Le a kalappal a kuzdesert.
Benzemat hagyjak mostantol szabadokat löni.
Marceloval nyertunk ami szinten plusz.
Ja ès VAK

HozzászólásSzerző: lestat » 2021. február 6., szombat 18:09
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. február 6., szombat 18:09
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. január 31., vasárnap 13:34
Case jól jatszott, de a középpályánkon úgy mentek át, mint kés a vajon. A vezetés tudatában röhejes volt a védekezésünk. A két sztár nem zárt vissza a széleken, középen meg a Kroos-Lukita kettős nem bírt a létszámfölénnyel. Emberhátrányban ha megvan a vezetés, felállok stabilan, tartom a labdát, átadom a területet, ha kell kontrázom, csinálok valamit, nem lyukat égetek a középpályába és nézem, ahogy a támadók ácsorognak elől. Volt, hogy gyakorlatilag alig tudtuk kihozni a labdát, mert több Levante játékos volt a mi térfelünkön, mint Madrid játékos. Az elől levők közül meg bárkit be lehetett volna áldozni, mert sokat nem csináltak a meccsen. Én tuti, hogy a gól után egyből hoztam volna Chustot és így folytattam volna:Torquemada írta: Most nem azért, de pont ez a Casemiros húzás jött be. A mezőny legjobb teljesítményét rakta le, és beton volt, jól szerelt, jól indított, mintha midig ezt csinálta volna. Ha felállunk mondjuk egy Odri-Varane-Chust-Mendy vonallal, még csúnyább lett volna, és elől valaki be kellett volna áldozni cserébe. Így meg Case dolgozott kettő helyett, el is fáradt, de megoldotta. Nem ezen múlott szerintem.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. január 31., vasárnap 13:00
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. január 31., vasárnap 12:13
meg is lett az eredménye megint a makacsságánakRealista24 írta:Ezt akarta segédedzo csinálni, de ZZ szolt hogy Case menjen hatvednek.kiserik írta: Ha már ez a topik: hányszor bukott már bele a mester, hogy a Modric-Kroos duót vkp nélkül használja? Nem lett volna logikus döntés a vezető gól után behozni egy védőt (akár a castillás srácot) Kroos, Asensio vagy Hazard helyére és Casemirot a kp-n hagyni?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 31., vasárnap 10:16
Nem elengedtük, eladtunk egy középszerű spanyolt jó áron.el magico írta:Ja aztán, amikor felhozza valaki, hogy Llorentét kár volt elengedni, akkor meg kinevet a fórum 90%-ap.csabi1 írta:
Mert ott van koncepció ott van egy bazi erős keret,nem vesznek szar játékosokat euró 10 millióért.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: el magico » 2021. január 31., vasárnap 10:15
Ja aztán, amikor felhozza valaki, hogy Llorentét kár volt elengedni, akkor meg kinevet a fórum 90%-ap.csabi1 írta:Mert ott van koncepció ott van egy bazi erős keret,nem vesznek szar játékosokat euró 10 millióért.Erre az van, hogy egyre mélyebben vagyunk és egy Atma fog ránk verni vagy 20 pontot a végére. Kib***tt nagy szégyen....
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2021. január 31., vasárnap 9:03
Nem mellesleg egy már szinte hihetetlen módon odaillő edzővel.p.csabi1 írta:Mert ott van koncepció ott van egy bazi erős keret,nem vesznek szar játékosokat euró 10 millióért.Erre az van, hogy egyre mélyebben vagyunk és egy Atma fog ránk verni vagy 20 pontot a végére. Kib***tt nagy szégyen....
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. január 31., vasárnap 8:57
Mert ott van koncepció ott van egy bazi erős keret,nem vesznek szar játékosokat euró 10 millióért.Erre az van, hogy egyre mélyebben vagyunk és egy Atma fog ránk verni vagy 20 pontot a végére. Kib***tt nagy szégyen....
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. január 31., vasárnap 8:53
En is mar csak szorvanyosan nezem a meccseket. Zidane anno jatekoskent elerte hogy nezzem a real meccseit, most edzokent elerte hogy ne nezzem.. a kor bezarult.M1Ö írta: Volt meccs?Tudom, senkit nem érdekel, de engem minimum erre a szezonra elvesztettek. Annyira szeretem ezt a csapatot, hogy nem.bírom nézni a szenvedésüket, mert szérver az ideg tőle, meg teljesen lehoz az életről. Meg hát mérhetetlenül csalódott vagyok... Ahogy írtam korábban, minden adott volt, hogy egyeduralkodók legyünk hosszú évkre. Erre az van, hogy egyre mélyebben vagyunk és egy Atma fog ránk verni vagy 20 pontot a végére. Kib***tt nagy szégyen....
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2021. január 31., vasárnap 8:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 31., vasárnap 7:31
Ezt akarta segédedzo csinálni, de ZZ szolt hogy Case menjen hatvednek.kiserik írta: Ha már ez a topik: hányszor bukott már bele a mester, hogy a Modric-Kroos duót vkp nélkül használja? Nem lett volna logikus döntés a vezető gól után behozni egy védőt (akár a castillás srácot) Kroos, Asensio vagy Hazard helyére és Casemirot a kp-n hagyni?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. január 30., szombat 22:48
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. január 30., szombat 22:20
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. január 30., szombat 21:46
--》Milyen járható szakmai út?
Babinho írta: , hanem hozzá kéne nyúlni a reményteli (sajátnevelésű vsgy fiatalon megvett) fiatalokhoz, akik játéklehetőséggel, percekkel önbizalmat kapnának, és talán meg is szakadnának a mezért. (Ők lennének a kiebrudáltak közössége, nem sorolom ki van kölcsön rakva, vagy opcióval eladva).
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. január 30., szombat 21:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 30., szombat 21:33
Szokásos.kodo írta: Gyalázat volt ma is?
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. január 30., szombat 21:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 30., szombat 21:20
Milyen járható szakmai út? Ki hozza nekik a meccseiket a bírón kívül? Fati nem rossz, de Messi, TS meg mostanában Griezmann nélkül annyira menne, mint Vinicius.Babinho írta: Épp azt írtam, hogy annak ellenére, hogy a covid meg a vezetőség odaát MINDENT elcseszett, a szakmai stáb kezdi felismeri, hogy az egyetlen járható út, hogy beépíti a fiatalokat, használja őket, hiszen előreláthatólag ők lesznek a barca egyetlen esélyei a következő években...erre leírjátok, hogy de a vezetőség mindent elbaszott![]()
Azt hiszem én sem a milliardos adossagot kivantam meg, csak egy járható szakmai utat néznék meg itt is szívesen...talán végre egy meccset élvezni is tudnék. Jó lenne újra megtapasztalni. Rég volt.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. január 30., szombat 21:17
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem