HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 1., csütörtök 11:36
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. augusztus 1., csütörtök 11:28
Ajánlom a Black Bird-öt (Taron Egerton) is, ha ez bejött, illetve a Defending Jacob-ot (Chris Evans).hehetheoriginal írta: presumed innocent jake gyllenhallal.
jó, igényes cucc.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 1., csütörtök 11:19
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. július 31., szerda 22:55
Őszintén semennyire nem érdekel, hogy miből dolgoznak/dolgoztak. Én a mozgóképet nézem és azt akarom élvezni.ferni írta:
Olvass bele az alapanyag a miből dolgoznak.
Egy csoda hogy ezt a szintet is hozzák, azután a barbármunka után amit a Trónok Harcánál csináltak, mikor nem volt miből dolgozniuk...
Én szeretem a Sárkányok Házát, nem kell tőle annyit várni azt kész.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 31., szerda 22:50
Olvass bele az alapanyag a miből dolgoznak.Remy írta: Elkezdtem darálni a Sárkányokat az utolsó rész előtt, 6 rész után, háááát...
Elvagyok vele, alapvetően érdekel is az egész. Tetszik a világ, a sárkányok, de rettentő hullámzó ez az évad. Van néhány erősebb pillanat, aztán totális üresjáratok. Amíg a GoT-ban működtek ezek a lassabb részek, addig itt egyáltalán nem. Jóval kevésbé érdekesek a karakterek, mint ott.
Ezt, ha heti rendszerességgel kellett volna néznem, rontott volna az élményen. Fixen.
És gondolom most megint lehet 2 évet várni a következőre...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. július 31., szerda 22:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. július 31., szerda 22:29
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. július 30., kedd 21:12
Egynek ok, de hatalmas filler az évad.sebydani írta: Ez az új HOTD azért epikus lett a rész végére![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. július 30., kedd 18:58
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2024. július 28., vasárnap 9:20
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. július 27., szombat 8:37
HozzászólásSzerző: babaking » 2024. július 27., szombat 0:40
Sajnos nem csalódtam pozitívan, összecsapott fos lett. HA tervben lett volna egy következő évad akkor jó lett volna mert mind a 3 szálat úgy "zárták" le, hogy lehessen folytatni de mivel nem lesz így kaki. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!meg csak csata sem voltbabaking írta:
Vikingek valhalla
itt már csak az évadzáró van hátra. Még annyi elvarraln szál van hátra, hogy nem tudom ezt hogyan fogják lezárni. Remélem nem úgy, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egy nagy csata aztán Harald király (kb végig a partvonalról), Leif meg megtalálja Kanadát de jelenleg erre tippelnék, pláne, hogy az elmúlt részekben az emebrek kis túlzással megtanultak teleportálni.
Mivel a történelmet lazán követi a sorozat így azért Magnus, Harald és Leif végzetére akár tudunk is következtetni. Egy 4. évad szerintem bőven kellet volna pl így Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Magnus elfoglalaj Kattekatot, Harald hadjáratot vezet a trónért, + örökösödési harc az angol trónért De majd ma vagy holnap este kiderűl![]()
HozzászólásSzerző: babaking » 2024. július 25., csütörtök 12:46
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. július 19., péntek 10:38
Egyértelműen a leggyengébb évad, de ezzel az évadzáróval valamennyire megmentették.wZoLee7 írta: The Boys
Ezen már azért nagyon érződik, hogy nem tudják mit kezdjenek az egésszel. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez az utolsó rész olyan sok helyen mond ellent az eddigieknek, totál logikátlanságok sorozata az egész. Butcher hirtelen egy csomó V-hez jut hozzá. Hirtelen megtalálnak mindenkit egy csettintésre. Ryan egyik pillanatban Butcherrel lenne, a másikban az apjával...egy tök ostoba kisgyereket alkottak aki pont annyira kezd idegesítő lenni mint a walking dead-es Car. Nagyon oda kell tenni egy jó storyt az utolsó évadra.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. július 19., péntek 9:06
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. július 19., péntek 0:29
Ehhez annyi adalék hogy én a 70-est nem néztem végig, de a 90-es így is teljesen jó.zsuninnyo írta: Mindekozben elkezdtuk nezni a The '90s Show -t, viszi tovabb az elodje feelingjet, nekem emiatt adja, Nincs bajom az uj szineszekkel meg azokkal akiket jatszanak, de Red meg mindig az egyik legjobb karakter ever, szoval aki latta es szerette a 70-est, annak szerintem egy jo kikapcsolodas lehet, en sokat nevetek rajta. De a 70-es nelkul nem biztos, hogy tudnam ajanlani, mert arra epitkezik egy jo nagy resze.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. július 18., csütörtök 23:05
Eddig is próbáltam, de mindig volt valami baki. Vagy a VPN, vagy az, hogy telóra nem kompatibilis vagy stb. A Reddit csoportokat is próbáltam, de ott sem voltam sikeres.hehetheoriginal írta:rákeresel, hogy torrent portals, szakadásnyi van belőlük,halamadrid írta: Kalózoldal, ahol gyorsan, zökkenőmentesen tudok sorozatokat letölteni?
Minimum 720p-ben, eredeti angol szöveggel. Régen a Soap2day-en működött, de jelenleg valahogy nem megy.
1080p az alap, de nálam a 2160p x265 a menő, kevés helyet foglal, pár perc alatt lenn van.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. július 18., csütörtök 20:42
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 18., csütörtök 18:43
rákeresel, hogy torrent portals, szakadásnyi van belőlük,halamadrid írta: Kalózoldal, ahol gyorsan, zökkenőmentesen tudok sorozatokat letölteni?
Minimum 720p-ben, eredeti angol szöveggel. Régen a Soap2day-en működött, de jelenleg valahogy nem megy.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. július 18., csütörtök 18:38
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem