélni erről, mert a walesi nem megy, ha meg mennek is akkor nevek fognak jönni, nem ilyen névtelen emberkék.Hazard sem kéne, Alexis se. Inkább építsük be Asensiót, rá egy évre mikor már Bale se lesz meg Odegaard-t. A két vezérbikáért kapott 200-250 misit meg el lehet tenni szűkösebb időkre, vagy befektetni a stadionba.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
nem kell itt semmi nagy költekezés, még azzal sem feltétlenül értek egyet h csapatot kell összehozni az érte kapott pénzből. Hova kéne még ember? Csak az ő helyére ha elmegy. Védelem és a kp még évekig adott, minőséggel nincs gond, mennyiséggel se nagyon. Elől sincsenek gondok. Max egy cserecsatár kéne, de ahhoz meg nem kell a CR-ért kapott pénz.
Hazard sem kéne, Alexis se. Inkább építsük be Asensiót, rá egy évre mikor már Bale se lesz meg Odegaard-t. A két vezérbikáért kapott 200-250 misit meg el lehet tenni szűkösebb időkre, vagy befektetni a stadionba.
Hazard sem kéne, Alexis se. Inkább építsük be Asensiót, rá egy évre mikor már Bale se lesz meg Odegaard-t. A két vezérbikáért kapott 200-250 misit meg el lehet tenni szűkösebb időkre, vagy befektetni a stadionba.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ezt honnan szedi Silva?Ronaldo nagyon jól beszéli a franciát, talán még jobban, mint én, és ha jövőre érkezik, nem lesz gondja beszélni a sajtóval

- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Bale is hatalmas király a válogatottban, és ő mégcsak nincs is annyira visszakorlátozva Madridban szvsz.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Messi nagy király a Barcaban, válogatottal megsem megy semmire. Nem mérvadó.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azért a válogatottakban szerintem nagyjából lehet látni, hogy ki mekkora.
Kb mindegyik támadónk a saját országának legjobb támadója. Szóval ott meg rájuk van jobban kihegyezve a játék
Kb mindegyik támadónk a saját országának legjobb támadója. Szóval ott meg rájuk van jobban kihegyezve a játék
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Addig nem tudjuk meg hogy ki mekkora szólista amig Ce itt nyomja. Addig mindenkit es mindent ala akarnak rendelni.
Illetve nem is kell egy ilyen szólista, mint ő. Nekem.
Illetve nem is kell egy ilyen szólista, mint ő. Nekem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Na ja.Sajnos lesz helyette Eden Hazard,jobb hiján.Illetve ha lehetne, Neymar kéne.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem feltétlenül kell nekünk vezérbika. Több csapatépítési modell van. Bárcás, 3 sztárrá építő, alájuk munkásosztályt építő. BM-é, ahol mint egy kirakós áll össze a kezdő, 1v1-ező, befejező, passzoló, btb stb. Persze itt Perez bele fog szólni, ha Cé megy, kötelezőnek fogja érezni, hogy nagy összegért és felhajtás mellett hozzon egy felkapott embert.
Nekem egy játékos csapat lenne a megfelelő, csak az a baj, ahhoz Carlo illett volna, nem Benitez. Illetve ha lehetne, Neymar kéne. Benne látom azt, hogy nem csak akkor ő a jani, ha a csapatnak is megy, hanem elő tud lépni és vezeti a bagázst. Mert most is ez kéne, Benzema, Isco, James kiváló zenekari tagok, de nem szólisták, frontemberek. Cé lenne az, de ő magának szólózik a backstageben.
Nekem egy játékos csapat lenne a megfelelő, csak az a baj, ahhoz Carlo illett volna, nem Benitez. Illetve ha lehetne, Neymar kéne. Benne látom azt, hogy nem csak akkor ő a jani, ha a csapatnak is megy, hanem elő tud lépni és vezeti a bagázst. Mert most is ez kéne, Benzema, Isco, James kiváló zenekari tagok, de nem szólisták, frontemberek. Cé lenne az, de ő magának szólózik a backstageben.
Nem illik.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ez is egy jó opció lenne. Nekem legalábbis tetszene. Csak az a baj, hogy Agüero nem jönne. Pedig egy James-Modric-Kroos-Isco-Benzema- Agüero sor nekem nagyon tetszene.Kerlon írta:A felsorolt nevek után, amúgy amondó vagyok, hogy nem szélső támadót, hanem csatárt kell igazolni, mert a széleken igazából megleszünk vagyunk CR nélkül is. (Isco, James, Bale, Jesé, Lucas)

De reálisan nézve Hazard. Csípem Alxis-t is, de jobban tetszik a belga játéka. Meg szerintem senki nem várná el tőle, hogy 1az1-ben pótolja CR-t és annyi gólt is szerezzen. Nagyon passzolna Modric-ék közé, én támogatnám a leigazolását.

