semennyire, o lefott itt, foleg, hogy Camavinga lehozza lassan, amit Modric tudekissm írta: Ziyech szerintem is jo lenne, akar kolcsonben vagy bárhogy. Nem kéne megvárni a telet...
Btw Öde visszahozatala bármennyire opció Modric helyere majd valamikor? Jobban örülnék neki, mint Bellinghamnek.

Premier League
Re: Premier League
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde
Ziyech szerintem is jo lenne, akar kolcsonben vagy bárhogy. Nem kéne megvárni a telet...
Btw Öde visszahozatala bármennyire opció Modric helyere majd valamikor? Jobban örülnék neki, mint Bellinghamnek.
ha asensio menne én is hoznám. ajaxnak nem ő az egyetlen opció jobbra szóval lehet hoppon marad ha a chelsea drágán adja.Kerlon írta: Ziyechnek kifelé áll a lába a Chelseaből, egy kölcsönt bepróbálnék nála egy évre. Van holland útlevele is, szóval nem lenne gond a reggeléssel.
Főleg, ha Marcot kivágnánk.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Ziyechnek kifelé áll a lába a Chelseaből, egy kölcsönt bepróbálnék nála egy évre. Van holland útlevele is, szóval nem lenne gond a reggeléssel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Paqueta 60 misi. Done Deal. West Ham.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Malacia-ról azt mondják az okosok, hogy jobb lesz, mint Evra...hát.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Előre sajnálom csóri Case-t. Kroos és Modric után Fred, és Bruno Fernandestubatibi írta: De Gea - Dalot, Lisandro Martinez, Varane, Malacia - Casemiro, Fred, Bruno Fernandes - Sancho, CR7, Antony
Így már annyira nem néz ki szarul a MU kezdő, még ottvan Eriksen, Rashford is.
Bár szerintem újból eljön a Maguire-Mctomi ámokfutás a kövi fordulóban.![]()

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ott elbukik a nem néz ki szarul,hogy a kapusuk nem szint mártubatibi írta: De Gea - Dalot, Lisandro Martinez, Varane, Malacia - Casemiro, Fred, Bruno Fernandes - Sancho, CR7, Antony
Bár szerintem újból eljön a Maguire-Mctomi ámokfutás a kövi fordulóban.![]()

Védelem széle azért nem BLre törő csapatokat idéz. Elöl kíváncsi leszek mennyi védekezés lesz,és mennyi összjáték.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
hol vannak a jo zseni angol öcskösök?De Gea - Dalot, Lisandro Martinez, Varane, Malacia - Casemiro, Fred, Bruno Fernandes - Sancho, CR7, Antony

thereisonly1ronaldo
Max nevek alapján néz ki jónak.
Malacia, Dalot egyik se top kaliber
Sancho eddig flop
CR7 motivációs gondok
Antony kérdőjeles, szerintem egy Depay szint lesz
Malacia, Dalot egyik se top kaliber
Sancho eddig flop
CR7 motivációs gondok
Antony kérdőjeles, szerintem egy Depay szint lesz
De Gea - Dalot, Lisandro Martinez, Varane, Malacia - Casemiro, Fred, Bruno Fernandes - Sancho, CR7, Antony
Bár szerintem újból eljön a Maguire-Mctomi ámokfutás a kövi fordulóban.
Bár szerintem újból eljön a Maguire-Mctomi ámokfutás a kövi fordulóban.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
Lodi a harmadik balhátvéd akit leigazoltak idén

