Èn ezt pont máshogy látom.A Dunga fèle csapat pont hogy eltèr attol amit a brazil stilus kèpvisel,megprobálja ráeroltetni azt a fajta eredmènyfocit,ami a braziloknak abszolut idegen.Ebbol van a szenvedès.Inkább a stilusjegyek megtartásával kellene otvozni a a cèlfocit,de nem tulzásba vinni.Akkor lehetne jo a selecao.Mondjuk chile pont ezt csinálja.Ès nem rosszul.a foci változott.....nekik is most már muszáj váltania,eddig a többlet tudásuk vitte őket az élre,ma már NEM ELÉG a tudás. Több kell. Lépniük kell...ha ,mararadnak a triblinél....akkor semmit sem nyernek a következő időszakban,években,évtizedben,

Dél-amerikai foci
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Dél-amerikai foci
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Azert nem a kifort CR-re kell itt gondolni, hanem meg a Sportingosra, olyan meg lehet par(aztan majd meglatjuk, mi lesz beloluk). A MU elleni edzo meccs elott azt sem tudtam, h CR letezik.
A tobbiek sem fejlodtek semmit(de, csak visszafele). Ha ramondhatjuk, h a brazil valogatott joval gyengebb mint pl. a Ronaldos, Rivaldos v a Romarios fele, akkor ez ugyanugy igaz a Franciakra, a Hollandokra, Portugalokra, Angolokra(Kelet europaiak foleg) stb. is. Brazilok se lennenk ilyen kutyau, ha lenne egy jobb szov.kapitanyuk, mint anno Zagallo volt. A mostanibol felhozatalbol is siman ki lehetne megtobbet hozni.Fizikumuk es a jatekossaguk meg mindig a legjobbak kozott van, csak fejben kellene ossze szedni oket, es egy jobb valogatasi rendszer is kellene (az ilyen Oscar fele jatekosokat kell elfelejteni).
Nem ertek egyet.R.M.C.F írta: Sokrétű a brazil foci problémája....egyik fő oka a visszaesésnek,hogy míg a többiek sokat fejlődtek az elmúlt években,addig a brazilok maradtak egy szinten,a séma,a hozzáállás,a stílus,a mentalitás stb......
a foci változott.....nekik is most már muszáj váltania,eddig a többlet tudásuk vitte őket az élre,ma már NEM ELÉG a tudás. Több kell. Lépniük kell...ha ,mararadnak a triblinél....akkor semmit sem nyernek a következő időszakban,években,évtizedben,
A tobbiek sem fejlodtek semmit(de, csak visszafele). Ha ramondhatjuk, h a brazil valogatott joval gyengebb mint pl. a Ronaldos, Rivaldos v a Romarios fele, akkor ez ugyanugy igaz a Franciakra, a Hollandokra, Portugalokra, Angolokra(Kelet europaiak foleg) stb. is. Brazilok se lennenk ilyen kutyau, ha lenne egy jobb szov.kapitanyuk, mint anno Zagallo volt. A mostanibol felhozatalbol is siman ki lehetne megtobbet hozni.Fizikumuk es a jatekossaguk meg mindig a legjobbak kozott van, csak fejben kellene ossze szedni oket, es egy jobb valogatasi rendszer is kellene (az ilyen Oscar fele jatekosokat kell elfelejteni).
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Remy írta:Amióta ki lett itt jelentve a fórumon, hogy CR-féle játékosokkal van tele az utánpótlás. Aki érti az érti, aki nem az nem...Realista24 írta: Egy brazilt mióta hasonlítanak Cehez?
Magyarul akkor szemelyeskedtel....ha erted mire gondolok.hehe irta egy idoben, hogy a brazil utanpotlas tele van CR-
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
hehe irta egy idoben, hogy a brazil utanpotlas tele van CR-ekkelRealista24 írta:Egy brazilt mióta hasonlítanak Cehez?Remy írta:Elvileg tele vannak CR-ekkel.![]()
hát amit a fiataljaiktól láttam az utóbbi években az alapján inkább oscarokkal vannak tele, nem cr-ekkel. neymar korosztálya alatt még nem láttam komoly tehetséget.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Inkább hogy az a stilus felé megy a foci aki mindenben jó,de semmiben sem a legjobb,mint pl cr...... Az jobban hangzik szerintem.
Már ha fontos.
Már ha fontos.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amióta ki lett itt jelentve a fórumon, hogy CR-féle játékosokkal van tele az utánpótlás. Aki érti az érti, aki nem az nem...Realista24 írta: Egy brazilt mióta hasonlítanak Cehez?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
40 brazil akarata,alázata nem éri el egy CR szinjét.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egy brazilt mióta hasonlítanak Cehez?Remy írta:Elvileg tele vannak CR-ekkel.palesz77 írta: Vagy ennyire nulla ott az utánpótlás nevelés?![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
A másik meg, hogy a fiatal brazil kölköknek nem éri meg átjönni Európába, ahol megtanulhatnák a foci minden elemét, a szambán kívül. Annyi pénzt kapnak odahaza is, hogy nem fog átjönni ide, csak nagyon kevés.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
palesz77 írta:Épp ezt "kritizálom", ennyire gyenge nem lehet a felhozatal, hogy egy Hulknak beton kezdőnek kelljen lennie..R.M.C.F írta:a brazil keret kis túlzással west ham united szint.Vagy ennyire nulla ott az utánpótlás nevelés?
Sokrétű a brazil foci problémája....egyik fő oka a visszaesésnek,hogy míg a többiek sokat fejlődtek az elmúlt években,addig a brazilok maradtak egy szinten,a séma,a hozzáállás,a stílus,a mentalitás stb......
a foci változott.....nekik is most már muszáj váltania,eddig a többlet tudásuk vitte őket az élre,ma már NEM ELÉG a tudás. Több kell. Lépniük kell...ha ,mararadnak a triblinél....akkor semmit sem nyernek a következő időszakban,években,évtizedben,
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Elvileg tele vannak CR-ekkel.palesz77 írta: Vagy ennyire nulla ott az utánpótlás nevelés?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Épp ezt "kritizálom", ennyire gyenge nem lehet a felhozatal, hogy egy Hulknak beton kezdőnek kelljen lennie..R.M.C.F írta:a brazil keret kis túlzással west ham united szint.