De ez a Verratti féle ötlet tetszene a legjobban. Írtam már párszor, de nekem a Modric-Kroos-Verratti 3mas adná a legjobban, előttük James-szel, Karimmal meg Iscoval.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- MesQueUnClub
Ezzel viszont egyetértek, a Barcában sem tudott úgy csillogni, mint a 'Senalban, mert volt előtte a sorban minimum 3-4 játékos, ugyan ez a Realban is állna, nem hiszem, hogy tudná hozni ezt a formáját. Neki is kell, hogy a csapat rá épüljön, hogy a támadásokban, ő legyen a meghatározó alak.alexoxladjackoxi írta:Nem gondolnám, hogy Alexisnek feküdne a Real. Nálatok nem tudna akkora vezérbika lenni, mint nálunk. És neki ez kell, így tudja kihozni magából a maximumot. Szerintem mostanában még az is bassza a csőrét, hogy Özil elviszi előle a showt, és nem ő tud lenni házon belül a numberone. Eleve a PL jobban fekszik neki. Van területe, ki tudja használni az erejét, gyorsaságát, és tulajdonképpen minden pozitív tulajdonságát.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nem gondolnám, hogy Alexisnek feküdne a Real. Nálatok nem tudna akkora vezérbika lenni, mint nálunk. És neki ez kell, így tudja kihozni magából a maximumot. Szerintem mostanában még az is bassza a csőrét, hogy Özil elviszi előle a showt, és nem ő tud lenni házon belül a numberone. Eleve a PL jobban fekszik neki. Van területe, ki tudja használni az erejét, gyorsaságát, és tulajdonképpen minden pozitív tulajdonságát.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha netán véletlenül CR-nek ez lenne az utolsó idénye,úgy ebben az esetben egyértelműen Reust hoznám a helyére. Bale pedig marad mint ügyeletes világklasszis,bár a teljesitménye messze van attól.

Meg bele kerülne a mezünk színébe egy kis sárga.MesQueUnClub írta:Abból a 140 millából szerintem kijönne, a Reus/Auba/Gündi 3asnak az ára, onnantól Ziro 1 Dortmund meccset nem nézne gyanítom, bár még Hummels is beleférne szerintem. és akkor ki is lenne pontozva a Dortmund teljesen.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- MesQueUnClub
Abból a 140 millából szerintem kijönne, a Reus/Auba/Gündi 3asnak az ára, onnantól Ziro 1 Dortmund meccset nem nézne gyanítom, bár még Hummels is beleférne szerintem. és akkor ki is lenne pontozva a Dortmund teljesen.

Na ja! Szerintem is Reus, Hazard(bár most szar, de szerintem csak Mourinho lejárató kampány egyik arca), Sanchez (bár szerintem ő esélytelen) Auba (bár ő még csak most kapja el a fonalat), illetve házon belül Isco megoldásokban lehet gondolkozni. Igazából Bale is átvehetné valamelyt a szerepét, ha megtanulna focizni.Pipita írta:Egyrészt nem CR utódot kell keresni, mert senik sem lesz hozzáfogható. Vagy ha olyan játékost akarunk CR helyére, aki uganazt adja a csapatnak, amit CR, abból hatalmas csalódás lesz.A 2 srácon kívűl kit tudnátok elképzelni CR utódnak?
Valaki olyat kell hozni, aki képes lesz alkalmazkodni a csapat játékához, mert remélhetőleg akkorra már talán alakulóban lesz ilyesmi.![]()
Én Aubameyangot simán elhoznám, vagy ha végre újra feléled, akkor Reus-szal nekem egy álom válna valóra, annyira ide való az az ember hogy nagyon.
Más most hirtelen ne jut eszembe, akire reális esély is lehetne.

A felsorolt nevek után, amúgy amondó vagyok, hogy nem szélső támadót, hanem csatárt kell igazolni, mert a széleken igazából megleszünk vagyunk CR nélkül is. (Isco, James, Bale, Jesé, Lucas)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Olyan játékos kell majd a helyére aki tud védelmet megbontani,ugyanis a támadóink közül az semelyik nem tud 1-1-ezni.
Legyen ez Hazard,Reus,Sanchez,engem nem érdekel,csak tudja ezt megcsinálni.
Legyen ez Hazard,Reus,Sanchez,engem nem érdekel,csak tudja ezt megcsinálni.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Egyrészt nem CR utódot kell keresni, mert senik sem lesz hozzáfogható. Vagy ha olyan játékost akarunk CR helyére, aki uganazt adja a csapatnak, amit CR, abból hatalmas csalódás lesz.A 2 srácon kívűl kit tudnátok elképzelni CR utódnak?
Valaki olyat kell hozni, aki képes lesz alkalmazkodni a csapat játékához, mert remélhetőleg akkorra már talán alakulóban lesz ilyesmi.

Én Aubameyangot simán elhoznám, vagy ha végre újra feléled, akkor Reus-szal nekem egy álom válna valóra, annyira ide való az az ember hogy nagyon.
Más most hirtelen ne jut eszembe, akire reális esély is lehetne.