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nottingham Forest are closing in on their 19th summer signing.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Angolban imádják ezeket az alacsony súlypontú ügyes fiúkat. Mint a jamaicaiak a havat, tátott szajjal nézik.
Szerintem amugy a jobb szelhez baromi lassu.
Modric poziban a legjobb.
Ellenünk is szépen jatszotta meg ott a labdakat. A spanyol foci tokeletes lenne szamara. Egy xavi is fele ilyen jo teljesitmenyert legenda statuszt kapott. Valamilyen szinten egyetértek a mesterrel, hogy egy picit talán magasabbra van helyezve silva, mint ami, de meg kell erteni, nincsenek már vicenték, vagy pablo aimar ok a mai fociban. Egy jó rufete t, azért lehet találni. Erősítés lenne a portugál mindenhol. Ez nem kérdés.
Szerintem amugy a jobb szelhez baromi lassu.
Modric poziban a legjobb.
Ellenünk is szépen jatszotta meg ott a labdakat. A spanyol foci tokeletes lenne szamara. Egy xavi is fele ilyen jo teljesitmenyert legenda statuszt kapott. Valamilyen szinten egyetértek a mesterrel, hogy egy picit talán magasabbra van helyezve silva, mint ami, de meg kell erteni, nincsenek már vicenték, vagy pablo aimar ok a mai fociban. Egy jó rufete t, azért lehet találni. Erősítés lenne a portugál mindenhol. Ez nem kérdés.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale
Marci77 írta:Mondjuk Vicente meg Reyes is szélső volt vagy utóbbi néha középen elöl valaki mellett. Előbbi meg balszélső.hehetheoriginal írta:
ugyanez, régebben egy vicente vagy reyes (RIP) köröket fut az ilyen macskajancsik köré
Bernardo Silva meg kp. Eleinte játszatta jobb szélen Mahrez mostani helyén Pep,szarabb is volt,mióta berakta középre kva jó,ha épp játszik. De ugye rotálva van valamennyire Fodennel és Gündogannal,ezért néha csere. mondjuk 2 kezdős meccs 1 pados kb.
Így nem is értem az összehasonlítást. Nem 3 évvel ezelőttből kéne kiindulni... Ennek a Citynek Kdb után ő a legjobb játékosa.Vagy most már Haaland mellett még.
Egy jobb irányító/passzoló vénájú kpt nem tudnék mondani aki pótolhatja az öregeket,és elérhető. És ráadásul 100 alatt is lenne. vélhetően jövőre is.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
igen, köröket futottak, tempó az volt, bernardo azért jóval ügyesebb zsugás.hehetheoriginal írta:ugyanez, régebben egy vicente vagy reyes (RIPateeemadrid írta: Szerintem semmi extra a portugál, de biztos velem van a baj, mert mindenki más odáig van érte.) köröket fut az ilyen macskajancsik köré
Én sem vagyok annyira oda a portugálért, kicsit iscora hajaz a mozgása, egy picit jobb sebességgel.
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Mondjuk Vicente meg Reyes is szélső volt vagy utóbbi néha középen elöl valaki mellett. Előbbi meg balszélső.hehetheoriginal írta:ugyanez, régebben egy vicente vagy reyes (RIPateeemadrid írta: Szerintem semmi extra a portugál, de biztos velem van a baj, mert mindenki más odáig van érte.) köröket fut az ilyen macskajancsik köré
Bernardo Silva meg kp. Eleinte játszatta jobb szélen Mahrez mostani helyén Pep,szarabb is volt,mióta berakta középre kva jó,ha épp játszik. De ugye rotálva van valamennyire Fodennel és Gündogannal,ezért néha csere. mondjuk 2 kezdős meccs 1 pados kb.
Így nem is értem az összehasonlítást. Nem 3 évvel ezelőttből kéne kiindulni... Ennek a Citynek Kdb után ő a legjobb játékosa.Vagy most már Haaland mellett még.
Egy jobb irányító/passzoló vénájú kpt nem tudnék mondani aki pótolhatja az öregeket,és elérhető. És ráadásul 100 alatt is lenne. vélhetően jövőre is.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ugyanez, régebben egy vicente vagy reyes (RIPateeemadrid írta: Szerintem semmi extra a portugál, de biztos velem van a baj, mert mindenki más odáig van érte.

thereisonly1ronaldo
- ateeemadrid
Szerintem semmi extra a portugál, de biztos velem van a baj, mert mindenki más odáig van érte.
- Marci77
Úgyis kéne majd aki elirányítja a többieket kicsit,és dinamikus (Modric szerűen) előre. Nála jobbat nem találna Perez a piacon.KAG írta:Ez tenylegesen mukodhetne egyebkent.Marci77 írta:
jöhet Madridba 80értIdén jobbszél, jövőre Modric/Kroos helyére mehet (ahogy kényelmesebb lenne nekik Camavingával duóban).