-
Tévedés kizárólag Dungára fogni,a brazil keret kis túlzással west ham united szint.
-
Ertem, ezt nem tudtam, koszi szepen.Anthony írta: Olyan 1-2 hete láttam, hogy volt ezzel kapcsolatban nyilatkozata. Megkérdezték az újságírók, és azt mondta azért nem hívja be, mert nem középcsatár, hanem a szélen játszik és oda van már egy Douglas Costája.

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Olyan 1-2 hete láttam, hogy volt ezzel kapcsolatban nyilatkozata. Megkérdezték az újságírók, és azt mondta azért nem hívja be, mert nem középcsatár, hanem a szélen játszik és oda van már egy Douglas Costája.palesz77 írta: de Pato ahogy nézem elég jó formában van, mégse láttam a keretben. Mondjuk ő nem kifejezetten középcsatár, de mégis..
Nem egészen értem Dungát, meg igazából azt se, hogy őt miért hívták vissza..
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Agüero is megsérült.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Costa nem spanyol válogatott?palesz77 írta:Jól láttam,hogy Coutinho kikerült a keretből, Kaká meg ott van?hehe írta:baszadék dunga meg a szarja továbbra is.
felkeltem nézni, de 5 perc után inkább visszafeküdtem.
nekem volt igazam.
igazi zs-kategória bazmegNem mintha vele meglett volna, csak nem egészen értem, hogy azt a néhány tehetséges fiatal brazilt miért nem hívja be..
Meg normális csatár 1 sincs Brazíliában, hogy Costa volt a középcsatár? Azért írom őt, mert sokat van itt emlegetve, és más nem is ugrik be most, de Pato ahogy nézem elég jó formában van, mégse láttam a keretben. Mondjuk ő nem kifejezetten középcsatár, de mégis..
Nem egészen értem Dungát, meg igazából azt se, hogy őt miért hívták vissza..
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
Csak egy pelda volt, mivel irtam, hogy nem ismerek mas Barazil csatart, es o meg eleg jo formaban van.. A lenyeg azon volt, hogy miert Costa a kozepso tamado, es mellette Hulk es Willian a szelsok.R.M.C.F írta:Pato? Hát ez nem igaz....